River... en vacker dröm...


River... en vacker dröm...

Don't go messing with love

Ser fram emot helgen då fröken Kloth kommer på visit från Göteborg, ska bli underbart skönt att äntligen kunna träffas igen. Hoppas på att det ska kunna bli någon utgång med, känner mig ganska taggad inför helgen ja! Det är ganska smickrande att killar börjar höra av sig så fort jag blev singel officiellt, tänkte leva livet lite och se vart vägen tar mig. Yeeeeeesssur!

Såhär härligt kan livet vara! Binderna är från Kina i våras.

Paradise Hotel



Sitter just nu och kollar på mitt första program av Paradise Hotel för säsongen. Har missat hela grejen iår, försöker så gott jag kan. Vad jag fortfarande inte förstår är varför Paradise-gänget fortsätter hänga i Örebro, vad finns det här som är så intressant. I helgen kommer även JP's kompanjon i Ung & Bortskämd nämligen Lorenzo också till stan, fråga mig inte varför. Sitter iallafall och försöker lista ut vem av boysen som ser bäst ut... Hmmm..

En vän är en vän hur taskigt livet än gått

Jag har välrdens finaste vänner. När de behövs så finns de där, allihopa. Är så glad att de finns och så skönt att veta vilka man verkligen kan lita på. Ni vet precis vilka ni är och jag älskar er väldigt mycket.

Vågar påstå att Håkan Hellström kan vara en av Sveriges främsta poeter genom tiderna!


Broken strings


You can't play our broken strings, you can't feel anything that your heart don't want to feel. I can't tell you someting that ain't real...

Vi går åt olika håll

Jag och min pojkvän går nu skilda vägar. Det här är någonting som jag har funderat över under en väldigt lång tid och ingenting som kommer plötsligt från min sida så därför så känns det väldigt bra. Han är en underbar person men vi passar inte för varandra på det sättet som vi från början trodde. Såklart är ett uppbrott alltid jobbigt men samtidigt så är det befriande, för det är meningen att man ska må bra av varandra och jag har inte gjort det under den senaste tiden. Ska nu bara koncentrera mig på mig själv ett tag, vilket känns bra!

There's a penalty for love crimes

Hade lite Robyn-tema på min dag idag, har haft Body Talk i öronen hela dagen och blir mer och mer säker på min sak. Det är bland det bästa jag har hört!

Håll hårt i gubbarnas byxor


Jag gillar dom. Gubbarnas byxor. Går att matcha så jäkla snyggt med nån flickig topp och nån söt håruppsättning. Så håll i dom hårt!

Första advent


Ni har väl inte glömt att tända det första ljuset hoppas jag, tycker december är en så otroligt mysig månad. Nu ska jag göra iordning en kopp te och hämta en filt.

Paradise Hotel-häng i Örebro

Har träffat flera deltagare av årets Paradise Hotel den senaste veckan, tydligen har dom hängt en hel del i Örebro. Har tyvärr missat hela årets upplaga av programmet så det är Betty som har haft koll. Lite kul eftersom dom tydligen tycker att dom själva är världskändisar nu. Vilket kanske inte riktigt stämmer, haha! Pratade lite med en av dom som tydligen heter Rimon eller något liknande. Tyckte inte det var så speciellt. Någon som hette JP hade kommit fram till Bettys storebror och ville prata, men han hade bara gått därifrån vilket jag tyckte va kul! Äntligen någon som vågar dissa öppet!


Äntligen hemma

Okej då var man äntligen hemma efter en hel helg på bortaplan. Åkte ju hem till C.Löf i fredags och trodde egentligen att vi bara skulle hänga, men när jag kom dit så va dom redan salongsberusade och ville ut på krogen så dit drog vi. Det var helt okej, dagen därpå hjälpte jag Chris att städa hela hans lägenhet som såg ut som fan rent ut sagt. Det blev grymt snyggt, sedan blev det en sväng på stan för häng på nyöppnade gallerian och efter det drog jag hem till underbara Betty. Chris och gänget drog ut på lördagen med men jag hade verkligen ingen lust, ville hellre spendera lite kvalitetstid med Betty eftersom hon snart åker så vi hade hemmamys med te, popcorn och en Jim Carrey-komedi. Idag söndag kom jag hem, böt om och träffade sedan halva släkten för lite första adventsmys och alldeles för mycket fika. Nu klockan 19 är jag då äntligen hemma och är helt slut! Ska bara krypa ner i soffan och kolla någon film på tv, söndagsångesten är här. Jobb imorgon. Men det ska nog gå.

Robyn rules

Hej där Body Talk pt. 3. Så underbart. Robyn rules.

Fashion fades, only style remains the same


Besöksrekord

Besöksrekord igår på bloggen, kul! Ikväll blir det att jobba fram till 21.30 då min helg äntligen börjar, drar mig då in till Örebro för hembesök hos Christopher Löf som äntligen är tillbaka en sväng från Stockholm. Imorgon tänkte jag försöka hinna med att titta in på nya Vågen. Har inte varit där än sen renoveringen blev klar. Behöver kika lite på julklappar med, det börjar närma sig hörrni! Glöm inte att tända första ljuset på söndag.

Backstage med Daniel Adams-Ray

Åh vilket drag det var på Ritz igår, väldigt mycket folk vilket kanske inte var så konstigt eftersom Daniel Adams-Ray var hedersperson. Spelningen var grymt bra! Han fick med alla mina favoritlåtar och vi stod dessutom längst fram på övervåningen så vi hade bara någon meter till där han stod och sjöng så vi såg extremt bra. Efteråt bestämde sig Betty och jag för att försöka hitta till där bandet hängde. Vi gick backstage lite nonchalant sådär och mötte någon som berättade exakt vart rummet där Daniel Adams-Ray med band höll hus. Jag, Betty och en kompis till Betty gick dit och mycket riktigt var de där allihopa, Daniel, bandet, några som jobbade på Ritz och sen vi. Jag vill poängtera att Daniel stod utan tröja med en handduk hängandes kring halsen och ja, han såg väldigt bra ut. Efter ett tag drog en man med oss lite åt sidan och frågade om vi hade bestämt oss, vi stod frågande och han undrade igen om vi hade bestämt oss för vem vi ville ligga med (då var inte Daniel på menyn ska jag väl tillägga). Vi sa att vi bara ville umgås och ha kul varpå han svarade att de flesta var över 30 och ville bara ha ett ligg för kvällen sen var det bra, så pekade han på en kille och frågade vem av oss som ville ligga med honom. Alla vi tre skakade på huvudet och vi kände oss lite stötta så vi bestämde oss för att gå därifrån. Nog för att man tänker att det är så det kan gå till så kom det ändå som lite av en chock när vi verkligen stod där och skulle välja. Nej tack och jag hoppas att inge tjej är så billig. Svart eller vitt? Nej allt däremellan tack.



Fick inte med mig kameran in såklart men hittade dessa bilder bland Meny's vimmelbilder. Den första på Daniel Adams'Ray och den andra på mig och en kompis. Ser lätt drogad ut med bjuder på den.

Ritz!

Sitter hemma hos Betty och väntar medan hon gör sig iordning. Nu öppnar vi vinflaskan med och så börjar tagga till albumet. Daniel Adams-Ray here we come! Har med mig kameran så slänger upp bilder så fort jag kan.


Då var det officiellt, alla mina vänner är utflugna

Eller ja nästan iallafall. Jag har kvar Lelja och Christopher, fast Christopher jobbar så mycket i Stockholm vilket är väldigt synd för mig men inte för hans plånbok. Känner mig lite smådeppig nu när jag sitter och läser Frida, Eve, Soph och Elins blogg från Sydney, blir bara sådär lite avundssjuk på solen och värmen. Men ser fram emot kvällen istället då det blir Daniel Adams-Ray på Ritz tillsammans med bästaste Betty som snart flyger iväg hon med. Ska se till att spendera så mycket tid som möjligt med henne nu innan hon åker till Spanien om 2 veckor. Ska snart iväg till jobbet nu så vi hörs senare, ipoden är fulladdad med Svart, vitt och allt däremellan så det kan nog bli en bra dag. Ciaaoooo


Rusning till H&M imorse

Imorse släpptes H&M's Lanvin-kollektion och såklaaart blev det rusning till butikerna, Runt 200 butiker i hela världen lanserar kollektionen varav 10 i Sverige. Imorse var det bara att vässa armbågarna för att vara säker på att kunna få med sig nått plagg hem. Hade jag inte jobbat hade även jag stått där och väntat på att portarna skulle öppnas för jag kan utan tvekan säga att årets samarbete med H&M är det bästa hittills

En miljon på banken, men ingenting att leva för



Taggar till Daniel Adams-Ray, har nog haft varenda låt på albumet som favorit men just nu lyssnar jag mest på Gryningspyromanen och Voyeuren. Imorgon kommer han till Ritz, jag kommer definitivt att finnas på plats.

Klumpiga skor

Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Åh kolla in dessa underbaringar. Har varit ute efter ett par liknande och nu har det alltså kommit in ett par på Nelly. Dessutom är dom billiga.

Här är ett annat alternativ i liknande modell, dessa är från Scorett och kostar betydligt mer än de beiga på bilden ovan. Gillar dock ändå den här modellen.

Shoppat

Måndag förmiddag endast dagar innan lön och Marieberg köpcentrum var lika lungt som en filbunke. Stosade runt där i min ensamhet vilket var otroligt skönt, svårt att tänka sig att inom bara ett par veckor kommer hela köpcentrumet vara fyllt av julhandlande Örebroare som springer kapplöpning mellan butikerna. Fick med mig två klänningar hem samt började lite på julshoppingen. Här är klänningarna iaf, båda var snälla mot plånboken så det gillar vi!


Naturvit festklänning med detaljerade axlar, H&M.

Midnattsblå sammetsklänning med lång ärm, Gina Tricot.


Gårdagens äventyr i bilder, Vassili 19 år




Varannan bild som jag försökte lägga upp funkade inte, men här var iallafall några av de bilder som togs under kvällen.

Godmorgon klockan är snart halv 6... PM!!!

Godmorgon alla läsare. Sov inte alls många timmar inatt så har sovit i princip hela dagen idag. Det är så roligt för jag känner mig nästan ännu mer trött nu än jag gjorde klockan 10 i morse då jag gick och la mig. Piggnar förhoppningsvis till samtidigt som jag hoppas kunna somna ikväll också såklart. När jag skriver godmorgon nu så förstår ni säkert att gårdagen var alldeles toppen! Kvällen började hemma hos Vassili och senare drog vi vidare till Liquid och umgicks lite för att sedan dra hem till Nick, som för övrigt har en alldeles sjuk våning där han bor ensam. Klockan blev mycket och som sagt inte så många timmars sömn, en händelserik kväll och natt minst sagt och grymt grymt trevlig. Ska slänga upp lite bilder senare det togs nämligen en del både lyckade och mindre lyckade haha. Ska väl äta frukost då, eller kanske hugger direkt in på lussebullarna för idag är det saffransbak som gäller! Puuusss

Ikväll firar vi Vassili 19 år



Här ser ni även min nya hårfärg. Vet inte riktigt vad jag tycker än. Saknar mitt blonda hår lite faktiskt, men jag ger det en chans!


Nagellackstipset fick jag från en vän som jag såg hade målat sina naglar liknande, tyckte det va så otroligt snyggt så va bara tvungen att testa!

What's my name

Det gick helt okey att jobba idag även om det är grymt skönt att det är över och att min helg äntligen börjar! Laddar inför kvällen då det blir till att fira Vassili på hans 19-årsdag, ska till Betty en stund innan så vi kan dra dit tillsammans. Vet inte vad jag ska ha på mig än så måste rota igenom garderoben, vet knappt vad jag har för kläder, återkommer. Puss


Hett tips: Rebecca & Fiona

Svt sänder en helt webb-baserad dokumentärserie om coola DJ-brudarna Rebecca & Fiona. Så bra, så bra, så bra. Det mååååste ni se! Ansnitt 5 utspelas även i Örebro, även om det kanske inte är den bästa av reklam som görs för staden så är serien grym och DJ-duon AWESOME. Se programmen här.

Driver Touch


Handskar från Bloomingdales, mycket snygga. Echo "Driver Touch" Gloves, $35. "Driver Touch" uuuuhhhhh... ser framför mig en biker-chick med pilotjacka och pilotglasögon och  med en stor hjälm med utsläppt hår. Och sedan det turkosa paret Echo-handskar. Nice.

Idol-kväll



Spenderar kvällen framför tv'n och Idol som sänds direkt från Karlstad. Övriga familjen har åkt dit för att sitta i publiken och lämnade mig hemma, snälllllltt. Får säga som Duffy, Well, well, weeeeelllll... får nöja mig med att följa det hemma i soffan. Jobb tidigt imorgon som sagt. Suck.


Det kommer alltid att finnas bråkstakar

Oavsett vad man gör, säger eller hur man beter sig så finns dom alltid där. Bråkstakarna. Det finns ingenting man kan göra utan bara försöka att acceptera. Acceptera det faktum att de finns där och att de alltid kommer att trotsa en oavsett vad man säger eller gör. Man måste försöka att inte låta dem ta energi, för den gång de gör det, ja då kan man bara säga tack och adjö.

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt



Så jäkla kul att jag fått så många läsare! Kul att så många hittar hit. Torsdag idag så snart är det helg, blir att ta det lungt imorgon eftersom jag ska jobba på lördag. Ska nog ta och se Idol, eftersom hela min övriga familj ska till Karlstad och titta så ska jag väl se om jag kan skymta dom i publiken (är inte avundssjuk alls... hm!). Lördagskvällen är uppbokad då min kära vän och gamla klasskamrat samt blivande läkaren (ja jag måste få skryta lite!) Vassili kommer till Örebro från Göteborg, han fyller år på lördag så blir till att fira honom. Ser fram emot kvällen och att träffa lite vänner som man inte träffar varje dag längre. Idag då jäklar ska jag somna tidigare börjar 6 imorgon ååååhhhh...

Fikamys med Tina

Idag va jag framme på Sveas med Tina och drack lite kaffe. Mys som vanligt och så kul med en människa som kan prata lite mycket som jag själv haha! Pratade lite om onsdagen med som vi båda ser mycket fram emot. Daniel Adams-Ray kommer till allas vårt Örebro så vi lyssnar just nu sönder på Svart, vitt och allt däremellan. Sååååå bra album åh i love! Give me wednesdaaayyy...

Värm dig med sammet


Syns överallt just nu. Supertrendigt som dessutom värmer i kylan, tummen upp!

Äntligen


Har gått runt i över en vecka och undrat var decembernumret av Elle har tagit vägen, för så vitt jag vet så går inte min prenumeration ut än på länge. Men så idag, något försenad men dock så efterlängtad, damp den ner i brevlådan. Helena Seger på framsidan, första riktiga intervjun och så hamnar hon på decembernumret! Ojojoj. Ska bli interessant att läsa.

Gonatt

Tar en tidig kväll. Orkar inte gå i sömnen till jobbet imorgon igen. Hm. 

Prins William och Kate förlovade

Då var de förlovade då. Ja det var väl ganska väntat. Prins William har dessutom valt hans mors, prinsessan Dianas, förlovningsring för Kate. Åh, är inte alls avundssjuk...


Ta aldrig ett folkstyre för givet!


Sommaren 1989 hölls det omfattande studentdemonstrationer vid Himmelska fridens torg. Studenterna krävde större demokratiska och mänskliga rättigheter i Kina. Demonstranterna slogs ned med våld och flera hundra dog i kampen för demokrati. Bilden ovan är den mest kända från demonstrationerna, en ensam student framför fyra stora pansarvagnar. Årets fredspristagare var med och kämpade vid Himmelska fridens torg 1989.


Människor i Sverige och i många andra länder där demokrati varit självklart i många år nu tar demokratin för givet. Mina tankar går till människor som lever i diktaturer som Kina eller Kuba, där har folket ingenting att säga till om. Vid folkomröstningar i till exempel Kina som har en-partistyre får människorna i stort sett ett papper med ett parti på, sedan får de rösta. De har alltså inte ens en möjlighet att välja om de nu skulle tycka något annat, de blir tvingade till att tycka på ett visst sätt. Därför blir jag så arg på människor som inte går och röstar, var glada att vi ens har den möjligheten här i Sverige det är inte alls så självklart som många tror! Det spelar ingen roll om det inte finns något parti som man håller med helt och hållet, det finns det nog inte för någon. Det viktiga är att bestämma sig för någon fråga man tycker är viktig och sedan se vilket parti som ens egna åsikter liknar mest. Röstar man inte vid en folkomröstning så röstar man för diktatur. Många tror att det aldrig kommer att kunna bli diktatur i demokratiserade länder igen, men om inte tillräckligt många människor röstar så kan de högt uppsatta göra i princip vad de vill = en diktatur har bildats. Sedan vill jag även startkrekomendera filmen The Wave (Die Welle), som bygger på en sann historia, för er som inte tror att en diktatur kan bildas igen. Så glöm inte er rättighet och likväl skyldighet. Påverka. Man kan inte längre skylla på att man inte är henna, det går att poströsta både långt i förväg och från andra länder. Man kan inte längre skylla på att man tappat bort sitt röstkort, ring eller maila så får du ett nytt innan du hinner säga demokrati. Så ta aldrig ett folkligt styre för givet!

Eyo jag rimmar på från undergroundnivå, siktar mot toppen så långt jag kan nå. Kommer in rullar hårt i stockholmsterräng det är titeln jag vill åt.

Hörde på radion idag att dom har börjat spela låtarna från Så mycket bättre på radion. Hörde Septembers verision av Petters Mikrofonnkåt. Den är riktigt bra faktiskt.

Grattis Mariette!

Grattis Mariette som kom in på polishögskolan nu till våren! Är otroligt stolt som arbetskamrat och så så glad för hennes skull, jag vet att hon kommer lyckas otroligt bra. Så många som sökte och så få som faktiskt kom in, grymt imponerande!

Unicef vs barncancerfonden

Följde med mamma idag och sprang lite ärenden, gick bland annat förbi och skulle köpa julkort och stannade för att kolla lite. Det fanns julkort från Unicef och julkort från Barncancerfonden, vi stod där och jämförde och tittade på motiven. Efter någon minut insåg vi hur patetiskt det var. Vi stod och skulle "välja" mellan att södja Unicef och Barncancerfonden! Det går inte att välja vad som är viktigare, man ska hjälpa så mycket man kan. Självklart gick vi därifrån med båda paketen. Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race.

Red One

Jag antar att det är fler som hört talas om Bad romance, Just dance, LoveGame, Poker Face och Alejandro än som har hört talas om Red One? Red One är den svenska låtskrivaren som tillsammans med Lady Gaga ligger bakom alle de låtarna. En helt otroligt bra och begåvad kille som ursprulgligen kommer från Marocco. Lady Gaga gillar tydligen att arbeta med svenskar, det är inte bara Red One som hon arbetar med utan hon arbetar även med svenske Jonas Åkerlund som gör hennes videor. Go Sweden!


Akon and MJ


Längtar till skivan Michael släpps i december. Det kommer finnas mer låtar med Michael Jackson som ingen hört förut. För er som känner mig väl så vet ni vilken MJ-fan jag är. Jag är alltså tjejen som stod och grät på Frimis dansgolv när de drog ett Michael-medely med tillhörande videor. Jag stannade upp mitt i dansen och fick tårar i ögonen, åh vilket fint ögonblick... Minns ni vad ni var då ni fick reda på att Michael Jackson hade avlidit? Jag minns det som igår...

Lycka!!

Är så otroligt lycklig just nu! Min helvetes-måndag har precis vänt helt och hållet! Det är helt sjukt!! Åhhhhhhhhhhhh!!!

Sleepy Sunday

Söndagen fördrivs med mys och film. Har redan lite småångest inför jobbet imorgon men den ska bort. Vilken härlig dag!

Public service hell yeah!


Åh va jag älskar public service! Det här är andledningen till att vi betalar vår tv-licens! Ännu en underbar programserie i Svt, denna gång Kinas mat. Så bra! Journalisten Fredrik Önnevall reser runt i Kina och undersöker det riktiga asiatiska köket, dessutom är hans kinesiska mycket imponerande vilket i och för sig kanske inte är så konstigt då han bott i Kina i tre år. Detta program visar en matresa utan dess like, ni som trodde att "friterade räkor i sötsur sås" var standardrätten kommer få en chock. Den riktiga kinesiska maten stavas helt annorlunda, den är gudomlig.

Jobb och avskedsfest

Stressar som vanligt för att hinna till jobbet! Ska dra till Örebro direkt när jag slutar för att hinna till avskedspartyt som Frida, Eve, Soph och Elin har eftersom dom snart åker till Austraaaaliiiieeeeennn. Helt sjukt! Ska iallafall bli hur kul som helst och träffa dom nu. So lateeeeeeeeeerrr!

Frågor och funderingar

Maila gärna in frågor och funderingar till [email protected].

Golden Bolero


Love this. Guld bolero från Taikonku, bara 158 US dollar.

Partysvenskar!

Många svenskar åker till Oslo för att arbeta. I Norge finns det en benämning på dom: partysvenskar. Partysvenskarna är unga blonda svenskar med extrema frisyrer och moderna kläder som invaderar utelivetet i Olso. Dom är inte populära bland norrmännen, nu har det till och med gått så långt att den norska rapduon Jaa9 & OnklP gjort en "disslåt" som heter Partysvenske. Haha jag tycker detta är för kul, det svenska och norska "gnabbet" fortsätter alltså. Saker som nämns i låten: 8-manskollektiv, stureplan, longboard osv....


H&M Holiday 2010

Såg filmen som gjordes till Desert Flower för inte så länge sedan, så kände direkt igen modellen Liya Kebede när jag såg henne på stora reklam plancher inne på H&M igår. Hon spelar huvudrollen i filmen som är något av en b-produktion men samtidigt väldigt bra, även om den inte på något sätt gör boken rättvis. Liya har även tidigare gjort jobb för H&M men har inte lagt märke till henne tidigare, konstigt för nog är hon mycket vacker! Kolla in reklambilderna från Holiday by H&M, slänger även upp några extra som jag tyckte om, bland annat på de asiatiska supertalangerna Sun Fei Fei och Du Juan.


Fotograf: Daniel Jackson.


Smygstart av julpysslet

Tänkte va smart imorse att dra förbi USÖ och göra lungröntken direkt efter läkarundersökningen, men när jag skulle betala för parkering så funkade inte mitt kort i parkeringsautomaten, nehe tydligen hade jag inte ett sånt kort som fungerar där. Blev så irriterad så när jag hade svängt ut från parkeringen och skulle åka hem så råkar jag hamna i fel fil mitt i all trafik och blir tvungen att återigen köra in vid USÖ. Aa så kan det gå. Känns iallafall skönt att huvuddelen av läkarundersökningen är klar, även om jag måste röntka lungorna och bevisa att jag inte har aids och syfilis också haha! Nu sitter iallafall jag och lillasyster och fuskbörjar med julpysslet samtidigt som julmusiken står på i bakgrunden, hur mysigt som helst. Om julkänslan infinner sig, go for it!


Jävla helvete!!

Jag blir så jävla irriterad på mig själv ibland! Jag framstår som så jävla organiserad, vilket jag egentligen är också(!!!), men helvete ibland kan jag virra till det så in i helvete. Ska ju på läkarundersökning imorgon och måste ha ett passliknande krt att sätta på papprena. Jag tog 4 stycken för cirka en månad sedan, men dom är ju såklart helt spårlöst försvunna. DOM FINNS INGENSTANS!! Hur kan 4 kort bara gå upp i rök?? Jag vet att jag såg dom för inte så jättelänge sedan och då la jag dom i plånboken, sen behövde jag ett till ansökan och klistrade på det. Efter det är dom helt borta. Helvete helvete helvete. Tror jag måste in idag och ta nya i panik, så jäääävla ovärt men vafan ska jag göra! Dessutom ser min nuvarande hårfärg rest ut sagt förjävlig ut så har ångest över det med. Varför finns det inte nån knapp att trycka på så det lyser eller låter där korten ligger? Det vore en bra uppfinning.  


Hej mitt vinterland

Alla visste om det, ändå blir det trafikkaos i hela länet när den första riktiga snön kommer. På hemvägen igår såg vi tre bilar som hade kört fast i snön och som inte kom loss, en långtradare som stod mitt i vägen och som inte kom därifrån, lite senare mötte vi en bergsningsbil som troligen var på väg till långtradaren, ett par minuter senare såg vi en hel lastbil som låg i ett dike, chauffören hade lämnat platsen men kvar låg lastbilen helt i sin ensamhet. Herregud.


Desperata hemmafruar


Missar kvällens avsnitt så tar igen det i förhand istället. Denna säsong blir troligen den sista så undrar hur allt ska sluta... Drar snart iväg till jobbet i snöstormen, undra hur man ska kunna komma fram med bilen. Och ännu värre, hur ska man kunna komma hem ikväll?? Bilen kommer va igensnöad åh herregud.

Take me to New York


Varför kan inte jag heta Sofi Fahrman och bo i New York och leva Sex and the City-liv???


Blue tuesday


Snöoväder

Klass 2 varning, ja det snöar för fullt utanför mitt fönster denna morgon. Lillasyster är överlycklig, jag själv tycker att det känns sådär. Tycker i och för sig att det är hur mysigt som helst att få en andledning att kunna stanna inne och tända lite ljus, krypa ner under filten med en kopp te och se någon gammal film som man inte sett på länge. Någon på jobbet sa att det skulle komma upp till 2 decimeter snö, vi får se hur det blir med det med med tanke på förra vintern så är ingenting förvånande längre.

Tandläkare och jobb

Ska sticka iväg till tandläkaren nu, tänkte även försöka hinna förbi där jag ska göra läkarundersökningen på torsdag och lämna in lite papper. Allt detta innan klockan 16.00 då jag börjar jobba i andra änden av länet. Får se hur denna dag kommer att sluta, hoppas att jag inte kommer för sent till jobbet iallafall.

XO


EMA 10

Okey dagens snackis är utan tvekan gårdagens gala i Madrid, MVT Europe Music Awards gick av stapeln och stan kryllade av stjärnor och kändisar. Det här är alla priserna som delades ut igår:

Bästa video: ”California Gurls” av Katy Perry
Bästa popakt: Lady GaGa
Bästa manliga artist: Justin Bieber
Bästa nykomling: Ke$ha
Bästa alternativa akt: Paramore
Bästa liveakt: Linkin park
Bästa Hiphop: Eminem
Bästa låt: ”Bad Romance” av Lady GaGa
Bästa kvinnliga artist: Lady GaGa
Bästa rock: 30 Seconds to Mars
Bästa push act: Justin Bieber
Bästa world stage performance: Tokio Hotel
Bästa globala ikon: Bon Jovi

Kvällens skandal: Justin Bieber som vann Bästa manliga artist. Ehm.. ursäkta men kan en kille född 1994 och som ser ut som 12 bli klassad som man? I'm just saying... 
Kvällens Kleerup-moment: Ke$ha's tacktal för Bästa nykomling. No comments.
Kvällens hat trick: Lady Gaga kammade hem tre priser som hon tog emot och tackade för genom att tre gånger avbryta en konsert i Budapest. Vem vem om det var sant. Vem är egentligen förvånad.
Kvällens big "no-no": Jackass. Förlåt men ingen vill se en naken dvärg när det är glam-gala. Dom kunde väl iallafall ha försökt. Men nej.
Kvällens bästa pris: Nya priset Bästa globala ikon som dessutom Bon Jovi vann. Bra där MTV! 


I’m crazy, but you like it... loca, loca, loca...


Rihanna uppträder med Only Girl. Otroligt söt klänning.


Ke$ha


Sen när hade Pauly D och Snookie något med musik i europa att göra? Anyway, de lyckades med kläderna iallafall det kunde varit mycket värre.


Ja hej på dig med Johnny.


Kvällens värdinna, och då förstår ni även att detta var bara en av många olika klänningar hon bar igår.


B.O.B.


30 Seconds to Mars. Jared Leto and his crew..


Vad har hänt??

Nylon 2006


Rebecka hade suttit på biblioteket i Göteborg och hittat ett gammalt nummer av tidningen Nylon från 2006 där hon plötsligt tyckte hon kände igen någon på bilden, hon kollade lite närmare och läste den lilla texten...

Rob, 19
OCCUPATION: Actor
I'M WEARING: the only things I've got
MY FASHION ICON: IS James Dean

Men herregud det är ju Robert Pattison!!!
Innan han blev känd och spotted på Londons gator och senare med i Nylon och med i London Street Style. Jag beordrade henne att gå och dra ut sidan, den kan va värd en del om några år...


Acne Resort 2011

En kollektion som gjord för mig. Åh jag dör. Skulle kunna skada någon väldigt allvarlig för att kunna lägga vantarna på hela kollektionen. Kollektionen är ultimat. Alla småsömmar är perfekta. Vill ha, vill ha, VILL HA!

Ska gråta lite mer lyckotårar över denna kollektion och sedan lägga upp lite mer "vill ha"-bilder. Vänta bara.

Godmorgon!

Eller snarare god lunch! Sov ungefär 12 timmar inatt det var ortoligt skönt och jag har dessutom haft en väldigt produktiv dag. Hittade ett recept på morotskaka förut när jag rensade bland massa papper, det var ett recept jag fick från en jobbarkompis i somras som jag tänkte testa. Men såklart glömde jag helt bort det och hittade receptet först nu, så nu jäklar!

6 omslag bara i höst för Balmain-klänningen i guld


Det senaste, Anne Hathaway på omslaget av brittiska Elle, december 2010. Det här är dessutom ett av de få omslag av Elle där jag tycker att både omslaget av lösnumret och prenumeratinsnumret är lika snygga!



Vogue Germany augusti 2010.



Zeit Magazin 40th Anniversary Issue.



Vogue Espania, november 2010.



Harper's Bazaar UK, december 2010.



10 Winter 2011.

Svart, vitt och allt däremellan

Neyo skulle ut idag tillsammans med JJ och en massa människor ikväll, men jag har verkligen ingen lust så jag står över faktiskt. Får se vad jag hittar på istället, kanske lyssnar igenom Svart, vitt och allt däremellan några gånger.. en genialisk platta.

One crazy night in pictures

ne

Lördag

Fast det känns som söndag. Det är säkert för att det är Alla Helgona idag. Hade en awesome time igår med nära och kära det var helt underbart, det blev en hel del alkohol och tre omgångar med popcorn viket var gott haha. Tänkte slänga upp lite bilder från igår så får ni se själva. Har inte sovit så många timmar inatt och innan jag tog bussen hem från stan blev det lite brunch a'la Burger King. Honom kan man alltid lita på!


Party-Fredag

Äntligen fredag! Rebecka är i stan och livet är ju bara underbart, ska dra upp på stan nu och möta Beck och Bettson, och Lejla med. Partyyyyeee!

I need some fine wine and you, you need to be nicer

Sitter för mig själv och tar ett glas vin såhär på torsdagskvällen samtidigt som Criminal Minds går i bakgrunden. En ganska skön kväll all alone, man behöver få tid för sig själv ibland annars blir man tokig det blir jag iallafall. Imorgon är det jobb som gäller och efter det blir det att träffa brudarna, wonderfuuul.

Någon som minns Bert Ljung??

Satt just och såg serien Bert på barnkanalen med lillasyrran, jag hade ingen aning om att det gick i repris. Det verkar som om Svt har börjat satsa på de äldre ungdmsserierna, i våras gick ju Eva&Adam också i repris. Nostalgi!!!


Emma Watson är HET just nu!


Emma Watson syns nu på ytterligare ett omslag! Skev ju så sent som i måndags om att hon pryder nya numret av British Vogue och nu syns hon alltså även på omslaget av Marie Claire. På det här omslaget ser man nästan hennes nya frisyr ännu bättre, snyggt och modernt tycker jag!

Coolt Emma!

Man måste dö några gånger innan man kan leva


Hallå där! Hemma från jobbet och ska ta en efterlängtad ego-kväll tonight, funderar på att tända ljus, fixa med naglarna och ha OC-maraton. Har inte sett the OC på år och dar så ska börja om från allra första början underbaaaart.

Robyn i Gossip Girl

Robyn är med i nya säsongen av Gossip Girl (inte speciellt förvånande eftersom hon är så jävla grym) där hon framför superhiten Hang with me och där även Dancing on my own sedan framförs i bakgrunden. Hon blir bara större och större utomlands och samtidigt bättre och bättre. Grym brud!


På freeeedaaaaag!

På freeedaaag kommer älskade, bästaste, underbaraste Rebecka på hembesök från Göteborg! Äntligen! Längtar så mycket, först blir der nog en fika med girlsen och sen umgänge med lite folk och alkohol. Vet att det kommer bli en kanondag så kan knappt vänta. Hörde ni föresten att allas vår fashionista Ebba von Sydow är på smällen? Undrar om det bara är jag som helt missat vem hennes kille är? Hm.

Mer Lanvin...


Lanvin + H&M

Nuuuuuuu har hela kollektionen släppts!!! I'm inlooooooovvve!!!! Så jävla underbara grejer, detta är det bästa samarbetet H&M har gjort. Det kommer bli panik-rusning till alla H&M-butiker när kläderna släpps det är en sak som är säker. Kolla in videon nedan för att kolla in alla kläder.


Hårfärgning

Färgade nyss håret, tänkte att det skulle bli lite sådär mörkblont men det blev nog mer åt det bruna hållet än det blonda haha! Jag vet inte riktigt vad jag lycker men jag vänjer mig kanske, lägger upp en bild senare så får ni se.


Gårdagens

Tänkte föresten berätta lite om gårdagskvällen som spenderades hemma hos Tina. Hon och hennes pojkvän har en helt underbar lägenhet, blev grymt inponerad! Det var högt i tak, vita väggar, och modernt inrett, dessutom hade hon lagat mat åhh vilken underbar människa. Det var sjukt mysigt och det blev mycket prat vilket är någonting man behöver. Nu ska jag se lite dålig tv, ikväll är det Felix stör en ingenjör mitt favvoprogram just nu så det ska bli kul!

Watson pryder British Vogue


Emma Watson syns på december-numret av brittiska Vogue, Watson som är aktuell med den näst sista Harry Potter-filmen nu i november. Här får hon även chansen att visa upp frisyren som påminner om Mia Farrow i Rosemary's Baby, en hair-due som alla som kollat in America's nex Top Model vet vad det är... Om inte se nedan. Fotgraf av Watson var för övrigt Mario Testino som är troligt duktig och respekterad inom sitt yrke.
 

Vilken måndag.

Har jobbat och städat ch jag vet inte vad. Nu ska jag lägga mig och kolla på nått gammalt avsnitt av Criminal Minds och kanske se vad som finns i kylen. Man måste unna sig lite sådär första måndagen i november. Har ni föresten sett Barneys' julskyltning? "Have a Foodie Holiday", Simon Doonan har skapat detta skyltfönster av endast kaffemuggar. Ganska grymt gjort, men så är det ju USA också. Allt eller inget är vad som gäller.


RSS 2.0