#twittboll. Det finns.

Glöm inte att följa mig på twitter! Skriver och retweetar en massa kul, ses där!
https://twitter.com/atjohanna/status/174982976625586178


Ons.

Jag skickat in arbetet! Nu är det bara att hoppas på det bästa. Nästa vecka har vi två tentor. Dags att dyka på djupet känner jag, det får bli imorgon. Nu ska jag ta det lite lugnt och se Sveriges Mästerkock. Så sjukt bra program!!

High heels on!

Angela Simmons skoval under modeveckan i New York var minst sagt imponerande. Bilder är dock svåra att döma av, skulle gärna vilja se en video för att se hur promenaden såg ut i egentligen.
Imponerande promenadskor

Problematiska teknikprylar.....

Igår var jag som vanligt och dansade salsa i stan, efter det hade vi Salsa Club Night så jag var inte hemma förrän runt 23.30 igårkväll. När jag skulle gå och lägga mig vid 00.00-tiden så slog det mig att det var Oscarsgalan på tv, kollade upp att det skulle sändas på kanal 9 men jag hittade inte kanal 9 bland mitt kanalutbud. Jag mindes vagt att jag fått hem ett papper om att kanal 9 och 11 bytt frekvens och att man då behövde göra en ny kanalsökning. Jag bestämde mig alltså klockan 00.15 för att jag skulle försöka mig på det, men... någonting gick väldigt fel för det slutade med att alla kanalerna försvann förutom Svt 2 som numera ligger på 3:an, 4:an, 5:an, 6:an, 7:an samt 8:an!!! Jag har ingen aning om hur det gick till men jag blev sjukt frustrerad. Det slår mig ibland hur mycket jag ogillar teknikprylar. I vilket fall som helst så har supersnälle räddaren-i-nöden-Alan erbjudit sig att hjälpa mig så snart ska förhoppningsvis problemet vara löst. Det känns som att asiater och tekniska prylar är en bra kombination. Vi får se hur det här slutar. Herregud. Svt 2 av alla kanaler dessutom, det är ju knappast den bästa av Svt-kanalerna.

Vilken dag!

Vilket jäkla underbart vårväder! Känner att det är en helt perfekt dag för plugg. Nu, tillbaka in i pluggdimman efter några minuters paus för kaffekokande. På återseende!

Just nu!

Kör en spontan och har planer på att dra till flamman, får se var kvällen tar oss.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_191007153.jpg" class="image">


Hello!

Jag skyller dålig uppdatering på två saker.
1. Det är så sjukt mycket just nu, både med plugg och annat. Är inte hemma mer än jag sover i princip.
2. Blogg.se-appen på min mobil fungerar bara någon gång då och då vilket är lite tråkigt. Ska försöka ta bort den och ladda ner den på nytt och se om det fungerar bättre då.
I vilket fall som helst ska jag denna fredagkväll iväg till Fannys kompis Emelie och äta middag med lite folk som jag inte känner, det ska bli jättekul för några av Fannys kompisar kommer från Lund och Uppsala bland annat. Måste hinna med bussen nu, puss och kärlek!
Trött? Nejdå jag jobbade inte på kravall igår och sov endast ett par timmar, drog till skolan från 10-15, kom hem och däckade i ett antal timmar och vaknade bara för nån timme sedan då Fanny väckte mig med ett sms och påminde mig om kvällens planer.

Newborn Princess

Det har väl inte undgått någon att en prinsessa är här! Jag kände på mig att det skulle bli en flicka. Stort Grattis!

Onsdag

Känner att det är sjukt mycket just nu, känns inte som om jag har varit hemma på länge heller. Folk pratar om melodifestivalen, Ranelid och Big Brother men jag hänger inte med alls. Befinner mig just nu på uni och har efter ett antal timmars plugg tröttnat rejält. Vi var förresten bara fem personer i förmiddags på dagens enda lektion. Jag förstår inte, vad gör folk? Det är ju inte så att vi har överdrivet många schemalagda per vecka... I vilket fall som helst så missade de ett riktigt kvalitetspass på fackspråket, vi har inte fått prata så mycket någonsin tror jag. Så tack för den. :)


Bodypump

Hoppas ni alla har ätit en semla idag! Det har iallafall jag gjort, på konversationspasset i eftermiddags bjöds det på hemgjorda semlor och det var hur gott som helst! Efter det gick jag raka spåret till Campushallen för att köra mitt allra första pass i bodypump. Jag hade ju inte riktigt koll på vilka vikter jag skulle orka träna med så jag kunde inte göra mycket annat än att chansa. Herregud! Vilket styrkepass! För varje ny övning vad jag tvungen att iaktta de runt omkring mig eftersom jag inte riktigt kunde övningarna. Men jag körde på och jag kunde knappt cykla hem efteråt, och om mina ben är döda så vet jag inte hur man ska beskriva känslan i mina armar. Kan knappt skriva på datorn, på riktigt! Men det var skönt. Ska bli skönt med lite träningsvärk imorgon.

Film-mys

Halvsover till filmen J. Edgar, rekommenderas!


PANIK!

FYFAN VA VIDRIGT!! Vad kommer äcklena ifrån? Några grannar har fått vägglöss och det var en jäkla tur att de berättade om  symtomen för själva visste de inte ens om att det fanns. Jag kände direkt igen beskrivningarna och de ska ringa Studentbostäder direkt imorgon bitti. De kommer ju krypa sig till mina väggar med! Jag får panik!!! SÅ ÄCKLIGT!!!!

Sushi night aka japansk afton

Såhär såg det ut igår kväll när jag, Carl och Ludvig hade sushi-kväll hemma hos Carl! Vi gjorde allt helt själva och det blev faktiskt riktigt gott! Även om vi stundtals gick lite overboard med wasabin.... Starka grejer det där.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_190162221.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_190162221.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_190162348.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_190162348.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_190162382.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_190162382.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2113942/images/2012/pic_190164428.jpg" class="image">


Inspiration

‎"It doesn't matter that our pockets are empty as long as our brains are not." 
Wu Chunming, migrant worker in Dongguan, China who never stops believing in her future. Inspiring.

Wzup right now:

Nu jäklar!! Tro det eller ej men jag har börjat på gym! Igår eftermiddag intdoducerade Emelie mig för Campushallen på universitetet och vem trodde att den här dagen skulle komma. Har alltid ifrågasatt människor som väljer rullbandet istället för grus under löparskorna men faktum är att det är riktigt skönt och rullbandet rullar vidare vare sig man vill eller inte så det är bara att köra på. Firade första dagen på gymmet med tacos/film-kväll hos Emelie och Marcus. Det känns i kroppen idag, men jag kör vidare med ett zumbapass. Har aldrig i mitt liv provat på den typen av träningsform så det ska bli sjukt spännande (om det nu finns platser kvar till klockan 11 men det håller vi tummarna för). Dansar ju cubansk salsa, undra om det ger mig några fördelar?
Bild på Campushallens gym-sektion, LiU

Coco


SS and FW

Fashion is merely a form of ugliness so unbearable that we are compelled to alter it ever six months.

Front row


Seriösa gatan

Japans moderna historia samt politiska system har präglat denna förmiddag. Jag och Fanny har ockuperat en del av Humsam-biblioteket för lite seriöst plugg. Tentanedräkningen har börjat...

Kväll

Sömn. Varför lyckas jag jämt med så sena kvällar? Förbättring krävs!


Dagens snackis

Det är mycket möjligt att folk pratar mer om Marc Jacobs skor han visade upp efter visningen än själva höstkollektionen. Loaferstrenden når nya höjder, kanske också bokstavligt.

2012.02.15

Tycker att det är lite jobbigt att det tar mig cirka en timme att vakna varje morgon. Tror det är för att jag egentligen vet att jag inte behöver gå upp och därför somnar om ett par gånger istället. Ska snart bege mig mot campus för dagens första lektion, kinesiskt fackspråk. Jag kikade lite i materialet och det ser ut som det är dags för kemi på kinesiska idag... Herregud. Det här kan gå precis hur som helst.
Jag och snygga Isabelle på den episka terassen #episk surfresa Marocko

Fashion fades, only style remains the same

Det är FÅ, ytterst få som kan mäta sig med Sarah Jessica Parker när det kommer till stil. Kolla in det här, 46 år och matchar trendfärgen rosa vårpastell med rockigt läder. Så jävla snyggt! Go Carrie go!

Valentines Day

Har lite problem med blogg.se-appen på mobilen vilket gör det lite svårt att uppdatera. Har några inlägg som inte vill bli publicerade... suck. A well! Fick en underbar alla hjärtans dag-hälsning på posten från världens bästa lillasyster!!! Hon måste ju vara världens underbaraste.

Episkt

Har haft det så sjukt bra! Är hemma i Linköping igen, känner att allt får vänta tills imorgon. Jag ska sova tidigt! Vill hälsa grattis till världens bästa mamma som fyller år idag. Puss älskar dig!


Livet

Finns det något bättre än att vakna innan klockan ringer till fågelkvitter och solstrålar som letar sig in genom fönstret? Jag tror det här är livet. Klockan är just nu 8:24, klockan 9:00 är det som vanligt frukost på takterassen men idag början inte surflektionen förrän vid lunch. Tror dock ändå att vi drar oss ner till stranden och början på egen hand innan instruktörerna dyker upp. Hoppas ni alla får en nästan lika grym onsdag som oss! För visst är det onsdag?


På plats i Marocko!!

Försöker lägga upp bilder men tror att internet här är för dåligt så istället hänvisar jag till den här hemsidan: http://www.liuwaterwind.se/category/surf/ där man kan följa oss här i Marocko. Kan hälsa att jag inte sett ett moln sen vi anlände i lördags och att vi paddlar och surfar hela dagarna. EPISKT!


Tre nyanser av blått

De här åker ner i resväskan!


Fredagspub

Fredagspub innan vi drar till Stockholm ikväll.


Pack-panik


Life!

Äääääärrrrrr äntligen hemma! Har varit på universitetet sedan klockan åtta imorse då pluggdagen drog igång med modern kinesisk politik (med kinesisk karakteristika), hade en lektion mellan 13 och 15 och sedan lite mer plugg för att klockan 17 dra igång med det roligaste på hela dagen! För er som inte har koll på det så har jag börjat hjälpa till i en förening på LiU som heter Forte!, de sysslar med ljud, ljus och liknande på alla fester osv. Idag gick jag till kontoret och fick hjälp av Alex att lära mig mer om hur man spelar, lärde mig sjukt mycket och fick även en hel del tid till att själv stå och testa olika funktioner på mixerbordet m.m. Jag blir så jäkla taggad på att lära mig mer och mer så jag till slut också får spela på de riktigt stora festerna!! Vänta bara!!

RSS 2.0