Här händer det grejer!

Ojojoj!! Har inte haft möjlighet att blogga på ett tag eftersom iPhone-appen blogg.se inte har fungerat alls. Nuuu när jag äntligen orkade logga in via en dator så ser jag ju att hela Blogg.se har uppdaterats. Herregud. Blir jätteförvirrad! Hoppas ialllafall att alla har haft en fantastisk Midsommar. Det har jag haft. Vädret var underbart, sällskapet likaså. Befinner mig fortfarande ute på landet, är kvar tills imorgon kväll.

Jag saknar...

Saknar Uppsala lite och det fantastiska väder det var där under Valborgs-helgen. Riktig sommar! Bilden nedan är tagen på mig och Evelina efter Champagnegaloppen på Snerikes. Lite roligt att polisen är med i bakgrunden... Vilken fantastiskt underbar helg det var!!

2012-06-19

Jag har ju (äntligen får man väl ändå säga) börjat spela tennis. Tennis är en sjukt rolig sport som ger bra träning men som samtidigt kräver mycket teknik. Det som är så tråkigt med tennis under utomhussäsongen är att sporten är otroligt väderberoende. Dessutom bor jag i Sverige vilket betyder att sommarvädret kanske inte alltid är det bästa. Idag hade jag och pappa planerat en match men det blåser som satan och ser ut som det ska börja regna när som helst. Det har även spöregnat hela natten vilket beryder att banorna är blöta. Inte så mycket att göra. Det blir en sväng till Ikea istället. Får hoppas på bättre tennis-väder imorgon.
xxo

Mix-up

Oj nu har det hänt något! Nu har Danny Saucedo blandat ihop sig själv med en dålig version av Justin Timberlake!

Eye


En varm sommardag i Paris

Bjuder på en ganska härlig bild på hur det kan se ut då jag försöker fota en snygg bild av Champs Élysées en varm sommardag i Paris.

Hade kunnat skada någon riktigt allvarligt om det hade tagit mig till Summerburst ikväll. Men till SHM säger jag: vi ses på Friends Arena den 24:e november. FO SHIZZLE!!!

You’re on a different road, i’m in the milky way
You want me down on earth, but i am up in space
You’re so damn hard to please, we gotta kill this switch
You’re from the 70’s, but i’m a 90’s b*tch


#word


Då var EM över

Höjdpunkten: när Zlatan iskallt går in i Englands mål och dricker ur engelska målvaktens vattenflaska.


I landet långt bort

Befinner mig långt bort från stan. In a galaxy far far away. I naturen, nära en skog. Och en sjö. Solen skiner och det är fantastiskt vackert.


Update

När jag inte jobbar och sliter så ägnar jag mig bland annat åt det här! Igår spelade jag tennis med pappa. Idag lånade jag brorsans longboard och tänkte att det vore coolt att kunna åka. Upptäckte hur svårt det var.


...

JAHA EM!! Tack för den här gången. Eller?


Godmorgon!

Så skönt med helg! Och om vädret är sämst så underhåller man sig på andra sätt, till exempel med shopping. Fyndade på H&M igår, 150 kr för ett par sjukt snygga skor. Värt!!


Örebro!

Är åter i gamla fina Örebro och lunchar med Sofia på Creperiet! Ska möta upp Rebecka en sväng senare. #bradag!


Välkommen hem!!

Sofia på sverigebesök!! Äntligen!! Har spenderat hela kvällen med henne hemma hos mig och imorgon blir det lunch samt lite marknadsafton-häng på stan. Det gäller att passa på när hon bara stannar i några dagar.


Paris pt. 2


Z

Igår var det sommar Z och bartömning på Kårallen, vilket fantastiskt event!! All alkohol skulle bort så det betydde gratis alkohol för alla hårt arbetande studenter som jobbade på sommar X. Sedan var det ju även dags att förtöja båten Kårallen. Grym avslutning i Linköping. Just nu är jag faktiskt hemma-hemma på Närke-slätten igen. Ska börja jobba redan i eftermiddag, kommer bli en lång jobbsommar men jag ser faktiskt fram emot det. Let's do it!!!!


Hallå partycentralen? Det er för vildt!

DET ER FÖR VILDT! Kvällens slogan som sammanfattar gårdagen perfekt. Helt sjuk kväll!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_205131394.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_205131400.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_205131425.jpg" class="image">


Paris pt. 1

Här kommer några av bilderna från Paris! Ska lägga upp lite fler på bloggen senare. Idag ska jag jobba på den sista kravallen, Sommar-X (sommar-kryss). Ska faktiskt bli kul, dock ser det inte ut som att vädret blir toppen. Kallt som satan. Men det är bara att ta på sig ett extra lager kläder. Kan knappt tro att det är den 2:a juni. Helt otroligt. Det är ju sommar!!!!!
Den första bilden är tagen precis innanför grindarna hos Johanna där jag bodde. Ingången som syns bakom är ingången till jättetennisturneringen Roland Garros som spelades rakt över vår gata. Kunde ibland vakna till jubel. Riktigt härligt faktiskt.


Snacka om väderomställning

Åhhh Paris! Vilken fantastiskt underbar stad!! 30 grader och sol under hela min vistelse och humöret var på topp. Har sett, gjort och ätit så mycket! Vill tacka Celina, Johanna, Lova, Elin, Carin och Daniel som förgyllde min resa. Tack! Nu är jag hemma i Linköping igen, lovar ett bildregn från Paris, men inte än. Jag tänkte dra iväg till Campushallen och träna men bestämde mig i sista stund för att kolla öppettiderna, det gör jag aldrig eftersom Capushallen ALLTID har öppet. Så av en ren slump kollade jag alltså öppettiderna och det visade sig att de stängde 18:00 idag. Fan också. Jaja, inte mycket annat att göra än att ge sig ut i ÖSREGNET och springa en sväng. Ingen har väl dött av lite vatten?

RSS 2.0