Live at night



Sweet dreamssssss...... XXO

Everything is an illusion

Måste bara kommentera lite kring filmen Water for Elephants, läste på Emelies blogg att hon nyligen sett den. Vet inte om det är några andra som har sett den men om inte så gör det. Den är hur bra som helst! Såg den en kväll i våras men reagerade på ett sätt som jag inte har hört att någon annan gjort. Jag fick dödsångest! Ni vet sån där jättepanik om att livet bara springer förbi och att ingenting egentligen sker på riktigt. De slående orden "everything is an illusion" ("allt är en illusion") har liksom etsat sig fast så ett sånt där konstigt sett. Jag har självklart inte fortfarande panik och dödsångest men hela kvällen och delvis dagen därpå hade jag det. Fråga bara min dåvarande rumskamrat Celina, jag fick nämligen henne att också se filmen men det verkade inte som att hon panikade a'la mig.... Jag väljer att inte analysera mer kring den detaljen. Haha!

Full fart framåt

Ska dra iväg till skolan om en timme ungefär för att plugga lite innan vi börjar klockan 13. Skulle behöva förbättra min läsförmåga, vill kunna läsa snabbare. Några tips?


Anja Rubik, Mikael Jansson Vogue Paris

THE DASH DOLLS

Annie Leibovitz kommer att hålla i en fest tillägnad systrarna Kardashian för deras nya kollektion för Sears. Det går bra nu, kan man lugnt säga.


Synd att Kourtney kom lite ur fas i denna bild annars är den fierce

Vakna med P3

Intressant diskussion i Morgonpasset i P3 där en abortmotståndade debatterar mot Hanna Hellquist. Go Hellquist!! Och go morgonpasset!!

Konversationspass hell yeah!

Kom precis hem från konversationspasset på engelska och svenska, på torsdag är det dags för mig att träna kinesiska istället! Har träffat supermånga trevliga kineser. Nu blir det en lugn kväll hemma i soffan med en kopp te.... God natt alla.

Drömmar

Vilket skitväder det bjuds på idag i Linköping. Tror att jag skippar cykeln idag och promenerar till campus så att jag kan använda ett paraply för regnet bara öser ner och det finns inga indikationer på att det kommer att avta inom de nästkommande timmarna.


Det är såhär jag vill ha det idag, varm kväll i baren vid ett biljardbord. Bilden är från Hainan i maj iår när jag och Lina kör en biljardmatch en kväll. Fotograf Kristin Dedorson.


08:58

God morgon, jag börjar inte förrän 13.15 idag men var uppe tidigt för att ta en joggingrunda i rydskogen. Det finns riktigt bra spår där faktiskt. Nuuuu blire frukost är vrålhungrig! Hörs sen, XX.


Jävla larm-helvete

46 minuter. Så länge har det där jäkla bil-larmet stått på nu jag blir tokig! Hoppas verkligen bilägaren hör det snart innan någon slår sönder den där jäkla bilen. Ska snart gå över till Emelie och Marcus, Emelie och jag ska kolla Hollywoodfruar sen. Drar på mig min IloveShanghai-tröja, efter allt prat om Kina och Asien i skolan längtar jag mer och mer tillbaka till Kina och framförallt Shanghai... Känns bara konstigt att det dröjer så många år tills jag åter är tillbaka på Kinesisk mark. Nu ska jag städa ordning innan jag drar,
XO



Dramatik, @ fri-VM

Ojojoj vilken dramatik på friidrotts VM! Robles diskad på 110mh för att ha slagit i Liu, därmed förlorar han guldmedaljen och det blir istället amerikanskt guld genom nya stjärnskottet Jason Richardson och silver till kinesesen Liu. Jag vet inte riktigt vad jag tycker, förstår Kina som lämnade in en protest för hade det inte varit för Robles armar hade Liu varit guldmedajlör. Å andra sidan så är det sådant man kanske får räkna med inte minst i den korta häcken. Dramatik på högsta nivå är iallafall vad det är!

Krig om böckerna

Det märks verkligen att vi alla är här av samma andledning, att kriga oss fram mot en examen med en enda regeln: det finns inga reglar. Idag hade vi en introduktionslektion i Nordostasienkunskap och på slutet informerade kursansvarige om en inlämningsuppgift och tillhörande litteratur. Jag ska dessutom tillägga att vi med kinesisk inriktning fick välja mellan 4 böcker och max 5 personer fick välja samma bok, en av böckerna sa han var mycket användbar i även senare kurser och jag tänkte med en gång: "den ska jag ha!". Självfallet var det naturligtvis fler som tänkte just precis så... Det blev alltså krig när man efter lektionen fick skriva upp sig på en lista men jag lyckades som tur var smita fram och skrev på som nummer 4 på min bok. Efter en liten lättnadens suck så insåg jag att det bara fanns ett exemplar på campusbiblioteket och ett på stadsbiblioteket. Panik! Jag sticker snabbt till campusbiblioteket men deras exemplar är såklart utlånat, han säger då att Norrköping har ett exemplar och att om jag har tur så hinner de skicka den därifrån innan någon annan hinner ta den. Jag skriver upp mig på väntelistan men inser samtidigt att chansen är stor att någon annan hinner före så jag ringer Emelie i Norrköping för att se om hon har tid att springa förbli biblioteket, hon ska på lektion så jag slänger mig på cykeln och lyckas faktiskt hitta vägen helt själv till stadsbiblioteket inne i stan i Linköping. Väl där tyckte nog bibliotikarien att jag var ganska jobbig med alla frågor men jag skyller på att jag är ny i stan. Fick iallafall hjälp att hitta boken helt ensam där den stod i hyllan. Jippiiiii!!! Nu har jag den fram till den 1 oktober, skulle jag lånat via universitetet skulle jag bara få ha den en vecka eftersom det är fler på kö. Jag kan stolt tillägga att jag mötte 5 personer från klassen på väg ut från stadsbiblioteket. Det gäller att vara snabb med andra ord. Bra Johanna.


"Rekordmånga vill bli civilingejörer"

Fick syn på denna artikel och blev superglad! http://www.ingenjoren.se/2011/08/rekordmanga-vill-bli-civilingenjor/comment-page-1/ Jag som ska gå Industriell Ekonomi med inriktning mot Asien, Kina. Om det nu är så många som vill bli civilingenjörer i Industriell Ekonomi så hoppas och tror jag att jag kommer vara kanske n¨ågot mer eftertraktad på arbetsmarknaden efter examen just för att jag kan både det kinesiska språket samt förstår den kinesiska kulturen.

2011-08-29

Dagen börjar såhär och som ni ser så har jag äntligen fått upp tavlan bakom soffan, mormor hjälpte mig igår och efter många om och men fick vi äntligen upp den på väggen. Ska snart iväg till uni, är lite ledsen för att jag kommer missa semifinalerna på 110mh men det är inte så mycket att göra. Antar att det inte var någonsom missade Bolts supermiss igår... Själv tycker jag det var ganska kul.Han är mänklig han också och reglerna gäller för alla. Lite konstigt var det ändå, i en VM-final chansar man inte, speciellt inte när reglerna är som de är och han om någon behöver ju faktiskt inte chansa för att vara med i loppet. Ska bli spännande att se honom på 200m senare i veckan, jag gissar att han är aningen revanchsugen!


Bulle i ugnen!

Under nattens VMAs i Los Angeles (som faktiskt fortfarande pågår) konfirmerade de äkta makarna Beyoncé och Jay-Z att de väntar barn, vilket kanske var på tiden det är många som väntat. Tror att vi är många som kan skriva under på att det är världens mest uppmärksammade unge vi pratar om... Suri Cruise får kämpa nu!

Besök

Denna söndagskväll befinner jag mig i Linköping igen, mormor skjutsade mig hit och stannade sedan en stund för en kopp te efter att vi spenderat 1 timme på olika vägar då vi försökte hitta en bra matbutik, haha! Ska ta en tidig kväll ikväll efter en ganska stressig helg, ser fram emot skolveckan som kommer. Imorgon drar det igång, hallå måndag!!


Dags för bröllop!


Byeee

Var på tre mackar i Nora. Två av dem hade inte SvD. Den tredje hade inte heller hört talas om tidningen.

RT: Var på tre mackar i Nora. Två av dem hade inte SvD. Den tredje hade inte heller hört talas om tidningen. https://twitter.com/#!/calleschulman

Veckans tema: hektiskt studentliv

Ojojoj vilken vecka!! Ska ta och sammanfatta den:

Måndag: Första dagen på tekniska högskolan i Linköping. Lärakänna-lekar, kinesiska lektioner, ännu mer lekar, mat, faddrar.
Tisdag: Rundvandring på campus, kinesiska lektioner, LIU-kort, lekar, grillning.
Onsdag: Kinesiska lektioner, lärakännaklassen-lekar, München Hoben ölfest.
Torsdag: Stadsvandring, Sushi, kinesiska lektioner, drinkar och middag med Debbie som var på besök.
Fredag: Kinesiska lektioner, information om studier vid LiTH, Fulsittning, fest på studentpuben hg.

En väldigt förenklad version av min första vecka på universitetet, har hafr så jäkla kul och känner att den här utbildningen kommer passa mig som hand i hanske! Är så nöjd!!!! Kommer missa ett utomhusdisco ikväll samt en pluggträff imorgon men det är det värt för just nu befinner jag mig hemma ("hemma"-hemma) igen och i eftermiddag ska vi allihopa på bröllop, faster Pia ska äntligen gifta sig! Kommer bli hur mysigt som helst, sen verkar det som att vädret också är på bra humör vilket uppskattas. Hoppas det håller i sig. Nu ska jag måla naglarna och kanske ta något att äta. Vi hörs senare! XOXO

dag 2, uni

Dags för andra dagen på Uni, ska samlas allihopa för en rundvandring om cirka 20 min. Älskar att det bara tar typ 4 minuter att cykla till campus! Gårdagen var minst sagt FULSPÄCKAD med massor av "lära känna"-grejer men också kinesiskalektioner som drog igång direkt, för mig som varit i Kina och läst kinesiska innan så är det ganska lätt så det är skönt nu i början. Såhär ser iallafall dagen outfit ut, exklusive det obligatoriska pannbandet som vi skrev våra namn på igår. Ska dra på mig det sen. Jag vet inte när nästa uppdatering kommer, vet att det är rundvandring, lektioner och grillning ikväll som står på schemat. Vi hörs när vi hörs! Ha en underbart solig dag (såg väderprognosen vid 7-nyheterna så därför drog jag på mig shorts idag, kanske för sista gången....). XXO

Godmorgon

Igår kväll var jag hemma hos Emelie och åt middag med henne och Annelie och fick bekanta mig med ett nytt fenomen iallafall för mig, raclette. Oväntat gott och framförallt så jäka mysigt koncept med små pannor. Idaaaaggg är jag uppe med tuppen och förbereder mig inför första dagen på universitetet! Laddar upp med det underbara gänget i Morgonpasset i P3. Äntligen är dem tillbaka.

Nya boendet i bilder

Har fått förfrågningar om bilder på där jag bor så här kommer de! Saknas gör fortfarande en tavla över soffan men annars är allt klart, jag trivs superbra.



Upptäcksfärd på hoj

Har precis kommit tillbaka från en cykeltur på 1 timme.... Cyklade runt universitetsområdet och försökte memorera alla byggnader, får se hur det går haha, hittade också en perfekt nyasfalterad (rak) cykelväg som skulle vara perfekt för rullskridskor, sen lyckades jag också hitta ett motionsspår som inte är asfalterat inte alls långt härifrån. Perfekt! Kanske springer vilse men det får man i sånt fall ta med en klackspark. Får se när jag ska testa det, förhoppningsvis i början av veckan som kommer. Benen är lite sega och nu är jag vrålhungrig! Ska slänga ihop en sallad att ha till den supergoda lax- och stenbitsromsröran jag fick med mig hemifrån. Mmmmmm...

Jag skrattar idag

Det ser ut att bli fint väder idag säger jag som en äkta svensk, ska nog ta cykeln på en första tur i området och se mig omkring. Måste förresten kommentera det här fiber-nätverket vi har här i studentlägenheterna, det har aldrig gått så snabbt att ladda upp en bild!



Supertanten Grynet

Just nu är temat "tanter" på Nyhetsmorgon och med i studion sitter Elin Ek, kanske mer känd som sitt alter ego Grynet. Ek har nu skrivit en bok som heter Supertanten och det är väldigt tydligt att Ek ser sig själv som en tant då hon bland annat pratar i "vi-form" när det kommer till tantiga sysslor. Rätta mig om jag har fel men har hon inte då gått från ett barn fast i en vuxens kropp direkt till att nu vara en superdupertant som inte alls vill identifieras med ungdomar eller ens vuxna? Var tvungen att googla henne för att se hur gammal hon egentligen är, det visar sig då att hon är 35 år. Herregud det är väl en vuxens "prime"! Njut av den ålder du är i istället för att försöka vara äldre (eller som förut, yngre...) än du är. Kanske kom tanten för att barnet var kvar lite för länge i Elin EK. Vem vet. Jag tycker iallafall som Karlsson, man är alltid i sina bästa år. Det måste man iallafall inbilla sig!

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9174241508


Vaknar med #Nymo


Godmorgon, äter frukost i studentboendet för allra första gången och då ser det ut såhär. Eftersom jag inte har någon dagstidning att hålla mig uppdaterad med så får Nyheterna stå på i bakgrunden, måste ju håla lite koll på vad som händer i världen.

Idag händer det

Idag är dagen då den hopplösa romantikern Kim Kardashian gifter sig med sin Kris Humphries. Man kan väl bara anta att det blir sjukt spektakulärt och "Disney"-liknande. Längtar till säsongsavslutningen av Keeping Up with the Kardashians säsong 6 som avslutar med ett dubbelavsnitt av bröllopet......

http://www.celebuzz.com/photos/kim-kardashians-engagement-party/

På plats! På riktigt! I en studentlya


Då var jag äntligen på plats i Linköping, håller på och packar upp samtidigt som jag lyssnar på Amy Diamonds Valerie.... Life is goooood!

Efter kvällen tar natten vid

Ok det kanske inte kan klassas som natt än klockan är bara en bit över 22 på kvällen och dessutom är det fredagkväll men jag förbereder mig mentalt för flytt medan regnet står som spön i backen utanför fönstret. Det har regnat konstant sen lunchtid idag, helt sinnessjukt. Hoppas på bättre väder i Linköping imorgon för då ska det sista flyttlasset in. Nervöst! Så vi ses där........

Efter morgonen tar förmiddagen vid

Gick upp vid 9.00 imorse, vilket jag tror är rekord denna vecka, och började morgonen men en joggingrunda. Otroligt bra gjort enligt mig själv, det var en sån där härlig morgon då solen skiner (fastän det egentligen kanske skulle ha regnat) och det var sådär lagom morgon-svalt i luften och det riktigt luktade "9.00 på morgonen". Perfekt start på dagen, idag blir det en fullspäckad dag fylld av roligt packande och fixande, allt det sista ska ner i kartonger och påsar. Hur ska detta gå?!

Faran med reality-tv

Har börjat se serien Audrina som jag nämnt tigigare här på bloggen. Måste säga att det är hemskt att se... tyvärr. Det finns ett stort utbud av realityserier idag, Keeping up with the Kardashians, The Hills osv osv. Familjerna och människorna där är absolut speciella men ändå på ett roligt sätt som är kul att se då de ofta är bortskämda osv. Men i Audrina så är det bara hemskt att se framförallt hennes syster och hennes mamma som jag på riktigt tror har psykiska störningar. De är verkligen sjuka och så jäkla elaka!!!! Jag förstår inte, jag tror att den familjen trodde sig veta hur det går till i en "normal" familj och därför inte tyckte det var något konstigt att visa upp hur det gick till i deras familj men ooohhhh så FEL de hade. Jag tycker på riktigt synd om den familjen. Herregud. Knappt underhållande ens. Varför fortsätter jag ens se programmet? Har hunnit halvvägs, kommer säkert se hela serien så småningom.  

Information

Lämnar ni kommentarer som ni vill att jag ska svara på så lämna i sådant fall en mail- eller bloggadress. I annat fall så kommer jag i fortsättningen inte att svara på kommentarer direkt i bloggen. Detta för att inte alla läsare är intresserade av det, det tar även upp för mycket plats i bloggen sedan anser jag även att har man en vettig åsikt värd att svara på så vågar man stå för den utan att vara anonym. Tack!


Ett blåbär i blåbärsskogen


Great minds think alike


Den här bilden postade Kourtney Kardashian på henne och hennes syster Kim Kardashian nyligen och skrev att de båda är så insnöade i färgen korall jus nu. Just Kourtney och Kim har väldigt liknande stilar, jag som slaviskt följt alla reality-serier om familjen vet haha. Ganska roligt att de både valde liknande outfits på olika håll, samma dag.

That's all I'm saying

"Kan ni pussas så tar jag en bild?" och "Kan ni ta av er kläderna så tar jag en bild?" #sakersominteärlika

Sensommarnattskväll och förhöstkvällsnatt

Hösten börjar närma sig med stormsteg! Riktigt längtar efter en kopp te och en filt framför en film i soffan. Men innan dess så är det flytt på gång och till en helt ny stad dessutom, Linköping here I come! Hur mycket jag än tycker att jag plockar iordning så känns det bara som mer och mer grejer stökar till... Hm, knivig situation det där. Ska njuta lite av den underbara "sensommar/förhöst"-kvällen som det faktiskt ser ut att bli. Solen skiner även om det är kallt i luften. Funderar starkt på att "göra en Birro" och "gå vilse med flit"...... Det vore nått haha!  


Bild från Skagern, mormor och jag

Svar på tal

Anonym om NU RÄCKER DET!!!: Du tänkte inte på att det här handlar kanske är mer konst än mode?


Svar: Hm. Konstigt formulerad mening, kanske därför du väljer att vara anonym vad vet jag. Ska ändå svara på din fråga. För mig är mode en konstform. Jag anser dock att dessa bilder är oerhört kränkande mot barn (där skiljer sig våra åsiker ganska avsevärt vad det verkar) och anser då också bilderna som otroligt opassande i ett ledande modemagasin. Barn ska få bara barn, det finns så otroligt många år att "vara vuxen" på så låt de små liven vara. Det verkar ändå som att Vogue lärt sig en läxa, iallafall enligt de källor som jag tagit del av. Det är även tydligt att flickans mamma nu börjar förstå omvärldens reaktioner eftersom hon tagit bort flickans så kallade "fanpage" på Facebook. Så hoppas verkligen att detta var en engångsföreteelse, inte sant.

Angående tidigare inlägg

Blev tvungen att göra en djupdykning angående mitt tidigare inlägg gällande den 10-åriga Voguemodellen och läser då att detta stäcker sig så långt bak som till i januari iår vilket påminner mig än en gång om hur pinsamt dåligt uppdaterad jag var under de månader jag befann mig utom europas gränser. Jag skäms, dock inte så mycket som Vogue-fransoserna borde göra.

NU RÄCKER DET!!!

Det här har det tydligen talats om i drygt en vecka nu men jag har helt missat det. Vogue har valt att publicera modellbilder av en 10-årig liten tjej, och då talar vi inte om barnmodell-bilder (med barnkläder och kanske ballerinaskor a'la H&M om ni förstår vad jag menar) nej, då talar vi om "vuxen"-bilder där denna lilla tjej har både 15 cm klackar och ansiktet mer sminkat än Hollywoods kändiselit. Och jag har faktiskt inte ens börjat kommentera den bilden som jag stör mig på allra mest.... Hon är 10 ÅR!!! Nog för att hennes föräldrar är kända men va faaaaannnn!!! Jag trodde vi var på väg ifrån det här med att man måste klä av sig för att folk ska intressera sig för modebilder, men nej så är tydligen inte fallet för nu klär man av små 10 åringar och tycker det är helt i sin ordning för det är mode. DET ÄR INTE MODE!!!
 

Fortsättningsvis, är det någon i hela världen som tror på att hon kan gå ens en centimeter i dem där klackarna? Där här är inte mode, det är tragik i dess allra renaste form. Fy skäms VOGUE FRANCE!!!

Promenad i solskenet


Har precis kommit tillbaka från en promenad i solskenet, precis när jag skulle ta mig ut så sken det upp och jag vandrade i srtålande sol! Underbart! Ska fortsätta att röja undan lite saker som jag inte ska ha med mig när det sista flyttlasset går på lördag morgon. Åh det ska bli så spännande!

12.51


Ny kavaj som jag köpte på Röda Korset igår för 80 spän, som hittat! Har velat haft en mörkgrå kavaj länge så är supernöjd. Nu ska jag kila iväg och hämta lillasyster på fritids, får se vad som händer idag!
XXO

Gomorron

Det ser ganska grått ut och det känns som att regnet hänger i luften. Ska väl ändå ta mig ut och ta en promenad så småningom. Men först ska jag och pappa gå på jakt efter en dator. Behöver en ny efterom min håller på att lägga av. Fyfan va dyrt det är med teknik.

Northern Women in Chanel, @Fotografiska


På liv och död

Har precis fått veta att en hemsk tågolycka vid station i Hallsberg. En tjej ska ha lagt sig på spåren där X2000 passerade. Jag blir så jäkla ledsen när jag hör om saker som  denna, mina tankar går till familj och vänner som är drabbade av den hemska olyckan. Varför.

SJ skriver på sin hemsida:

Störningar i trafiken förbi Hallsberg pga olyckshändelse.

2011-08-17 uppdaterad klockan 19.18

Det är för närvarande störningar i tågtrafiken förbi Hallsberg på grund av en tidigare olyckshändelse.

Vissa spår avstängda och förseningar är att vänta

Vi återkommer fortlöpande med information.


På tal om Anne...



... så blev hon nyligen plåtad av Karl Lagerfeld för septembers Interview. Ett riktigt spektakulärt omslag måste jag säga. För tankarna till filmen Mean Girls då LL ska porträttera "an ex-wife", det är ungefär Anne-style som jag föreställer mig då. Jag gillart! Försöker förresten vänja mig vid min nya hårlängd, markant förkortad men väl behövligt.

"It's in the style of Lil Wayne"

Det är så Anne Hathaway själv beskriver den rapp-låt hon skrivit om irriterande papparazzis i soffan hos Conan O'Brien. Detta klipp MÅSTE ses redan legendariskt!! HAHAHHAHAH!!! En rappande Anne Hathaway är svårslaget. http://teamcoco.com/video/anne-hathaway-badonkadonk

De sista somriga dagarna

Hej alla glada! Har sprungit ärenden sen klockan 10 imorse, har även hunnit med en del shopping. Sprang runt på stan för att sedan avnjuta en lunch tillsammans med dagens tidning, otroligt underskattat att luncha med sig själv måste jag säga, tänker oavkortat på ett avsnitt ur Sex and the City där Carrie i slutet tar ett glas vin på en uteservering helt själv. En underbar scen tycker jag. Efter lunch hade jag en bokat tid hos en naprapat, senare under dagen lyckades jag även pricka in en drop in klippning, en kanondag med andra ord! Är på väg ut och ska hinna ta en promenad i det fina vädret innan solen går ner, det dröjer inte länge nu innan hösten är här. Jag längtar!


Babylycka i kungahuset!


Jag är nog en riktig royalist för äääääntliiiggennnnnn så har Hovet nu gått ut med nyheten om att Victoria och Daniel väntar barn! Barnet är beräknat till i mars nästa år, åh så spännande!

Plankare!!

HAHHHAH kolla vad jag läste på Aftonbladet! Detta är NBA-spelarnas nya lek på twitter, planks, bilder på när de plankar i på alla möjliga ställen. Ganska roligt!


"Kl 22.48 kom samtalet"

Lyssnar på "Kl 22.48 kom samtalet", Filip och Fredriks senaste podcast samtidigt som jag städar rummet. Ser dessutom att vädret idag är betydligt bättre än igår så ska snart ta med mig lillasyster på en cykeltur till lekparken, kanske åker lite fika ner i picknickkorgen också. Härliga tisdag!


Kate Moss: Kiss me, Kate by Mario Testino


I US Vogue kan man följa Kate Moss's bröllop från juli iår i bilder från en riktig idyll, ett drömbröllop i dess rätta bemärkelse och då har jag inte ens nämnt bilden på Kate och hennes dotter som ju är helt magisk!

Kaffe och Nymo i soffan

Vaknar med en kopp kaffe i soffan tillsammans med Nyhetsmorgon där modeexperten Cay Bond gästar studion för att tala om modeveckorna i Skandinavien. Ganska behaglig morgon än så länge, har inte riktigt planerat dagen än vilket faktiskt känns ännu skönare. Hello Tuesday!



Tv-kväll

Fortsätter för övrigt mitt Vänner-maraton, så godnatt på er!

Get the look

Reese Witherspoon poserar för svenska Lindex..... Finns dock en risk för att det ser mycket snyggare ut på henne än på en själv. Hahha!!


Femte säsongen

På fredag drar femte säsongen av Schulman Show iång! Äntttliiiiiggggeeennnnn!!!!! Grymt program så missa inte det!! Har hört det ryktas om att Håkan Juholt är först ut....

Innesittardag

Följde med mor och lillasyster till mormors sommarstuga vid Skagern så det är där jag hållit hus de senaste två dagarna. Igår plockade vi mängder av kantareller och vinbär, idag ha det mest regnat så nu är jag hemma igen. Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu:

Spöööööregn. Ska nog dra igång en box av Friends och göra en kopp te och riktigt njuta av att vara ledig. Känns som en riktig innesittardag idag...


Elvis barnbarn frontar i-D



Elvis Presleys barnbarn, Lisa Maries dotter, modellen Riley Keough pryder i-D's senaste omslag. Syns några släktdrag?

Ny The Hills-spinoff


Har sett att reklamen går på MTV om en ny spinoff-serie från grymma The Hills, det är nu dags för Audrina Patridge att få stå i strålkastarljuset själv med nya serien Audrina. Första säsongen är redan avslutad i USA fick jag berättat för mig igår av Emelie, jag kanske borde kolla in om det är något att se. En kall höstkväll kanske.

Update update!!

Igår avslutade jag denna sommars jobb så nu är det fullt folus på skolan som gäller, det firades med en toppenfredag med grill och chill tillsammans med familjen Astemo. Försöker just nu tvinga mig själv att fortsätta packa för mitt rum är en enda röra med grejer just nu. Ska väl ta tag i det för att kunna slappna av lite ikväll och så en bra lördag. MEN SOM SAGT, nu är jag alltså tillbaka efter en relativt kort men välbehövlig paus från skrivandet. Känner mig sjukt laddat inför en hösttermin fylld av universitetsstudier vid Linköpings Tekniska Högskola. WOHOOOOOOO!


Moi i världens bästa stad

Ny epok. Nytt liv.

Var och kollade på det studentboendet jag har fått i Linköping idag på förmiddagen. Det känns jättekonstigt att flytta men samtidigt är det otroligt spännande och kul! Behöver en liten flyttpaus nu, har vå veckor kvar av sommarjobbet och flygg på g! Så håll utkik...

Tag mig till havet

Blir så otroligt avundssjuk när jag läser alla bloggar och ser alla bilder från ett härligt och somrigt semester-Sverige och kanske framförallt ett soligt Gotland. Skulle bra gärna ha velat tagit en trip till Gotland iår, det är så otroligt vackert där. Någon gång i mitt liv kommer jag att ha ett hus där, det bestämmer jag nu.


Bild från gotland.net

Upställning


Vogue Australia September 2011 Cover, Katie Fogarty by Kai Z. Feng

Mojitokväll



Det blev en mojitokväll i lördags med de allra bästa, Imad fick till det med drinkarna med till slut så det blev riktigt bra. Kör för övrigt en Amy Winehouse-dag idag rent musikmässigt, har hittat ett par låtar som är riktigt bra, låtar som jag inte hört tidigare. Solen skiner, ska nog ta mig ut en sväng innan jobbet i eftermiddag. XO


RSS 2.0