OS I LONDON 2012

Igår var vädret på topp och jag passade på att träffa Christopher, Debbie och hennes pojkvän innan Chris skulle dra tillbaka till hufvudstaden. Tog ett par öl men drog hem relativt tidigt och hann se lite av OS invigningen också. Såg vad Stefan Holm twittrade under invigningen. Herregud vad jag skrattade!


2012-07-25

HERREGUUUUD vad dagarna går. Igår träffade jag underbara saknade Rebecka för middag på Lilla Örebro. Fick även veta att hon inom en snar framtid drar till Berlin!!! Jag har verkligen världens coolaste vänner. Så stolt. Idag aka den här sommarens varmaste dag drog jag och badade efter jobbet tillsammans med mor och syster.  Direkt efter det blev det två timmar av utomhustennis med pappa. Var helt slut efter det! Åkte hem och såg lite av reprisen på Allsång på Skansen, vilka jäkla grymma tjejer Icona Pop är! Imorgon planerar jag att träffa Emelie! Ska bli så kul att få prata av sig lite. Det är det vi gör bäst! Nuuuuuu ska jag se ett avsnitt av SATC innan jag sover. Har snart plöjt igenom alla säsonger för femtioelfte gången. Gonatt!
 

Sunday!

Det blev hembakade bagels till kvällis idag. Supergott!


Plötsligt händer det!

Och helt plötsligt så blev det sol! Fantastiskt. Det kanske bara regnar på eftermiddagen idag? Vilken lycka. Tar vara på dagen ute i trädgården innan jag drar till jobbet i eftermiddag. Fredag. Det var fan på tiden.


Mat!

Gillar att vara själv hemma. Då kan man äta det man känner för. Hela tiden!


Ass

Någon mer som sett den här bilden? Ganska tydligt budskap.


Hej igen iPhone-appen

Åh titta! Blogg.se-appen fungerar igen! Det var på tiden.


Hallå!

Har haft en fantastisk helg! Hela familjen var med mig till Linköping i lördags och flyttade, från Ryd till Valla. Nytt bostadsområde, nytt program. Längtar till hösten! Lördag kväll hann jag dessutom tillbaka till Örebro stad och träffade Debbie som jag inte har träffat på nästan ett år. Upptäckte hur mycket jag verkligen har saknat den tjejen, hon är fantastisk! Och vi delar så himla många minnen tillsammans.
Idag är det måndag igen. Herregud vad snabbt veckorna går. I eftermiddag ska jag iväg och jobba, men innan dess ska jag besöka kusin vitamin som fyller tonåring idag! Jag minns när han föddes. Hur sjukt är det. Betyder det att jag vid 21 års ålder redan börjar bli gammal? Jag väljer att svara nej på den frågan. Har fått ett meddelande från blogg.se att iPhone-appen är fungerande igen. Ska se om det kan bli lite bättre ordning på bloggandet i och med det. Det återstår att se nu i veckan!
xxo

Monday

Har precis varit ute och njutit av kvällsluften. Tog en springtur och sitter nu med en skål mannagrynsgröt med äppelmos och tänkte se lite av Wallander-filmen innan det förmodligen blir en tidig kväll. Gillar att ha hela huset för mig själv!

PAARIISS

Underbara flickor! Jag, Johanna och Celina i PARIS!

Oh mon dieu!

UPPDARERING AV SIDAN! Kände ett behov av att förnya lite. Har inte några direkta jättekunskaper att skryta med när det kommer till datorer och liknande så uppdateringen kanske kommer at ske stegvis. Provar en ny bild iallafall och känner lite hur det känns. Än så länge så känns det bra. Ska dra iväg till MISS BETHEL snart, en underbar figur som jag inte träffat på huuuur länge som helst. 

Shanghai


Btw

Märkte hur det började klia mer i fingrarna nu när jag publicerade det första inlägget på bokstavligt talat: JÄTTELÄNGE. Förstår dock inte vad som har hänt med iPhone-appen. Någon som vet? Hör gärna av dig om så är fallet.

Hallå där!

Märker att jag börjar bli alldeles för bekväm för det här med bloggande. När min blogg.se-app på mobilen inte fungerat på länge så har även mina blogginlägg minskat i samma hastighet. Väldigt tråkigt. Nu under sommaren så jobbar jag varje dag och när jag inte jobbar så umgås jag med min familj och njuter av det dåliga vädret. Annars händer det inte så mycket roligt, är sjukt avundsjuk på många av mina vänner som just nu befinner sig i Kina. Skulle gärna också befinna mig där just nu och öva på min kinesiska men jag har helt enkelt fått hitta andra lösningar, klickade just hem den här boken till exempel. Ser sjukt mycket fram emot att få börja läsa den!!!

RSS 2.0