Rockin' it Shanghai style

Tillbka från en helt galen Shanghai! Ska ta allt från början så jag inte misar något:



Först anlände vi i Shanghai i fredags kväll med ett snabbtåg, till en början hittade vi inte boende för vårt favorit hostel var upptaget men det gick snabbt att hitta ett hotell i närheten. Efter det var det dags för middag, vi åt på en jättekänd japansk restaurang i de franske kvarteren som heter Shintori. Där har Kill Bill bland annat spelats in. Vägen in är dock inte så lätt att hitta, om man inte innan vet om den. En lucka i muren på 1 meter och en slingrande väg upplyst av små lampor. Väldigt fin och lyxig restaurang, värd att besöka.



Efter middagen drog vi till Velvet Lounge som också låg i de franska kvarteren, där träffade vi en jättejobbig värmländsk kille som aldrig ville gå så då gick vi istället. Bilden ovan är från The Apartment, stället vi då drog till, vädligt bra ställe som faktiskt gör sig värd namnet. Det känns lite som en hemmafest i en stor lägenhet med en stor bar.


Shanghai vaknar till liv, utsikten från hotellrummet på morgonen...


... som blev till en shoppingrunda med break på Starbucks.



Sen gick Celina och jag och fick håret fixat av en av Shanghais bästa stylister, Terry...

... och resultatet: GORGEOUS!!


Sen åt vi trerättersmiddag på en superfin restaurang som till vår stora lycka även serverade västerlänsk mat. 



Älskar håret och hårfärgen btw!!


Vi drog till Not Me, 100 i inträde sen är det öppen bar hela kvällen. Man får ett glas som man får fylla på med valfri drink hela kvällen. Celina gjorde "high five" med vad hon trodde var en vägg, det visade sig dock att det inte alls var en vägg så den ramlade ner, haha!


 
Kvällen fortsatte på Shanghais hetaste nattclubb, M1nt. Man kommer inte in om man inte står på listan och till och med då kommer man knappt in, vi fick lite hjälp av att Terry som klippte oss, känner ägarna så vi lyckades ganska bra. Väl där inne var det helt sjukt, stället ligger på runt 24:e våningen tror jag och i akvariumen där inne finns det inte fiskar, utan HAJAR. Ja, stället är så sjukt coolt och det är till Mint alla kändisar går for sure. Festade på Mint i lördags gjorde även...


... den här tjejen! Agyness Deyn, supertoppmodell. Celina blev till och med lite bundis med henne under kvällens gång. Så coolt!

Vi fortsatte senare till Lola Club som Terry hade rekommenderat, senare framåt gryningen befann vi oss på ytterligare en bar som hette något konstigt på S i de franske kvarteren. Det blev fock sista hållplats den kvällen. Helt galen och sjuk helg i världsmetropolen Shanghai!! Celina fick på söndagen besök av århundradets hangover, och Wilhelm vaknade med en blåslagen läpp. Haha ja what can I say, party like rockstars är bara förnamnet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0