Rain


Har just vandrat 20 minuter hem i spöregn, fick riktiga sommar-i-Sverige vibbar! Nu laddar vi om för förkrök hos oss, idag är det ju ändå valborg.

Kvalborg, Valborg och finalborg

Valborgsfirandet är igång, är hungrig som bara den så nu blir det ut och äta!


Valborg

Potatissallad. Det vore gott en dag som denna. Finns det i Kinaland. Skulle inte tro det va.


Kate in Alexander McQueen


Bilder lånade från svt.se/ebba (Scanpix)

Klänningen är helt underbar! Designad av Sarah Burton från Alexander McQueen, McQ som så många gissat sedan innan.... Så vacker!

The Dress

ÅÅHHHHH blir så glad!! Natalie hade hittat ett sätt att se hela ceremonin på live via nätet!!! Sitter nu i hennes rum och njuter av Kate's bröllopsklänning, spets, långa ärmar och väääldigt Grace Kelly, absolutely gorgeous!

Avslappnat


Ni kommer hinna bli såå trötta på mig jag veet men mååste bara slänga upp den här nysläppta bilden av brudparet. Avslappnat och snyggt taget av Mario Testino såklart.

Technology nej tack

I vanliga fall brukar jag hylla public service men idag så gör jag motsatsen. Svt play fungerar inte live om man befinnersig utanför Sveriges gränser, helt underbart bra. Har försökt att fixa så att det fungerar på något annat sätt men mina begränsade datakunskaper sätter ett tydligt stopp för det. Dessutom är jag själv hemma, eller ja Natalie är hemma men hon är sjuk. Alan och Celina är iväg på någon dagstrip med deras klasser, vet inte vad det är. Så har ingen som kan hjälpa mig heller, det vill säga Alan. Jaja inte så mycket att göra. Jäkla public service!!

Hur kommer den se ut idag?


Dianas marängklänning för 30 år sedan...

Ledig dag, träning och bröllopsuppladdning

Var ute 8 imorse på min lediga dag och drog ut och sprang en sväng, var riktigt skönt ute lite svalt på morgonen och alldeles perfekt väder. Nu laddar jag upp inför livesändningen via webben som SVT gör av det kungliga bröllopet i England, jag är så sjukt sugen på att få se klänningen, tänk om Kate rent av gör en Diana och modechockar helt?! För det var ju faktiskt det Diana gjorde med sin marängskapelse när hon gifte sig med prins Charles för snart 30 år sedan. Kan nog få se många vackra skapelser idag... Nästan en och en halv timma kvar till sändningen, får ta och plugga lite emellan.


Gårdagen

Det där Saudiarabiska festen igår var så sjukt konstig, vi kom dit för maten vilket vi också fick massor av, men vi fick några konstiga priser med. Jag vet inte om jag är så villig och spara mitt pris haha... En anna rolig grej hände, här vi satt där och väntade på att allt skulle börja så kom det en annan västerlänning och satte sig vid vårat bort och efter ett tag började han kolla konstigt på oss, och så sa han från ingenstans: "Jag hör att ni pratar svenska." Det var ingen liten chock vi fick!



citychick


Harper'z Bazaar, The stylist site

...you think you're cooler than me?


Off to party


Kommit hem från skolan och tagit en snabbdush för ska snart iväg igen till något typ av Saudi Arabiskt party som Alans kompis har. Jag följer mest med för att det ska finnas gratis mat och jag är superhungrig så hoppas på någon typ av buffé.....

Kockrent Celina-citat

Celina och jag sitter och diskuterar bikinisäsongen och då kommer "tjock-Kate" på tal. "Tjock-Kate" är en väldigt tjock partyglad tjock amerikanska som också bor i Nanjing, vi träffar henne ofta på Ellen's. Sist vi träffade henne berömde hon Celina för hennes frisyr men sa att hon aldrig skulle kunna ha en sådan frisyr eftersom hennes ansikte är för runt... Celina om händelsen:

"Är det verkligen det som är problemet? Inte för att vara sån, men hon kanske skulle jobba lite på alla hakor. En räcker gott och väl."

.... HAHAHHA!!!

Nytt avsnitt av desperate

Nytt avsnitt av desperate housewives ute nu... ska sätta mig och kolla på det ikväll tänkte jag. Man måste ju försöka hålla sig lite uppdaterad även om man befinner sig på andra sidan jorden...

It was love at first sight



Har börjat läsa moment-22, får se hur långt jag kommer.... Hittade en helt underbar bokhandel i Shanghai, i Nanjing går det inte att få tag på engelskspråkiga böcker överhuvudtaget, men hittade en i Shanghai som har så sjukt många böcker. Var tvungen att köpa en bok som jag velat läsa länge... Catch 22!

Järngänget!


Hahahahh så himla fail bild men jag var bara tvungen att lägga upp den iallafall för den är så rolig!!

Kollar lite på film såhär på måndagskvällen, känner att jag behöver ett litet break. Celina är iväg och får hjälp av en kines med att skriva ett tal tills imorgon, känns ganska skönt att jag inte går i B-klassen måste jag säga. Vi har å andra sidan våra prov nästa vecka men de blir förhoppningsvis inte lika svåra. Nu ska jag sova, tidig kväll. Man blir trött av att vandra runt i 30 graders hetta. Puss och gonatt..

Mat.... ska det vara för mycket begärt....

Är det någonting som jag saknar något så gruvligt från Sverige så är det mat. Riktig mat. God mat. Jo visst kan man hitta mat här men då är det så jäkla dyrt istället... Såg en bild som min klasskamrat från gymnasiet Nick slängde upp på facebook.... Celina och jag satt och dreglade i säkert 10 minuter över den där bilden... Har helt glömt bort hur sån god mat smakar, oh herregud vad jag skulle göra för lite RIKTIG MAT!!!! Grillat, tzatziki, pasta, kött, ost, bröd, pålägg, ost igen, sallad, grönsaker, pajer..... och lösgodis....


Bild lånad från Nick Moradian

Beijing nästa vecka!! 北京下个星期!!

Då var biljetterna bokade!! Nästa vecka drar vi iväg mot nordligare breddgrader, nämligen Beijing eller Peking som många västerlänningar kallar den. Det ska bli såååå kul och självklart ska vi vara riktiga turister, vi ska besöka den kinesiska muren, den förbjudna staden, himmelska fridens torg och fågelboet, och så ska vi självklart passa på att äta riktig pekinganka när vi väl befinner oss i Beijing!! I can't wait!!


Sen passade vi även på att boka biljetter till Hainan när vi ändå var i farten, en riktig paradisö här i Kina.

I slutet av maj bär det av mot sydligare breddgrader!!

很热!!

Nu börjar det bli varmare här i Nanjing! Över 30 grader ute idag men det blåser lite även om det är varma vindar, så det är faktiskt riktigt skönt ute. Njuter av värmen och av att vi inte har jättemycket läxor, har bara midterm proven nästa vecka.....

Maniac


God söndagsmorgon!


Hallå och godmorgon! Var uppe ganska tidigt idag, har redan hunnit med att rensa igenom all min musik på datorn och nu ska jag börja plugga. Yes idag blir en produktiv dag!

Glad Påsk!

Vill önska alla en riktigt glad påsk och hoppas att ni äter mycket godis och många ägg! Här har vi haft en lugn och nyttig påskafton, Celina och jag gick till sjön på picknick med ägg, frunk och grönsaker och nu har vi spenderat kvällen med popcorn och en riktig klassiker, Breakfast at Tiffany's! Fullkomligt älskar Audrey Hepburn och hennes helt gudomliga stil i filmen. Mmmmmmm...

 

Skypedate med Debster


Bild från den 4 juni 2010. Studentkvällen.

Skype måste vara en av de bästa svenska uppfinningarna genom tiderna! Sitter och skypar med Debbie som just nu befinner sig i Örebro. Vädret verkar vara toppen där, längtar lite till alla härliga svenska sommarkvällar med underbara vänner.

Det är shorts som gäller


Bild: Vogue

Samtidigt som vädret blir varmare och varmare så börjar fler och fler damma av shortsen där inne i garderoben, för jaaaa i vår och sommar är det inte kjolar som gäller utan SHORTS. Dom ska vara korta och dom ska vara snygga, vardagsshorts som partyshorts. Kör hårt bara. Jag och Celina har båda investerat i varsit par nya shorts tidigare i vår. Här nedan följer två snygga alternativ, båda från H&M.


RUBRIKER!!

"Ojojojoj nu blev det rubriker!!! Kate Middleton gick ut och shoppade på stan, som en VANLIG person!! Herregud det är ju helt otroligt!!" Ti dningar överdriver så sjukt mycket ibland, men visst har hon gått ner mer och mer i vikt den senaste tiden... Jag vet inte hur det är med er men jag är superexcited över hur klänningen kommer att se ut nästa fredag. Det är blir det största kungabröllopet sedan Lady Di gifte sig med prins Charles. Go Kate!




Rolling in the deep


Ännu en underbart solig och varm dag i Kinaland, nyss hemkommen från skolan och ska hugga tänderna i den gigantiska hög läxor vi fick idag. Man kan nästan tro att lärarna inte tror att vi har så mycket annat för oss än att plugga.

Chiquita fever!


Bild från Stylelist

Som taget ur Pradas vårkollektion går nu folk bokstavligt talat "bananas" på bananer. Det har blivit sjukt populärt med naglar målade som bananer och jag tycker faktiskt att det är SJUKT COOLT. Gäller bara att införskaffa sig i en bra nagellackspenna som man kan göra snygga detaljer med...

Lady Gagas nya album


Långpromenad i solnedgången


Ska ge mig ut på en långpromenad nu när solen börjat gå ner, perfekt väder idag igen. Har pluggat kinesiska tecken hela eftermiddagen så är supertrött, blir nog en tidig tisdagskväll för min del.

Everybody knows

John knows


Suga mama


Lyssnar på Beyoncé och mår allmänt bra.

Monday oh monday

Vädret är bra, lite blåsigt men det är bara skönt för annars skulle det vara alldeles för varmt. Har varit och druckit gratis kaffe, fick i mig tre koppar så nu är jag på hugget! Har pluggat klart för imorgon så nu kan jag lugnt sitta och ta en kopp te, underbart. Ska iväg på middag ikväll, hoppas det blir något gott och verkligen inte kinesiskt. Är så sjukt trött på kinesisk mat. Hittade föresten marshmellows i matbutiken idag!!! Så glad!!! Sitter och mumsar på dom nu till mitt te, ganska bra måndag måste jag säga. Ska kila iväg, pusshej.

Shanghai












KIDNAPPNING!!

HALLLLÅÅÅÅÅ!!!! Vi lovade Alan världens bästa birthday weekend, och vi håller minsann vad ni lovar!! I fredags gick Alan ut på lunch med Paulina, under hela tiden hade vi sms kontakt med Pau och när han minst anade det sprang vi fram med ögonbindel och ipodlurar, drog med honom in i en taxi som stod utanför och väntade. Han hade ingen aning om vart vi var på väg, vi tog av honom ögonbindeln och hörlurarna först när vi satt på ett tåg... till Shanghai!!!! Är vi världens bästa vänner eller inte!!! Världens bästa födelsedagspresent!! Har haft en grym helg tillsammans med Alan, Celina, Natalie, Paulina och Wilhelm. Ska slänga upp bilder SÅKLART, sen håller jag också på med en Shanghai-guide för er som planerar att besöka staden någon gång, vilket ALLA borde. Så håll lite utkik här på bloggen. Jag tror faktiskt att jag är kär på riktigt... åh Shanghai!

Legendary


Legendary är bara förnamnet på vad vi snart ska göra... the birthday weekend of all times coming right up...

BEST PARTY EVER - But you weren't there


Födelsedagsbarnet!!


Alans choice for dinner: teppanyaki!! Grymt gott!!




Skåål på deeen, bitches!

B-day pizza till lunch igår


Det var Alans choice igår vad det gällde mat och det här är vad han valde till lunch.


Celina looking good i snygga örhängen.

Afternoon shopping


Aqua City, shopping mall


Gick därifrån två gånger.... jaaaaaa jag veeettt!! Jag kunde bara inte lämna dom!!!! Alldeles för dyra men kuuuunnnddeee inteeeee!!! ÅHHHHHH!!! Dom åker på ikväll!!

Aqua City

Nu drar vi mot shoppingcentret för en shoppingtur!!! Senare ikväll blir det teppanyaki tillsammans med födelsedags-Alan och våra vänner. Innan det ska vi hinna öppna och dricka upp en flaska sake som Alan sparat nu i flera månader speciellt för sin 20årsdag. Det här kommer bli ett helgslångt firande utan tvekan!!! AAAHHH CAN'T WAIT!!!

The final countdown




Sista bilden som 19 åring!


Första bilden som 20 åring!



Sunny day


Entering B-day mode!!

aaaaaaannnnnnndddd SOOOOOOO the most awesome bday weekend begins with party party party!!! Har massor av bilder, lovar att slänga upp dom. Men som sagt, helgen är LÅÅÅÅNGT ifrån över.....

Ciao

Nu drar vi iväg och käkar och om några timmar räknar vi ner för Alan. Ciaaaaooooooooo


We'll buy another round and it's all on me


Agyness Deyn

Celinas nya bästis Agyness Deyn i nya British Vogue. Ökentema...


Photos: Tim Walker

Countdown

Imorgon fyller Alan 20 år!! Jaaa hur kul som helst!! Så ikväll har vi såklart countdown på favoritstället Ellen's, imorgon ska vi äta god lunch plus middag och i helgen väntar en överaskning. Välkommen in i vuxenvärlden Alan, nu kan även du handla din egen sprit! I Sverige iallafall, här i Kina är dom inte så noga med åldersgränserna eftersom de anser sig inte ha några problem med det. Kineser är så roliga ibland. Nu har dom tydligen infört en ny lag som säger att gäster inte får röka inomhus men att personalen får göra det. Så får man lite aska i maten så är det ingen stor grej eller vad? Ja kineser alltså...


Dress it up


Idag var det en i klassen som ställde sig framför alla och pratade, jag lyssnade inte för jag tänkte att det inte var något viktigt. Sen efter "talet" delade han ut varsin ros till alla, tydligen är det profeten Mohammeds födelsedag idag och en stor högtid i många muslimska länder.


Långklänning blev det idag, vädret är skönt även om det är lite molnigare än det var igår. Och nu börjar countdown också... AAAHHHHH till vad säger jag snart....


Chinese Vogue


Sommar!!

Vi har just kommit tillbaka från att ha legat ute i solen hela eftermiddagen efter skolan. Sååååååå skööööönnnttt utteee!! Jag förstår mig inte på alla kineser som tvingar sig själva att gå runt i långbyxor och använda paraplyn för att komma undan solen. Men kolla ni hur mycket ni vill när vi västerlänningar solar, vi VILL vara bruna så det så.


Bee Free


Nike sports, Women S/S 11

Min elaka kinesiskalärare...

En av mina lärare här är en riktig elaking för att uttrycka det milt. Hon verkar njuta av att se oss lida haha! Idag skulle vi ha diktamen på ett helt kapitel men när vi kom till lektionen imorse så var halva klassen borta, då sa hon att vi skulle ha diktamen i slutet av lektionen istället ifall fler skulle dyka upp. När det i slutet av lektionen var exakt lika många (läs få) elever i klassrummet skrattade hon och sa att vi skulle ta diktamen imorgon istället så de som "skolkade" också skulle få skriva det. HAHAHA!! Hon är verkligen jätteelak! Om hon märker att någon till exempel inte gjort läxan frågar hon den personen flera gånger i rad istället för att då fråga någon som faktiskt gjort läxan... Sen har vi fått ett papper vi ska göra, dels är det att fylla i ord som saknas och som passar in i sammanhanget och dels är det att rätta meningar som då är fel på ett eller annat sätt. DET VAR SÅ SJUKT SVÅRT!! En vän till Celina som är kines lovade att hjälpa mig en kväll på Ellen's, till och med han var jätteosäker på hur det skulle vara och mitt skolpapper vandrade runt mellan ett helt bord av hans kinesiska vänner som alla diskuterade vad som var rätt och fel!! Om inte ens riktiga kineser som har kinesiska som förstaspråk kan, hur ska då jag kunna?! En väldigt bra fråga. Ja hon är faktiskt helt otrolig som lärare, dock är hon ganska bra. Man har så sjuuuukt mycket respekt för henne. Aa. Det är väl inte mycket mer att göra än att göra läxorna så gott man kan...

Ps. Celina kallar henne i smyg för Hitler... men det är väl inget man ska säga högt...

Trött

Kom precis tillbaka från middagen, de andra drog vidare mot Ellen's men jag var så sjukt trött så jag var tvungen att gå hem. Har försökt plugga lite mer på de tecken vi har förhör på imorgon, kan inte alla perfekt men det får faktiskt duga för den här gången, somnar när som helst. God natt alla.

Celina hakar på hårtrenden


Min kära rumskamrat Celina hakar på hårtrenden som jag skrev om i förra inlägget... You go girl!

Hårtrend: backslick

Nu kan alla stockholmsbrats skratta sig lyckliga, och tjejerna hänga på, för just nu är det superhett med just backslick. Kolla bara på alla dessa nya omslag och plåtningar.

Världens bästa söndag


Egentligen brukar jag inte gilla söndagar särskilt mycket, man brukar sova alldeles för länge, dagen brukar flyga förbi och sen har man skolångest inför måndagen och pluggpanik över alla de läxor man inte hunnit göra färdigt. Men idag är det annorlunda, det är så grymt fint väder och jag har inte alls så mycket läxor som jag brukar. Har nyss kommit tillbaka från parken dit jag gick redan klockan 11 imorse för att plugga på lite tecken, kom hem och åt lunch samt kollade ett avsnitt av How I met your mother, lite senare när solen början sjunka och värmen med den så ska jag dra på mig joggingskorna och ge mig ut en sväng. Världens bästa söndag.

25 grader

Nu börjar det nästan bli sommar här känns det som, iallafall svensk sommar. Solen skiner och det är i skrivande stund 25 grader ute, har fönstrena helt öppna och det är lika varmt inne som ute. Imorgon ska det också bli 25 grader och på måndag och tisdag 20. Känns ganska bra att bo här nu faktiskt. Ne nu ska jag äta lite och sen kanske ta en promenad i den varma luften, ciao folks!

Italian Vogue


I got stripes


Bild från Stockholm streetstyle. Ränderna går aldrig ur. Det är ofta ränderna kommer tillbaka fram mot våren och så även iår, varför inte gå all in som på bilden ovan? Tycker hon har lyckats få till det jäkligt bra.


Prada


Marc by Marc Jacobs


Jil Sander


Robyn rocks

För alla er som fortfarande tvivlar på att Robyn är känd även utöver Sveriges gränser får här ännu en andledning att tänka om. Kolla in vilket namn som står skrivet mitt bland artister som Adele, Rihanna, Beyoncé, Jay-Z, Nicki Minaj och Gwen Stefani... Just precis. OCH NEJ, DETTA ÄR INTE EN SVENSK TIDNING!

 

Nicki Minaj, Elle


Last night

Har kokat en kopp te samtidigt som jag sammanfattar en galen kväll igår. Vi träffades alla på Behind the Wall, en mexikansk restaurang i stan och drack sangria och hade supertrevligt. Vi blev ett helt gäng till slut tror vi var runt 20 personer som mest, efter ett tag packade alla ihop till pick och pack och drog vidare för more drinks @ Ellen's. Vi styrde upp musiken som vanligt, bland annat Robyn och Swedish House Mafia, nog ska det märkas att svenskar är i farten. Efter det blev det clubbing @ Mazzo och när Mazzo stängde så drog ungefär hälften av oss vidare till Castle Bar, ett skönt efterfestställe med bra musik, biljard, bar och ja allt man kan önska. En kompis till oss drack tyvärr väldigt mycket för mycket vilket gjorde att kvällen slutade med lite fighting gällande taxibilar, lite fighting gällande killar och en jakt a'la på rymmen. Men! Ändå ännu en sjukt värd kväll!! Gillar verkligen hela gänget alla är så sjukt party. Här bjuder jag iallafall på lite bilder från gårdagen (innan den spårade så att säga... haha!):


Parteeyyyyyy

And we're OUT, see yaaa.

Inhandlat


Var på en internationell sportmarknad och handlade träningsskor och träningskläder, så löparbanorna here I come!! Sen köpte jag en efterlängtad bodylotion äntligen, och sen ett ännu mer efterlängtat elektroniskt uppslagsverk för kinesiska. Är det något tecken man inte kan så är man körd här så det kommer verkligen underlätta mina studier. Celina spontanhandlade ett badmintonrack med haha, så badmintonbanorna here SHE come!

Weekend


Inspiration

Helg igen, Celina och jag har precis kommit tillbaka från en väldigt produktiv shoppingtur, ska snart slänga upp bilder på vad vi inhandlade. Ikväll ska vi först dra och käka lite middag och kanske ta nån flaska vin till det, sen har en kompis b-day firande på en bar i närheten så vi ska träffas där ett helg gäng och dricka lite sangria. Kommer bli superkul! Happy weekend everybody!

Nuuuuuuuuu

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu taggar vi plugg!! I knew it, så går det när man avstår från plugget i några dagar, nu vill jag inget hellre än att sätta igång och få allting gjort!!Känns så sjukt bra!! Fram med ordlistan och googletranslate (don't worry, har google bara som backup JAG VET att man bör salta mycket när man översätter där haha, i'm not chinese..). NU KÖR VI! 

Dinner plans

Off to dinner at Ellen's i think. Gotta bring the umbrella since it's pouring outside.


So you had a long night huh


Crazy night comin' up


Tisdagskväll och vi är sjuuukt uttråkade. Sista dagen på lovet och utgång står på schemat. Have a good night, xx

Uppdatering från Nanjing


Vädret är superfint ute och tror vi ska dra iväg till ett café i närheten för att äta och plugga. Annars blir det att njuta av sista dagen av ledigheten för imorgon drar skolan igång igen, visserligen är det snart helg igen så det blir inte så många dagar av skola men ändå. Känns skönt med en kortvecka. Ska leta på solglasögonen nu, xx.

LYSSNA PÅ DETTA!! ANVÄND HÖRLURAR OCH BLUNDA

Det här mååååååste ni se, det fungerar inte utan hörlurar så plugga i dom och blunda och koncentrera dig. SÅÅÅÅÅ FREEEAKKKYYYY




2011-04-04


Powerwoman Beyoncé går varm på itunes just nu, spotify fungerar ju som sagt inte i detta land... Herregud Kina, grow up.

Charmig banana bag


Vad tycks om denna Banana handbag från Charlotte Olympia? Lite charmig tycker jag, rolig att ha med sig över lunch till exempel. Perfekt för ett läppstift och en mobiltelefon. Hade jag faktiskt gillat bananer för övrigt hade jag säkert tyckt den var ännu charmigare.


Pluggfri dag

Ibland måste man tillåta sig själv att skippa pluggandet ett tag för att orka med skolveckorna. De här lediga dagarna har jag sådana dagar, känns så otroligt skönt plus att pluggmotivationen kommer att öka när skolan väl drar igång igen. Hoppas ni har en lika skön måndag som jag, ciaaaooooo

Keeping up with the Kardashians


Kourtney, Kim and Khloe Kardashian

För ett par månader sedan fick jag ett sms från Rebecka där ville få mig att börja kolla på realityserien Keeping up with the Kardashians. Hon sa att det egentligen är sämst men att det är så dåligt så att det är roligt haha! Nu, ett par månader sedan, har jag följt hennes råd och nu maratonkollar jag igenom säsongerna, hahaha! Måste säga att hon hade rätt, lite The Hills/The Osbournes känsla över det hela.

Love story in this club

Usher vsTaylor Swift by http://soundcloud.co

Think of me in the depths of your despair


Min morgon har varit den bästa på väldigt länge, sov länge och åt en underbar frukost! Var och hamdlade lite västerlänsk mat igår, bland annat earl grey-te, philadelpihia och mörkt bröd vilket jag nu åt till frukost, just lovely. Man får leta efter sådana varor i den här staden det kan jag lova. Sitter nu och lyssnar lite på Adele och njuter av att vara ledig på en måndag.

Girls night out, the black and white edition




Western style



Bilder från middagen hemma hos Elli igår där det bjöds på tacos, hemmagjord salsa, äppelpaj med choklad m.m. Kändes som att vara i europa igen! Hade jättetrevligt, hoppas på en repris snart igen :) Efter drog vi till Ellen's, sen Mazzo och till sist hamnade vi på McD vid Castle bar. Hade så sjukt trevligt med trevligt sällskap, tack alla

2011-04-02


Har varit här i Kina i över två månader nu, tiden bara flyger förbi känns det som. Kollar ner på mina naglar och inser att det inte ser så jättesnyggt ut, kanske dags för ett besök på salongen? Yes det låter som en bra början denna lördag. Ciao folks, XX

Dior, dior, dior..


Kate Moss, Dior

"It-girl"


Cosmopolitan

Tycker hatten på bilden från Cosmo är grymt snygg, har letat efter en liknande. Skulle vara sjukt skönt med en hatt här i Nanjing nu när det bara kommer bli varmare och varmare. I'll just keep on looking...

TGIF


Thank God it's friday! Bild från igårkväll.

Så himla skönt att det äntligen helg och det känns jättebra att vi är lediga fram till på onsdag med, tydligen är det någon kinesisk högtid som kan liknas vidAlla Helgon, jag har inte så stor koll. Ikväll är jag medbjuden hem till Ellinor i min klass, hon ska ha någon typ av tjejmiddag med hennes vänner. Ska bli grymt roligt att träffa de andra med de flesta av dem har jag bara utbytt enskaka ord med innan så det ska bli kul.

All white everything


Här har vi den igen, suiten från Whyred som jag berömde i förra inlägget. Elin Kling fotar för Nöjesguiden, älskar Elins stil hon är grym! Lite synd att jag missar hennes tidning Styleby som nyss dragit igång i Sverige, får catcha upp när jag kommer hem igen.

Vårinspiration från Whyred


Vitt är sjukt inne! All white everything! Synd bara att vår tvättmaskin här i Kina inte är så bra här så om man råkar få någon fläck på ett vitt plagg så är det i princip kört...

April, april



Nuuuuuuu är shortsen invigda och det är bara första april, känns awesome. Det har varit runt 25 grader hela dagen och nu när kvällen börjar närma sig är det fortfarande jätteskönt och varma vindar som blåser istället för kalla kyliga. Efter skolan gick vi och köpte med oss vindruvor, jordgubbar, gick hem och kokade kaffe och tog med oss filtar för en picknick i solen. Hittade en perfekt lite avskild gräsplätt på campuset mittemot där vi bor. Kunde inte bli bättre! Känns ganska skönt att kunna säga att detta faktiskt INTE ÄR ett aprilskämt :) So there you have it!!

Oh sunny day


Glömde ju bort att slänga upp bilderna från i onsdags när vi satte oss på en uteservering och bara njöt av det fina vädret. Helt underbart!

RSS 2.0