Uppsala stad!

Lite bilder från Linköpings station och Uppsala stad. Har bland annat märkt att de har lite roliga öppettider på ICA här i stan.. För övrigt så är vädret helt underbart! Inte ett enda moln på himlen. Tanken är att vi ska ta oss iväg på brunch idag, senare väntar ännu fler reunions med härliga örebroare som gästar staden. #hardetgrymtiuppsala


Idag: 27:e april, om en månad: 27:e maj!

BREAKING NEWS! Om exakt en månad, söndagen efter alla tentor, så drar jag till Paris!!!! Jaaaaa du läste rätt! Bokade flygbiljetten förra veckan, ska dit och hälsa på min väldigt goda vän Celina. Ska bli så underbart, försommar i Paris. Inte helt fel.


Kaffestund har guld i mun

Såhär kan det se ut ibland när jag dricker kaffe på morgonen. Oavsett så är det en trevlig stund framför Nyhetsmorgon, även om jag måste städa kaffe varje dag. Har precis packat i ordning en väska till Uppsala. Ska förbi systemet också innan tåget går vid halv tolv sen. Valborgsfirande väntar!


Transparent

Skulle vilja ha ett par transparenta skor... Tänk genomskinliga skor och snyggt målade tånaglar. Det vore nått till sommaren!
Skorna är från Marc Jacobs och Maison Martin Margiela

Filip & Fredrik på besök

Vet inte om jag sa det men igår fick Linköpings campus valla besök av två glada killar från Stockholm som var väldigt taggade på utekravallen den 4:e maj! Kolla in detta: http://utekravallen.se/?p=280


努力学习

Vilken dag! Nog för att regnet hänger i luften med nog skiner solen! Jag har varit på lektion, var ovanligt ofokuserad idag. Kan inte svara på varför. I vilket fall som helst så drog jag till biblioteket vid 12 och har suttit här sedan dess. Det flyter på riktigt bra idag faktiskt. Ska försöka plugga så mycket som möjligt innan jag ska och träna ikväll, senare kommer Emelie förbi för lite desperate... Slutspurten nu!


Sittning!

Kanske äntligen kan ladda upp några bilder från sittningen! Ber om ursäkt för konstig formulering i tidigare inlägg, nackdelen med mobilbloggande är att när det väl är publicerat så är de det.


Espresso house

Tidigare idag blev jag bjöd italienaren mig på riktig italiensk espresso!


Alan 21 år!

Har försökt ladda upp bilder från sittningen i cirka 36 timmar nu men det går verkligen inte. Så lägger upp ett par bilder på Alan istället, igår var jag nämligen och firade hans 21:a födelsedag!


Aung San Suu Kyi

Tänkte se filmen The Lady som handlar om Aung San Suu Kyi. Otrolig kvinna.

Lördag, eller?

Igår var det sittning på Nationernas Hus och jag är faktiskt hur nöjd som helst med resultatet! Tog lite bilder under kvällen som jag tänkte lägga upp under dagen. Idag känns som en riktig söndag. Även fast det är lördag.
Burberry

09:49


Hold your breath

Har kommit lite i ofas när det gäller bloggandet. Kom förresten på mig själv igår med att jag knappt är hemma alls. Minns seriöst inte senaste kvällen när jag bara var "hemma". Det är utgång hit och dit, salsa-söndag, fika-måndag med grannarna, möten, bestämda träffar osv. osv. Herregud! Har inte varit hemma en enda kväll sedan jag kom tillbaka till Linköping för nu en vecka sedan. Hoppas på att kanske få en hemma-kväll ikväll. Vi får se, jag är ganska bra på att lyckas planera in någonting. För övrigt så är det projektarbetet som tar mycket av min tid just nu. Iallafall en väldigt stor del av min tanke-tid.
Idag är det den 18:e april. Jag vill hälsa ett grattis till min mormor som fyller år idag! Den här dagen kommer jag spendera på campus och plugga hade jag tänkt. Jag är lite spänd inför fredag också, jag är nämligen med och arrangerar en sittning för alla som läser Asienkunskap det här året. En sittning, för er som inte har koll på det, är en (oftast) trerättersmiddag som innehåller mat, alkohol, sång, musik och allt annat som kan tänkas finnas med på en middag för studenter. Det ska bli jättekul! Nuuuuu är klockan snart halv 8, ska dra på lite kaffe som jag kan ta med mig och sedan bege mig till campus och det älskade C-huset.

TODAY


Bildextra

Tänkte bjuda på några bilder från påsken i Vemdalen!


Spring

Efter en halvdags helplugg och en massa annat fix ska jag nu ut i den härliga kvällssolen. #härligvår

Nytt!

Efter en heldag med shopping igår så känner jag mig riktigt nöjd. Tack mormor för lampan, är hur glad som helst över att det blev just den! Och tack världens världens bästa mamma för att jag inte längre behöver använda träningsskor till vardags!


Anne

Är hemma från Vemdalen efter en härlig vecka med påskfirande och skidåkning. Stod även på et par skidor för första gången på flera år! Har bara åkt snowboard de senaste åren så det var riktigt kul att testa skidor igen. Det gick riktigt bra, det sitter nog i ryggraden någonstans. Hur som helst så såg jag just den här bilden på Anne Hathaway som gör sig redo för sin roll i kommande filmatiseringen av musikalen Les Misérables genom att kapa sitt vackra långa svall. Ojoj!

Vemdalen

Är på plats i Vemdalen och har det äckligt bra. Befinner mig i backen på dagarna och middagen står på bordet på kvällen. Det enda på minussidan är att det i princip är ingen snö alls förutom i backarna. Lite trist eftersom lite av vinterstämningen försvinner, men å andra sidan är det snart påsk. #påskstämning!


RSS 2.0