Bloody Sunday

Igår va jag och åkte skridsskor för första gången iår! Det va riktigt kul och ett nöje som ma ibland glömmer bort, det blir definitivt fler gågner iår. Nästa gång ska jag försöka att inte glömma kameran med... Söndagen blir ganska lugn, jag och Neyo tog sovmorgn och senare ska jag ta ett besök hemma hos Tina vilket ska bli grymt kul eftersom jag aldrig har varit hemma hos henne förut. Hörs senare, pussss.

Dom kommer peka för alla har hört det.


Alldeles underbar bild av kinesiska Liu Wen som är Estée Lauders första asiatiska ansikte, det här är en bild från hennes debutkampanj.

Halloween nostalgi

Tog mig upp imorse och drog iväg till jobbet, en lördag. Ganska bra gjort tycker jag. Igår va jag och klippte mig, tog bort topparna som va jävligt slitna så det känns skönt. Ska väl fixa till färgen nån gång nästa vecka så det också blir gjort. Idag är det väl Halloween? Eller var det igår? Jag blir så förvirrad för Alla Helgon och Halloween har ju delats upp nu så jag vet inte riktigt när man ska fira vad. Men en sak vet jag säkart, jag fullkomligt ÄLSKAR Halloween! Att klä ut sig måste ju va nått av det roligaste som finns, förra året fick jag verkligen till det. Då var jag kungen av pop himself, Michael Jackson. Jag blev utnämd till bästa utklädnad, såklart. Iår hade jag också storslagna planer men, vafan det är ju ingen hemma som vill gå all-in med mig! Vart tog alla människor vägen? De drog ut i världen, flyttade till andra städer, började plugga och skaffade sig jobb. Tråkigt. Men man kan klä ut sig när som helst under året tycker jag, så inom en snar framtid hoppas jag kunna få visa upp bästa utklädnaden igen. Idag blir jag istället nostalgisk över förra årets bilder..

Rebecka, 80-talet i sin rätta bemärkelse.


Sofia, från Vampire Diaries.


Elin, big i Japan!


Sophie alias Freddie Mercury.


Bethel som Cruella de Vil.


Erik, en tvättäkta Partille-Johnny.


Och så jaaaaag såklart! Som Michael himself.

Could you walk and talk at the same time.

Är för jävla trött efter jobbet ska sova på direkten. Upp imorgon för att klippa mig, ska väl bara ta bort det slitna. Vilket betyder att halva längden antagligen kommer att ryka. Ja vi får se, god natt så länge.


Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.


Ojojoj min kalender ser smockad ut framöver med allt möjligt, jobb, möten med vänner, klippning, tandläkare, läkarundersökningar m.m. Jag undrar bara hur jag ska få allt att gå ihop!

The final Topshop collection by Kate Moss


The Robot era

Mycket låtar som handlar om robotar just nu. Robyn - Fembot, Marina and the diamonds - I'm not a robot och I blame Coco - Self machine.


"I imagine that this is what is playing in the elevator up to heaven."


Jordskalv i Indonesien!!

Läste om ett jordskalv i Indnesien i tidningen idag. Blev grymt oroad över Sofia och hennes pojke!! Jag googlade det (veckans uppfinning fyfan va Google är bra!) och tror inte de befann sig just där men det var över 100 döda och ett jordskalv kan märkas av på långa avstånd. Vill bara få kontakt med dem och se var de befinner sig och hur de mår!!

Fuck no!!!

Kollade just upp att jag jobbar kväll då Daniel Adams-Ray kommer till Ritz!!!! Såklart!!! Precis som jag gjorde när Oskar Linnros va där i sommras och precis som jag gjorde då alla andra grymma artister va där!!! Fyfan så jävla fucking typiskt!!!! Dessutom är det min sista vecka... Just my luck eller...


You shouldn't be talking to me



Ebba ger modetips i Svt


Ni missar väl inte Ebba von Sydows nya program i Svt 2 19.30 ikväll, Ebbas Stil drar igång där hon tipsar genuint modeintresserade om höstens alla måsten. Från lågklackat i Go'kväll till högklackat i Ebbas Stil!

Genialiskt program!


Felix stör en ingenjör. Genialiskt program som alla borde se! Alla prgram finns på tv4play.se.

To keep their little heads from falling in the snow



Äntligen lite uppdateringar!


Nu äntligen har det börjat hända grejer på Sofia och Imads reseblogg! Dom bloggar från Indonesien där de nu befinner sig och det är så kul att se bilder och veta att de faktiskt lever och har det bra. Blir så glad för deras skull!

Lopez in Gucci ad with twins Max and Emme


Då var det måndag igen

Shala var så underbart vacker i lördags! Kände knappt igen henne först har nog aldrig sett henne så fin! Och det var en upplevelse kan jag säga, somalier firar bröllop lite annorlunda än de flesta och det var en kul erfarenhet. Vi hade grymt trevligt! Här kommer lite bilder från i lördags:


T-SHIIIRT TAAAAAJM!

Har fått ett eget rum hos Bethel! Känner mig verkligen hemma här, som deras egen Joey, kommer och sover och äter deras mat ungefär. Lyssnar fortfarande på oldies och nu har vinet kommit fram med. En grym lördag! Bjuder på lite fail bilder haha!


Bröllop väntar!

Är hemma hos Bethel och vi håller på och fixar oss inför bröllopet ikväll, ska ska bli riktigt kul! Självaste Miss Shala gifter sig (för andra gången) den här gången hemma i Sverige. Tills vi ska möta Lelja så taggar vi på tjejers vis med riktiga oldschool-låtar... Med våra ögon mätt.


Maybe it's because I'm crazy


They call me little love child


Ikväll ska jag och min Neyo äntligen få fira vår 1-årsdag! Ska bli riktigt mysigt, vet inte riktigt vad som väntar det återstår att se. Imorgon blir det som sagt bröllop, sedan fyller min goda vän Sara 19 med så ska försöka hinna förbi där en sväng också framåt kvällen. Uppdaterar såklart med bilder under helgens gång. Ska ta bussen nu, ciao!


God natt

Tar en tidig kväll. Börjar 6 imorgon...


Puss!


Nya läppstiftet från Make Up Store. Riktigt nöjd faktiskt! Färgen går åt det mörkröda-plommonlila-bruna hållet. If that made any sense.. haha!

Ännu en sneakpeak...


Lanvin loves H&M.

Säg bara till när var hur

Hemkommen. Känner mycket säkrare inför lördag nu, och jag kan ju faktiskt passa på att avslöja vad som kommer hända i helgen. Det är så att en klasskompis till mig från gymnasiet har gift sig, men hon har inte haft någon fest här i Sverige så det är det hon ska ha nu på lördag. Jag inhandlade ett nytt läppstift som jag gått och funderat på länge samt en snygg byxdress, kan lägga upp bilder senare. Har för övrigt kommit på att veckans uppfinning är internetbanken! Guld värd! Vem skulle klara sig utan den?!


Har sprungit ända sen barnsben

Fan va stressigt allt ska bli när man jobbar. Kom nyss hem och stressar ihjäl mig för att hinna åka in till stan och möta mina underbara brudar Lelja och Bethel, ska dra en runda på stan. Thank god för att man har körkort säger jag bara, hur skulle världen gå ihop annars! Helgen är för övrigt fullbokad, kul att man kan hinna med så mycket jag uppdaterar senare. Pussssssssssssss. Kul föresten att jag har fått så många läsare! Det inspirerar! :)

TV kväll

Sneglar på Berg flytter in samtidigt som jag kollar Mad Men. Carina Berg besöker söta Andreas Lundstedt! Han verkar vara en sån superkille och jag lyssnade faktiskt på hans sommarprogram i P1 i somras när han friade till sin pojkvän. Åh!

I live upstairs from you


Fyfan va tråkigt jag har! Ska ta och dra ett avsnitt Mad Men.

Legalisering av marijuana i Cali


I Kalifornien har marijuana tidigare varit lagligt i medicinskt bruk, men nu kan det bli helt lagligt och ska då regleras som alkohol. Delstaten kan bli den första att tillåta marijuana fritt, invånarna röstar om det i november... Obama ställer sig dock mot legaliseringen. Värt att nämna. Haha! 

Prinsessan designar jeans


Prinsessan Madeleine kan numera klassa sig som designer, jeansen finns att köpa i New York och en stor del av pengarna går till Childhood.

Yes I think you've seen me before



Mönster var ordet


Uppiggande i höstmörkret!

Färger får jorden att gå runt

Bilderna i förra inlägget på Daniel Adams-Ray påminner mig om reportaget om Robyn i oktober-numret av Elle där de också experimenterar med färg. Coolt!


I sommras var det Oskar Linnros, i höst är det Daniel Adams-Ray som gäller


Snook-duon tar över musik-Sverige! Alla har vi hört och älskat Oskar Linnros och nu har även före detta Snook-kollegan Daniel Adams-Ray satsat på en solokarriär. Han har hittils släppt två singlar och jag gillar det faktiskt, visst finns det likheter med Oskar Linnros... Musiken är slående lik och det är knappt att man förstår att dessa båda gossar en gång bildade Snook. Dum av dig var den första singeln och just nu så går Gubben i lådan som är den andra singeln het på P3, riktigt bra låtar båda två. Albumet släpps i början av november och går under namnet Svart, vitt och allt däremellen, och inte nog med det så påbörjar han sin turné i allas vår stad Örebro den 24 november på Ritz, det ni! Därefter väntar Göteborg, Karlstad, Sundsvall, Uppsala och sist med inte minst Stockholm.


Happy Anniversary baby

Idag firar jag och Neyo ett år. Ett helt år, 52 veckor, 365 dagar, 8760 timmar, 525600 minuter, 31536000 sekunder. Sanslöst länge tycker iallafall jag. Jag älskar dig!

Love Lanvin


Den 23 november är det dags! Lanvin kollektionen släpps i H&Ms alla butiker världen över och här ovan ser ni ett litet smakprov på vad som kommer att erbjudas. Läste även i NY mag att dessa kreationer skymtar i tidigare kollektioner hos Lanvin så långt tillbaka som till tidig höst 2009, vår 2009 och höst 2008. Se bara här nedan...

Hårdträning!

Har legat i hårdträning med syrran idag, cyklade som idioter och det gick faktiskt bra! Nu blir det lugnt, ska ställa mig och göra lite scones tänkte jag har varit sugen på det hela veckan och det va väldigt länge sen jag åt det.

Gonatt





Fyfan va trött jag är det är helt sjukt alltså. Ska krypa ner i soffan med en kopp te för att så småningom somna bort. Imorgon är det en speciell dag. En mycket speciell dag. Puss och godnatt.

Måndag hela veckan


Snygg byxdress från Filippa K, såklart.

Är på väg till tandläkaren nu direkt efter jobbet, känns sisådär en måndagseftermiddag men det är å andra sidan skönt att ha det avklarat innan resten av veckan kan början. Always stay positive.


Wall Street baby

Ska iväg på bio såhär i höstmörkret, när man låter killen välja så blir det alltid en chansning. Wall Street - Money never sleeps, hoppas den är bra... Ciaaaaaoooo!

Calling out

Ska dra upp på stan en sväng och springa lite ärenden, frågan är bara om jag ens hinner upp innan de stänger eftersom jag har en pojkvän  som måste va den segaste människan i världen. Med tanke på hur lång tid det tar för honom att göra sig iordning skulle man kunna tro att det är han som är tjejen i det här förhållandet. Haha! Ja jag ska väl vänta lite till, vad ska jag annars göra. Kanske hinner med en jordenrunt resa innan han är klar?


Get into the groove boy,


Drar mig till arbetet. Blir förhoppningsvis en kul kväll! Hörs om möjligt senare och ha en underbar fredag!

Lily Cole going brunette


Den brittiska supermodellen Lily Cole har nu bytt sitt kända röda svall för att istället bli brunett. Hit eller miss är frågan, kul med lite ombyte säger jag. Även om hon passade otrolig bra i sitt röda hår.


Örebro har inget nattliv

Panikstädar! Så det ska se hyfsat snyggt ut här hemma, åker nog in till stan ikväll efter jobbet där det troligen blir en ganska lugn kväll. Det kanske bara är jag men jag är så less på Örebros nattliv, för det finns ju inget nattliv! Hur många ställen finns det att välja på? Typ inga. Och man träffar alltid samma människor (läs: ALLTID samma människor) ute på krogen. Ne är så trött på det, vill ha variation för guds skull herregud hur svårt ska det va! Läste till exempel att den föredetta kända flickfotografen Bingo Rimér kommer till Frimis ikväll, verkligen kul men hallå.. Hur stor skillnad kommer det göra på en skala från 1 till 10.. Han kommer i bästa fall skymtas i folkmassorna och resten av tiden kommer han spendera på de olika "VIP"-avdelningarna där han kommer småprata med ungdomar från Örebro län som själva tycker de är jätteviktiga för de hänger på "VIP"-avdelningen och samtalar med Bingo. Haha herregud, jag kan bara säga en sak. Jag fyller snart 20 år vilket betyder att jag snart har tagit del av Örebros så kallade krogliv i snart 2 år, jag har varit ute en hel del så jag vet vad jag talar om. VIP-sektionerna är överdrivna i Örebro, jag har själv efrarenhet och kan säga att det är överskattat. De generella VIP-örebroarna sitter och försöker se snygga ut medan de tycker att de är viktiga, drar man till exempel paralleller mellan andra städer såsom Göreborg, Stockholm och Båstad så ser man en helt annan tendens där det oftare (jag ska inte säga alltid, men oftare) är mer drag och party i sin rätta bemärkelse på VIP-avdelningarna. De som nu reagerar på att det visst är drag på VIP-avdelningarna i staden Örebro så har jag missat det de kanske 3 gånger det har hänt de senaste 2 åren. Grattis till mig.

Pour some sugar on me

Underbara Tina! Saknar våra samtal måste se till att ses oftare, bor ju ändå i samma stad liksom. Gör mig i ordning för jobbet, kanske blir att jobba till 2 inatt har inte bestämt mig än så får se... Har ni föresten hört om den nya "nude underwear"-trenden? Fler och fler kvinnor väljer beige eller hudfärgade underkläder. Kolla in det här omslaget på Katy Perry till exempel.

Torsdag







Tar cykeln och cyklar in till Kumla för en fika med Tina, ska bli riktigt kul att träffa henne igen det va riktigt länge sen ! Läste just på NA.se om ett nytt våldtäktsförsök i Tybble vid 7-tiden imorse. Det är ju helt sjukt vilken värld vi lever i, fyfan vilka jävla svin det finns!!! Man kan inte ens gå säker till skola och jobb på morgonen.

Efterlyst!

Vill se Efterlyst från igår där dom sände direkt ifrån Örebro angående gripandet av den misstänkte våldtäktsmannen. Känns otroligt skönt att någon äntligen är gripen även om det möjligen inte är han som är skyldig till alla våldtäkterna. Någon är gripen, men man känner sig fortfarande inte helt säker på gatorna i Örebro. Det som är så skrämmande är att man inte kan se på någon om han är en våldtäktsman, det lärde sig väl alla efter att Hagamannen härjade i Umeå. Det kan vara precis vem som helst.

Spetsat värre!


Missade ju Desperate Housewives igår för jobbet var i vägen så kollar avsnittet idag istället, det är väl sista säsongen nu så det känns faktiskt skönt. Aa well, har ni föresten snappat upp den stora combacken, spets-skon är tillbaka. Det ska va spetsade tår på skorna och allra helst ett par äkta slingbacks a'la Mad Men. Spana in dessa slingbacks från Manolo Blahnik, ett par riktiga klassiker som aldrig går ur tiden och som finns i massor av färger och i tre olika klackhöjder. En dröm!

Godmorgon


Godmorgon, har precis klivit upp och ska väl fixa det sista med ansökan innan jag hör av mig till Shelley. Föresten jag vet inte om någon annan har koll på det men idag är det faktiskt International Suit Up Day, dagen grundad av vad som verkar vara Barney Stinson i egen hög person på Facebook. Så alla där ute, på med suiten för idag ska det kläs upp!

Ansökan klar!!

Har skrivit klart ansökan nu, satt dit kort. Ska kontakta Shelley nu den här veckan så hon kan hjälpa mig skanna alla papprena, ska bli så ortoooligt skönt att skicka iväg allt och sen bara vänta på beskedet. AHHHH CANT WAAAIT!!

Nya Elle

Nytt nummer av Elle ner i brevlådan idag, alltid lika efterlängtat!

Den som väntar...

Nyss hemkommen från stan där jag besökte WUC för första gången på väldigt länge, skulle träffa min före detta kinesiska lärare Shelley som skulle hjälpa mig med ansökan till Nanjing University. Ska bara fyla i det sista nu ch sätta på kort och så sen är det färdigt. Vill bara ha antagningsbeviset i min hand nu och sitta på ett flyg dit imorgon!! Men jag får vänta ett tag till. Men den som väntar på nått gott eller vad brukar man säga...

Chinatown in my livingroom

Det är så jäkla mycket fix med papper och sånt innan man kan åka och plugga i Kina, håller på nu och försöker få någn typ av ordning på allt. Ska träffa min kinesiskalärare från gymnasiet imorgon för att få lite hjälp med ansökan m.m. Vet inte vad jag skulle göra utan henne faktiskt, Shelley är guld värd! Ska dyka ner i alla blanketter nu igen. Hörs snart...

På väg in till stan


Ska dra mig in mot stan. Är föresten sugen på ett nytt läppstift, är trött på de färger som jag har ch vill ha ett nytt. Ska fundera lite innan jag slåt till. Ska bli grymt att träffa dom andra nu, hörs senare ciaaaaaooo!


Musiklegend 70 år

En av världens störsa musikskapare skulle idag fyllt 70 år om han inte blivit brutalt mördad 1980. Jag pratar naturligtvis om John Lennon. Tänkte bjuda på lite Lennon-bilder dagen till ära.

Det kända omslaget av Abbey Road.












Tillsammans med den trogna vännen och kollegan sir Paul McCartney.





Tillsammans med Liverpool-vännerna i The Beatles.



Det världskända omslaget av Rolling Stone som fotografen Annie Leibovitz tog endast timmar innan Lennons död. På omslaget syns även Lennons fru Yoko Ono som han hade insisterat skulle vara med.



Lennon-McCartney.



Saturday in Wonderland

Fick en efterlängtad sovmorgon idag, senare väntar träff med lite vänner. Ska träffas allihopa en sista gång innan Sofia drar med sin pojkvän till Indonesien, allihop utom Beck som är kvar i Göteborg synd att hon inte kunde komma. Ska ta med mig kameran och se om jag kan fånga några bilder.


Myskväll


Ikväll blir det myskväll med baby med mat, vin och senare godis. Känner för att bara ta det lugnt så det blir en kväll framför tvn. Försöker för övrigt lära Nil att lyssna lite på gammal kult-musik istället för bara modern hiphop, det går sådär kan jag väl säga.. Haha!

Sweet dreams


En av Mario Vargas Llosa's favoritförfattare är Stieg Larsson, kul! Ska nog ta en tidig kväll idag börjar 6 imorgon herregud va tidigt på morgonen det är. Aa well, have a good night and sweet dreeeaaaammms.

Public Service

Nobels litteraturpris till peruanen Mario Vargas Llosa, sitter klistrad framför Babel där de tar upp ämnet och där även den svenska akademins ständige sekreterare Peter Englund. Otroligt intressant! Vuxenpoäng, check. Glöm inte att betala tv-licensen!!


Paris, Paris, Paris...

Maison Martin Magiela


Hermès


Rochas


Limi Feu


Älskar de två sista outfitsen från Roches och Limi Feu, loveit loveit loveit!


Grown ups hell yeah

Imorgon är det helg. Ska bli grymt skönt faktiskt har längtat hela veckan, har inga speciella planer utan tänker försöka att inte göra någonting. Ska dra ihop gänget på lördag bara, måste hinna träffas allihopa för Sofia åker ju nästa torsdag... Herregud alltså va vi alla har växt upp.

Onsdag


Lill-lördag. Firar med en kväll framför tv'n. Ska ju upp och jobba 7 imorgon med så lär gå och lägga mig hyfsat tidigt i alla fall. Det känns så grymt tråkigt att befinna sig i Sverige just nu, har suttit och kollat bilder från alla möjliga städer och vill bara åka nu nu nu! Dessutom åker min goda vän Sofia iväg på sin livs resa nästa vecka tillsammans med sin pojkvän. De drar till Indonesien för att stanna i minst 2 månader antagligen 3, jag är så stolt över henne för att hon verkligen har haft målet att åka utomlands i princip hela 3an och nu blir det alltså av! Imponerande och jag är stolt som en tupp! Fastän jag såklart är liiiiite smått avundssjuk på värmen de kommer ha de kommande månaderna. Men hon om någon är värd det.


Paris Fashion Week - battle of the best..

Alexander McQueen


Celine


Chanel


Chloé


Givenchy


Jean Paul Gaultier


John Galliano


Lanvin


Sonia Rykiel


Stella McCartney


Valentino


Victor & Rolf


Vivienne Westwood


Yves Saint Laurent


中国


Det var faktiskt min mormor som tipsade mig om ett avsnitt ur tv4-serien Felix stör en ingenjör där Felix Herngren besöker en ingenjör som jobbar i Kina. Så kul och så interessant och va duktig ingenjören Lina va på kinesiska! Alla som intresserar sig för Kina borde se programmet här.


Manhattan

Vill se filmen Manhattan men den går ju inte att hitta någonstans. Fan.

David Silver i Nya Desperate.. Mmm


Of whom shall i be afraid

Fyfan va stökigt det är MÅSTE verkligen ta tag i det och städa. Det känns så tråkigt bara. Kan kanske fixa så det är klart till Desperate Housewives börjar ikväll, nya säsongen. Kan inte sluta kolla eftersom jag såg hela förra säsongen så känner mig nästan lite tvingad att kolla nu. Men det är lite feel good-känsla över hela serien den är underhållande och lättförståelig vilket kan va skönt en tisdagskväll. Ne nu ska jag verkligen städa!! Hörs snart.

I know what's on your mind there will be time for that too

Hade en så jävla tuff dag på jobbet idag, va konstant trött och ville hem hela tiden. Men man måste få ha såna dagar med ibland. Dock blev dagen bättre för direkt efter jobbet tog jag och cykeln och mötte upp underbara Maja för en fika på Sveas, firade även kanelbullens dag lite sådär en dag i efterskott. Hade grymt trevligt så det måste verkligen göras oftare. Det blev sedan en kanske välbehövlig promenad hemåt. Frisk luft är underskattat.


Maja. Eller Majiz_3 som vi som känner henne längst kallar henne. Haha!

Paris Fashion Week - Balmain


Sommarpratarna i Svt 1


Såg att sommarpratarna från P1 i somras samlas i en programserie i svt 1 för diskussioner, andra avsnittet går ikväll och då insåg jag att jag har missat det första avsnittet. Men som tur är finns svt play. Tack för det.

Paris Fashion Week - Christian Dior


Party



Orkade för övrigt inte klä upp mig i fredags, blev lite deppig över att jag inte hade Nina Riccis nyskapande händer så körde på jeans och t-shirt vilket funkade alldeles utmärkt det med! Blev glad när jag fick se att Debbie som hälsade på i Örebro i helgen körde på samma stil.

Sundae

Helgen har varit bäst. Inflyttningsfesten i fredags va helt galen och utgången med. Det va bananas, nån hoppade på en bil, nån ramlade i en trappa, nån tog av sig byxorna och försökte hålla tal, nån gick runt i förkläde, några kom inte in på krogen, några mådde inte så bra... Kvällen var världsklass med andra ord helt galet kul. Kvällen avslutades på frimurarlogen. Slänger snart upp lite bilden från fredagens bravader med. Resten av helgen har varit lugn, var på middag med min underbara pojkvän i lördags på Kinamuren där buffén är helt underba för övrigt. Tror vi satt där i minst två och en halv timma och bara umgicks, helt magiskt med kvalitetstid. Nu ska jag nog röra mig ut för att träna cykling med lillasyster. Puss!

The Pink Dream


Nytt från Nina Ricci.


Ska iväg och jobba om ett par timmar och efter jobbet blir det att spana in C.Löf's nya boning för inflyttningsfest och senare utgång. Det här skulle för övrigt vara drömutfiten inför kvällen, men i brist på Nina Ricci's mästerverk får jag försöka hitta på något annat.


Dawg, check your resume

Har alltid tänkt att ett CV måste se ut sm just ett CV. Du vet, sådär tråkigt och vanligt med rader och spalter. Men min kära vän Rebecka har fått mig att tänka om. Denna kreativa varelse har fått mig att inse att ett CV kan se ut precis hur du vill, du kan göra det hur personligt som helst och se till så att ditt CV spelgar bara dig. Här är några exempel på hur det kan se ut:


So go home and be creative!

Paris Fashion Week - Zac Posen


Jag skymtar den tighta bodyn, som bloggaren Elin Kling och Robyn redan hunnit med iår. Robyn senast på VMA.

Paris Fashion Week - Balenciaga


En kollektion som endast talar läder och frack!

RSS 2.0