XX

Utgång ikväll, ja varför inte som man brukar säga! Ska dra in mot Örebro stad snart och möta upp mina kära vänner, tar med mig kameran så får se vad som kan täknas fastna på linsen.
XX

LIU WEN


GOD FÖRMIDDAG VÄNNER OCH FIENDER

Lugn kväll igår vilket är lika med utvilad idag. Otroligt skönt måste jag tillägga! Har varit i kontakt med Beck och Soff under dagen och kan lova en kanonkväll ikväll. Ska ta med mig en flaska rosé och sen får vi se var kvällen tar oss. Vill åndå hålla modet uppe gällande väderleken för ikväll, det ser ganska molnigt ut, hoppas bara att regnet håller sig borta. Oh la la, oh la la...


Spotify stämda

Hörde att det bara tog en vecka innan Spotify blev stämda i USA... Det är en brilliant svensk innovation, ni behöver inte komma på allt själva. Övriga världen kan allt också.

HAHAHHAHHA

HAHHAHHAH jag dööööör va roligt!!! Läser att Hemse Matsal på Gotland ska ha en DJ på lördag och det är inte vem som helst utan PETER JIHDE!!!! Den killen är ju ta mig fan överallt. Eller hur!

DN-GALAN

Jag kommer att twittra live under hela sändningen, så följ mig på twitter!

Tillbaka!

Hallå! Tillbaka på bloggen efter en tuff arbetsvecka så nu är det dags för fredagsmys. Var precis ute på en löparrunda, tror att jag överskattade min förmåga lite idag eller så var jag bara sjukt seg i kroppen för det var riktigt tungt, men nu efteråt känns det väldigt skönt. Sitter ute på altanen, klockan är 18.23 och det är cirka 25 grader utomhus. Vilken början på helgen!! Laddar inför DN-gala för fullt nu, hoppas ni är fler där ute som följer DN-galan på SVT ikväll, tagga!

En underbar kväll

Det är en helt underbar sommarkväll. Jag tänker njuta av den.

Återigen....

Har skrivit om henne förut och jag gör det igen.... Kolla in det här omslaget av LOVE MAGAZINE på ELLE FANNING!! Heeeeelt underbart och sååååå jävla gorgeous!!! Otroligt vackert!! Beröm till Love!

Besök på akuten

Kom precis tillbaka från akuten, rullskridskor är livsfarligt...

Tips


Ni följer väl mig på Twitter...

Iphonemania

Ni (läs: Teliabutiken) kan väl vara lite mer service-inriktade och inte skratta folk i ansiktet bara för att man inte vill ha en Iphone?! Eller? Det finns faktiskt en till som inte har en Iphone och som föredrar en Blackberry, och hon har dessutom en skönhetsrelaterad anledning till det... De långa naglarna... I-landsproblem.

 
Lady Gaga


Vatten

Känner att vädret kunde vara lite bättre... det spöregnar utanför fönstret där jag sitter i mormors sommarstuga och istället för utomhusaktiviteter kollar på simnings VM från Shanghai. Jäkla reng.


Hänger ni med i svängarna?

Känner att det är mycket som händer den här helgen, inte bara katastrof-terrorn i Oslo utan som ni säker redan hört så har Amy Winehouse påträffats död i sin lägenhet i London. Hon ansluter därmed klubb 27 och jag tror inte någon kan förneka hennes goda sällskap i den klubben, Cobain, Joplin, Henrix, Jones, Morisson... Need I say more?

#Oslo

Det är så fruktansvärt det som hänt och det skrämmer mig att det är så nära. Det är sådant man tror bara händer på film. En dag som denna bör vi ägna åt att tänka på det som är viktigt. Jag tänker spendera dagen med mina nära och kära, jag tänker på er.


OSLO VAD HÄNDER?!?!

Jag vet faktiskt inte var jag ska börja, händer det här på riktigt?!?! Och vad är problemet med svenska nyhetskanaler nuförtiden, tv är så efter! Det är bättre att bara logga in på Twitter där kan man följa allt och få uppdateringar och länkar minut för minut.


Jobb

Iväg till jobbet, sista dagen på arbetsveckan. TGIF!!

Ty in the Sub


Tyra goes nuuuuts in the Subway!!

DET GÅR BRA NU!!


Jaaaaaa har idag fått ett hyresavtal hemskickat!!! Kan inte förstå att jag flyttar!!!!! HERREGUUUUUDD!!!!!!

Stan

Ska försöka ta mig upp på stan för att luncha med Chris, känns som vädret kunde varit bättre men vad ska man säga #svensksommar. Har jag nämnt hur mycket jag gillar twitter?? Jag tror allvarligt talat att det kommer ta över Facebook... Vi får väl se!


Jonah Hill's viktras!

Ojojojooojjjjjjj!! Jag känner inte ens igen stjärnan från Supersugen, Jonah Hill, när han nyligen klev ut på röda mattan i Los Angeles. Det sägs att han gått ner så mycket som 18 kilo för kommande rollen i 21 Jump Street. Frågan är ju, kommer han få fler roller som superslim?


HH

Vaknade vid halv 9 imorse och tänkte "herregud är det verkligen meningen att jag ska gå upp nu?!". och ja det var det visst för jag kunde inte somna om. Istället gick jag ner och slog på tvn och där och då förstod jag varför det var meningen att jag skulle vakna så tidigt. Det var nämlige en lång intervju med Håkan Hellström på Gomorron Sverige. Jag blev så glad! Man ska alltid följa magkänslan.


Storpocket vs pocket

Det är frågan. Som kurslitteratur ingår två böcker som det står ska vara i storpocket, men jag hittar såklart inte den ena i storpocket någonstans dock så finns det i pocket. Min fråga blir såklart, är det någon betydande skillnad? Jag mailade förlaget och frågade haha! Jag börjar bli som mamma...

SOLEN SKINER

Iallafall mellan molnen, ut!

Richard Phillips


Richard Phillips with Visionaire — Visionaire #54 Sport – Lacoste (Coco), 2008
Bild: New York Magazine


Ett regnigt Örebro

Men det dåliga vädret gör inte så mycket eftersom jag drar iväg till sommarjobbet i eftermiddag för att försöka tjäna ihop lite pengar. Känns bättre att jobba när det är dåligt väder så det ska faktiskt bli helt ok idag. Mycket också tack vare en kanonhelg såklart,

Puss



Bild från igår, Stockholm


Twitter överbelastat?

Har inte varit med om det förut, är det en återkommande företeelse? Ska man vara ett av världens ledande sociala nätverk så får man väl tåla lite, kom igen!

god förmiddag

Försöker orientera mig bland uppropstider och annat på Linköping Universitets hemsida, för ja om knappt en månad börjar nya livet i Linköping! Har aldrig ens besökt staden innan så det ska bli riktigt spännande. Känner mig konstigt nog ganska lugn, men det kommer nog... Hjälp!


Northern Women in Chanel


Alla ni som inte sett den på Fotografiska, SE DEN!

I lördags såg det ut såhär


Utgång med jobbet

Överraskningsdag i Sthlm!

Fick inga övriga instruktioner än att infinna mig vid resecentrum klocksn 7.40 imorse... Var just lagom pigg, men tjejerna hade förberett en HELDAG i Stockholm med ett besök på Fotografiska. HEELT FANTASTISKT!!! Northern women in Chanel, Mappleyhorpe! Helt UNDERBARA utställningar. TACK TACK TACK UNDERBARA VÄNNER!!!!


Världens vackraste huvudstad


Mapplethorpe


Lunch på Södermalm

Saturday night

Ska iväg och fira kusin vitamin som fyller 12 år idag! Direkt efter det blir det utgång med jobbet, hörs senare. XXO

Ny trend?


Från vä: väska Monki, väska Bianco

Sprang en runda på stan igår och svängde förbi Bianco Footwear där jag fick syn på en svart väska liknande den till höger i bilden från Bianco men en mer nyinkommen skulle jag tro. Jag gick fram till den och expediten kom genast fram till mig och sa "Visst är dem snygga?! Jag kan inte bestämma mig om jag vill ha den där eller den här" och så pekade hon på en liknande bredvid. Jag höll med men nickade artigt och gick ut ur butiken, jag som har med mig ett antal väskor från Kina som jag tillsammans inhandlat för under det pris som en av väskorna kostade (800 kr) kände inte behovet av ännu en. Jag vandrade vidare mot Monki som var nästan bredvid och hann inte mer än komma in i butiken förrän jag till min förvåning se en nästan exakt likadan där (se till vänster i bilden). Priset var 300 kr men kvaliten var betydligt sämre det måste jag erkänna. Dock blev jag förvånad och undrar nu om det möjligtvis kan vara så att en väska liknande dessa båda väskor tidigare i vår synts i någon modevisning av ett av våra stora modehus och att den först nu nått budget-kedjorna... Jag blev otroligt nyfiken. Om någon fashionista har svaret på detta så maila väldigt gärna [email protected]

Thelma & Louise-tema i nya Vogue


Med newlyweds Lara Embry och Jane Lynch, fotograferade av Sebastian Kim. Sådana där solglasögon tycks ju för övrigt vara så jävla svåra att få tag på, har letat sedan förra sommaren, och letar fortfarande...

Lyckad kväll med Harry P som sällskap!!

.. men vad hade jag annars förväntat mig en helkväll med Sofia och Rebecka. Började med middag på den indiska restaurangen Karishma i stan i Örebro och den kan jag verkligen rekommendera för maten var grymt god. Efter det köpte vi alldeles för mycket godis för att sedan sätta oss i bänkraderna mitt blnd förväntatsfulla Harry Potter-fans för att de den allra sista filmen. En rolig omständighet värd att nämna var att Rebecka 10 minuter innan det är dags att kliva in i biosalongen börjar spåna i hur den förra filmen (Harry Potter och dödsrelikerna del 1) slutade. Sofia och jag började fylla i och då inser Rebecka till sin förtvivlan att hon inte har sett den! Jag och Sofia låg på golvet av skratt medan det blir mer och mer klart för henne att hon VERKLIGEN inte har sett sista filmens första del... När vi minuter senare kliver in i biosalongen ber biljett-killen oss att ta varsina glasögon. "... Rebecka, har du bokat 3D??" Rebecka: "Va? Har jag??" HAHAHHAHA Rebecka har då förvirrat sig bland reserveringssidorna på SFs hemsida och utan sin vetskap råkat boka 3D. Det visade sig dock vara väldigt bra att hon förvirrade sig i det för filmen var så grymt bra och mycket av det tack vare 3D-effekterna. Ja som sagt, en väldigt trevlig kväll tillsammans med bästa tjejerna och vår vän Harry P.

"Eric Saade måste vara den enda 20-åringen i världshistorien som ­citerar sig själv."

Apropå det tidigare inlägg jag skrevangående Eric Saades artisteri så fick jag ett tips på en krönika skriven av Alex Schulman där han behandlar just det ämnet med den då Eurovision-aktuelle Saade. Schulman säger sådant som andra tänker men inte vågar erkänna. LÄS DEN HÄR! Så otroligt bra skrivet.

"Om man ska bete sig som ett svin så måste man backa upp med en jävla ­talang."

Karishma och Harry P

ÄNTLIGEN HELG!! Det firas med tjejerna med middag på indiska Karismha och efter det bioooo, ska väl ta och se den där Harry P som alla andra. XXO


Eric Saade, Sveriges svar på Justin Bieber

Rensar ur garderoben, vilket för övrigt börjar verka som ett evighetsarbete, och har samtidigt tvn på i bakgrunden och det regniga firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag där plötsligt den där Eric Sa(aaaaa)ade kommer inhoppandes på scen och han måste ju vara Sveriges svar på Justin Bieber. Jag kan för mitt liv inte förstå hur småtjejer kan falla som stenar för båda de här killarna, för let's face it ingen av dem kan ju egentligen sjunga så jättebra och båda tror att de kan dansa bättre än de kanske kan. Kändisskapet har stigit de båda åt huvudet enligt mig vilket är lite sorgligt, de började som söta småkillar som folk tyckte va gulliga när de sjöng men de har nu utvecklats till riktigt självupptagna typer ni vet sådana som använder solglasögon inomhus och även fast det är mulet och regnar (och ja Eric nu riktar jag mig faktiskt mot dig, det regnade när du uppträdde på Bornholm och du sjöng under tak, solglasögon behövdes inte). Som om inte det var nog så har nu har även Saade skaffat en rappare som hoppar runt på scen lite emellan hans egna textrader, så som Bieber har Usher... Förutom att Usher är en världsartist. Jag tycker egentligen inte att jag behöver tillägga så mycket mer, tack för idag!  


Universitetet nästa!

Dags för en ny epok i livet, har blivit antagen till Linköping Universitet så i höst blir det studentliv som gäller!! Ska bli så jäkla kul och är så redo för det här, känns helt rätt just nu. ÖVERLYCKLIG!!!!!


Amarillo dillo

Kan bara inte låta bli att blogga om den där Eric Amarillo killen. Hade aldrig hört hans namn innan jag i början av juli återvände till Sverige och jag har nu hört honom inte en, två eller ens tre gånger, utan snarare runt 50 gånger (på inte ens två veckor!!!!). Det är helt sjuuuuuut vad populär hans låt Om sanningen ska fram är, såg den senast igår på Allsång där hela publiken stämde in i "Vill du ligga med mig då". Ja vad säger man vet inte var jag ska börja, eller jo det vet jag visst, jag skulle vilja ta upp tre saker. Det första är, hur gammal är han egentiligen? Han måste ju vara åtminstone 40 och då borde han enligt mig inte sjunga som han gör åt 15 åriga tjejer i publiken. Sen skulle jag vilja utnämna Om sanningen ska fram till 2011 års Fanta & Rosé (2010), ni vet en sån där sommardänga som alla spelar på förfesten en sommar och sen är det över. Jag hoppas att det är så iallafall. Slutligen undrar jag om det bara är jag som tycker att namnet Amarillo låter som en giftig orm eller någon konstig art i apvärlden?! Sen förstår jag å andra sidan texten han försöker förmedla, beskrivningen av något i princip ouppnåeligt och att många kanska har för höga krav på den personen man träffar och framför allt att man kanske inte alltid ska lita på allt man hör från någon man träffar ute på till exempelvis krogen. Mycket är så kallat bullshit som bara sägs för att få någon i säng. Så slutligen, om sanningen ska fram: Sorgligt men han förmedlar ett stort problem bland dagens unga. Ännu sorgligare är hur trall-vänlig låten faktiskt är.

Klockan 9 imorgon?

Har fått tips om att man inte kan läsa om universitetsintagningarna förrän klockan 09 imorgon... Jaja, vad göra.


Streetstyle


Speciell stil, bild från Stockholm streetstyle

I väntans tider...

Går i väntans tider på svar på studera.nu om huruvida jag har kommit in på de universitetsutbildningar jag sökt eller inte... Funderar seriöst på att logga in inatt 24.00. Är jag galen?!


All the way from Tokyo

Bänkar mig framför fotbolls-VM och Sveriges kommande semifinal. Känner mig lite smått skyldigt eftersom jag missat samtliga föregående matcher... Skyller dock lite på att jag inte befunnit mig i Sverige. Hoppas vi (ja, jag känner mig delaktig) vinner men det känns ändå någonstans som att vi borde vara lite snälla mot japanskorna, dem har varit med om nog med trubbel iår... Men en bronsmedalj kan vi väl kosta på dem! Slut med spekulationerna, match-start.

FULLKOMLIGT ÄLSKAR!!!!

.... Håkan Hellströms fotobok som jag fick i födelsedagspresent av mina underbara vänner i vintras. Kan inte kolla igenom den nog många gånger, ikväll fastnade jag igen... Slog på senaste albumet på Spotify och bläddrade i boken, läste lite, bläddrade lite mer och kollade på de underbara och väldigt personliga bilderna som finns. Helt otroligt. Dags iallafall för att få lite sömn, ska upp och jobba tidigt imorgon. Ska bara slå igen boken först....  




...

Update från blåbärsskogen


Mot blåbären i skogen!

Ska ta mig ut i skogen med syster och se ifall det finns några blåbär i sikte. Hoppas!

Kanske för mycket Schulman...

Har lyssnat igenom jag vet inte hur många podcast program (vardera på cirka 1,5 timmar...) med Schulman show, där Alex Schulman är värd tillsammans med Klas Lindberg. Då och då figurerar även Alexs bror Calle i programmet. Jag vet inte om de där två killarna hade något speciellt i vattnet under deras uppväxt men ibland är dom ju helt galna, speciellt Calle som ibland är helt från vettet! Dock så gillar jag programmet jättemycket, de tar upp relevanta saker och diskuterar alltid med väl valda argument. Så om ni inte har hört progrmmet så ladda ner det gratis på iTunes! Man blir minst sagt inspirerad... En sak till. De pratar och kollar hela tiden läget på Twitter. Är det kanske bara jag som är efter? Måste ta och kolla upp det där, verkar vara nya Facebook, lite enklare, lite bättre.


V


Efter regn kommer sol...



... så vi tog vårt pick och pack och åkte och badade. Lillasyster kan numera simma själv vilket är jättekul!! Den här söndagskvällen är ju helt underbar, ska gå och hjälpa mamma fixa hemmagjord pizzzaa....mmmmm! Jag gillar söndagar.


Fotograf: Beck Beckson


Hittade bilder som jag tänkte låna från Rebeckas facebook som hon tog igår kväll. Bästaste saknade vänner.



Nystart!

Som ni kanske ser så har jag en ny header! Känner att det behövs en nystart nu efter Kina och en ny header känns som början på det. Bilderna är från maj iår där Anja Rubik porträtterades av vår svenska Mikael Jansson för Vogue Paris. Inspirarande.


Söndag

Igår lördag var en helt underbar dag, mötte upp Rebecka och Sofia på Java under dagen för riktigt efterlängtade samtal, senare träffade jag också flera gamla vänner som Vassili, Roy, Imad och Debbie. SAKNADE VÄNNER!!!!! Nuuu är det äntligen söndag, hittade en hel hög med tidningar som bara har legat och väntat på mig medan jag har varit borta. Dags att hugga tänderna i den...


Örebro

Hemstad. Ska in och möta EFTERLÄNGTADE vänner nu! PUUUSSSSSS


Wedding fever


Missade ju hela bröllopsspektaklet i Monaco eftersom jag då var på resande fot, här är en bild på klänningen som säkert alla har sett vid det här laget. Jag tycker nog att det påminner om kronprinsessan Victorias för lite mer än ett år sedan.... Snyggt!

They see me rolling...

Kände av 80- och 90-talsvibbarna och drog på mig rullskridskorna jag fick i välkommen-hem-present av familjen. Är så glaaadddd!!! Har velat haft ett par jättelänge nu, det gick faktiskt helt ok även om jag bara tog en testrunda... Dock så har jag lite problem med att stanna, lite jobbigt att behöva åka in i en vägg varje gång. Förhoppningsvis lär jag mig snart.


God morgon världen

Onsdag och har nog precis börjat komma in i Sverige-takterna igen efter ungefär 6 månader i Kina... Kan dock inte beskriva hur mycket jag ÄLSKAR svensk frukost, eller västerlänsk frukost rättare sagt. Ge mig bröd, pålägg, yoghurt och sluta upp med det där riset på morgonen!! En sak som jag verkligen vant mig från är TV:n, har inte slagit på den en enda gång sen jag kom hem, vet inte var dosan är heller. När man varit utan TV i 6 månader så inser man hur bra man klarar sig utan den, kommer säkert komma in i TV-tittandet så småningom men iallafall men tills dess så är jag stolt!

Tid att vänja sig

Tycker faktiskt att det känns lite konstigt att vara tillbaka, allt är så lugnt och luften är så ren. Idag var jag på Marieberg för första gången på ett halvår, köpte några enkla t-shirtar eftersom jag fick kasta 3 av mina favorittröjor i Kina.... Jäkla tvättmaskin! Nu lunch och sen ska jag iväg och jobba, sommarjobbet har satt igång och det är bara att köra på. Hungrig..... xxo


SVERIIIGGGEEEE

Hemma i Sverige vilket känns hur konstigt som helst!! Men samtidigt väldigt skönt... Igår var det fest här hemma med föräldrar, syskon och mormor, så härligt att träffa allihopa igen. Bilden nedan summerar hur ledsen jag var över att lämna Shanghai, men jag kommer garanterat tillbaka så är faktiskt otroligt lättad över att vara hemma igen. Det som känns konstigt är all skog.. och att kunna använda Facebook normalt igen. Hej europa!

 

Gonatt Shanghai.....


... godmorgon Sverige! I gryningen imorgon blir det avfärd mot Stockholm Arlanda. Sweden here I cooooomee!!

Sweet dreams Shanghai...

Om 12 timmar sitter jag på planet tillbaka till Sverige. Helt overkligt!!!! Vill lägga upp bilder men internet är såååååå dåligt så kommer knappt in på Google, får ta det hemma i Sverige istället. Snart kommer jag Stockholm!! Vi ses snart igen Shanghai...


RSS 2.0