Thursday

Har suttit ute hela förmiddagen i solen och bara njutit av tillvaron. Det borde man göra oftare. Nu ska jag dra iväg till jobbet, hard work eller vad brukar man säga. Det som är synd är att det känns som fredag... Inte bra när det bara är torsdag...

Autumn, autumn, autumn...


Lovade ju att lägga upp en bild på skorna jag köpte. Ett par snygga varianter av Acne pistols.

Banana Shoes


Kolla in dom här helt seriösa skorna från Kobi Levi. Hit eller miss kan man ju fråga sig, själv tycker jag dom är grymt coola även om jag nog skulle vilja ha dom  som prydnader snarare än skor. Snacka om bananas men han menar att dom går alldeles utmärkt att använda. Ja mer kreativ än Kobi är nog svårt att bli.

Han Bloom-ar ut som modell


Undra om Orlando Bloom snappat upp lite modell-tips från hustrun. Här gör han ett jobb för Uniqlo.

Snygga Victoria på visit i Paris


Såklart hänger Victoria med den franska presidenthustrun Carla Bruni i Paris.

Fel vinnare i Australia's Top Model

Kolla in den här videon på finalen av Australia's Top Model där värdinnan utnämner fel vinnare och sedan måste ändra sig mitt i alltihopa. Tycker grymt synd om alla inblandade och kan väl säga att det gjorde även hela crewet så den stackars tjejen som till slut inte vann fick ändå åka till New York för att motta ett pris på $25000. Det förutom skammen från finalen såklart.

Want you to make me feel, like I'm the only girl in the world


Idag inleds modeveckan i Paris som har några av de tyngsta namnen så det ska bli otroligt spännande. Det ska bli kul att se vad H&M's nya samarbetspartner Lanvin har att bjuda på till nästa år. Uppdaterar såklart under veckan.

Plastpåsen som ny "it"-bag


Kolla in dessa bilder från Jil Sanders visning på modeveckan i Milano där man kunde se plastpåsens födelse som ny it-väska. Kul uppror tycker jag där jag ibland kan undra vem som egentligen köper alla glammiga påkostade designerväskor. Nu kan vi vanliga människor också hänga med i svängarna, just grab a bag!

Godmorgon...

Vaknade nyss, herregud va trött jag måste ha varit. Men nu är jag uppe iallafall och tänkte hinna med att läsa lite kinesiska innan jobbat idag. Ska nog ta och ringa och försöka boka en tid för läkarundersökning idag med. Ja ska leta reda på papprena iallafall. Men först blir det att städa lite på rummet, eller nej föresten frukost blir prio 1!

The rhythm's got me feelin so crazy babe


SKORNA ÄR HÄR

Var och hämtade skorna igår. Dom var så nya att dom inte hade ställt ut dom i butiken än och när jag skule prova dom en gång innan i affären så va dom inlindade i plast och lunktade nytt skinn! Underbart! Älskar dom verkligen och är supernöjd! Ska inpregnera och balsamera dom först, det gäller att va rädd om skor i äkta material. Lägger ut en bild senare så får ni se.


Lappade jeans


Såhär blev föresten mina jeans efter att lapparna var påsatta. Knäna var helt trasiga med stora hår på varje knä, men nu är dom fixade och jag slipper gå runt och frysa. För let's face it, det kommer inte direkt att bli varmare...

At your best you are love


Fredagens födelsedagsfirande avslutades på Strömparterren där det var mycket folk vilket va kul. Slänger upp en bild ifrån i fredags, det här var nog den bästa bilden som togs... Vilket bara det säger en del om kvällen... Igår blev det dock lugnare, drog hem till gorgeous Betti och umgicks lite med henne och Khadra så tack tjejer för en underbar kväll!


I'm rockin', I'm rolling


Thank God It's Friday!!

Äntligen fredag! Lönefredag till och med och dessutom ringde Scorett mig helt oväntat idag efter jobbet! Skorna som jag vill ha skulle ju sluta säöljas typ, men tror att dom fått in en extra leverans för hon frågade opm jag fortfarande var interesserad, vilket jag såklart va för jag hoppade upp och ner. Så åker till Marieberg imorgon och ska köpa dom, äntligen äntligen! Ikväll blir det att fira Neyo's bästa kompis födelsedag, blir kul. Har ingen aning om hur kvällen kommer att se ut men det blir spännande. Ska göra mig iordning och åka nu så ciaaaaoooo så länge.


Mad Men



Bestämde mig helt spontant för att kolla upp vad Mad Men egentligen är. Har hört så mycket om serien så började nyss från början med första avsnittet, ska se om det är så bra som alla säger. Har bara sett första avsnittet men jag kan säga detta, so far so good!


London Fashion Week - Burberry Prorsum

Effter att ha sett bilderna från Burberrys visning i London blir jag bara ännu gladare över superköpet jag gjorde för några år sedan. Jag skulle köpa en skinnjacka, det hade precis kommit på modet och jag tänkte att antingen så får det svida lite i plånboken och jag köper en modell jag verkligen vill ha i äkta material som håller länge, eller så köper jag en billig som håller över en säsong. Jag tänkte att skinnjacke-trenden förmodligen skulle hålla i sig så jag gick på det förstnämnda. Som tur var!! Är fortfarande överlycklig över min äkta (och dyra...) skinnjacka i riktig mc-modell som nu har hållt sig både i skick och på modet i flera flera år och som alltså fortfarande finns med på Burberrys lista över heta plagg i vår. Trenderna hos Burberry i vår är tufft, mc-jackigt, nitar, djurmönstrat och skinn. Här kommer lite bilder från visningen:


We gon' party like it's yo bday

Är så otroligt trött så att jag skulle kunna somna nu om jag skulle försöka, det tror jag iallafall. Det känns som att det är många födelsedagar den här veckan, igår fyllde min underbara kusin 8 år, idag fyller min farmor år och den här veckan har även min polkväns bästa kompis fyllt år. Så som sagt, mycket födelsedagsfirande den här veckan, men det är kul. Ikväll har jag iallafall bestämt mig på riktigt (!) att jag ska gå och lägga mig tidigt. Jag orkar inte se ut som en jävla zombie på morgonen längre och det är för jobbigt att gå som i sömnen till jobbet, så ikväll ska jag verkligen! För er som väntar på uppdateringar från London behöver inte vänta länge, sitter och kikar igenom bilder från Burberrys visning just nu... Lägger upp på bloggen snart.

I'm a dreamer...


Ska införskaffa mig i en ny datorväska, vet inte riktigt vilken bara. Har insett att det finns lika många väskor och fodral som det finns datorer så utbudet är helt enormt. Har spanat in denna väska med hantag från Knomo, tänkte att ett handtag kunde sitta fint eftersom jag ibland kan tycka att det är krångligt att då och då behöva mosa ner datorn i en väska, har ett fodral utan haldtag nu. Eller så har jag bara skapat mig den uppfattningen eftersom jag inte har lust att lägga ut flera tusen på ett underbart freaking gorgeous kuvertfdral skapat som Murberry Bayswater... Men drömma kan man ju alltid.

Uppdatering från London


Mycket färg hos Christopher Kane.

Coolt gubbigt i Paul Smith's garderob.

Jasper Conran drar enkla drag med penseln i vår.

21 september

Har suttit och faktiskt slitit med mina och lillasyrrans naglar i 45 minuter nu. Har målat 15 lager och gjort mönster och fixat haha, syrran blev nöjd iallafall så det var värt det. Ska fortsätta eftermiddagen med lite kinesiskaplugg och sedan idolmys tror jag. Ska försöka fixa mina jeans med, har ett gammalt par jeans från Gul&Blå som är helt trasiga i knäna så tänkte fixa dit lite lappar. Får förhoppningsvis hjälp av min mormor som är expert inom området. Hörs lite senare, puss!


Kanye's ex på Londons catwalk


Amber Rose

London Fashion Week - Vivienne Westwood


London Fashion Week - Matthew Williamson


It's like the riddle of the Sphinx... Why are there so many great unmarried women, and no great unmarried men?



"It's like the riddle of the Sphinx... Why are there so many great unmarried women, and no great unmarried men?" Ett av många klockrena Carrie Bradshaw-citat. Eller detta "As I began to get dressed. I realized that I'd done it. I just had sex like a man." Så underbart bra haha!

Bra start på veckan


Vädret va så underbart när jag kom hem från jobbet så jag va bara tvungen att ge mig ut på en spontan löparrunda. Luften luktade höst och syret flödade, förutsättningarna kunde inte bli bättre. Nyss hemkommen nu och ska väl ta och sätta igång med eftermiddagen, blir att läsa lite kinesiska och kanske ett och annat avsnitt av Sex and the City. Har ett sånt otroligt sug efter SATC just nu vet inte riktigt varför men det känns som det enda rätta är att unna sig ett par avsnitt. Kvinna på bilden ovan är dessutom otroligt lik Charlotte.. om det inte rent av är hon vem vet. Uppdaterar alldeles snart från London Fashion Week med så just wait...


Valvaka

Sitter och kollar på SVT's valvaka och undrar om det är ett skämt att Sveriedemkraterna har 4,6 procent! Sedan när blev Sverige främlingsfientligt? Jag tycker bara det är sorgligt och jag skäms förde svenskar som röstat på SD, det som är allra mest sorgligt är att de knappt vet va de röstar på eller hur SD resonerar i övriga frågor. Jag tvivlar på att det är någon som röstat SD som faktiskt har läst deras partiprogram.

NYFW is over and London takes the lead


House of Holland.

Lagom till att modeveckan i New York är över börjar modeveckan i London och med namn som Paul Smith, House of Holland, Matthew Williamson, Twenty8Twelve och Vivienne Westwood så talar allt för en stjärnspeckad vecka med grymma kläder. Visningarna började i fredags och vad man kan se hittills är att det är mycket färg som dominerar i London till våren.

Mys med baby


Myssöndag med baby, 11 månader idag. I love you.


New York Fashion Week - Oscar de la Renta


New York Fashion Week - 3.1 Phillip Lim


Flera nyanser av samma färg.

New York Fashion Week - L.A.M.B.

Batik, djuriskt, långklänningar, hatt, mönstrat, stela halsband.


Mitt Shanghai

Såg att de gjort ett reportage om Shanghai i det nya numret av Elle, har inte läst allt ännu men lite har jag läst ch jag kan bara säga att det verkar lite som fiction när man läser om hotell på som börjar på 32a våningen m.m. Jag kan bara säga att du måste måste måste MÅSTE uppleva det själv för att förstå! Vi va uppe i den näst högsta byggnaden i Shanghai där ett hotell började på 54e våningen, från lobbeyn på 54e våningen tog vi en hiss upp till 85e våningen (ändå inte den högsta då det va en bar på de 3 högsta våningarna). Från 85e och neråt var det som att alla rum var byggda i en cirkel för man såg rakt ner til lobbeyn 31 våningar ner... Jag skojjar inte på bilderna nedan ser ni en bilder på stupet ner och en del av receptionen där allra längst ner...

Det var även en kväll vi bestämde oss för att testa på utelivet i Shanghai. Vi hade hört talas om ett ställe som hette Sin och tog två taxibilar dit, det blev lite krångel med adressen men när vi till slut stod där så såg vi direkt inget ställe som verkade vara en nattklubb. Det var mitt i stan och så men ingen bargata direkt så alla blev lite otåliga och undrade var vi va någonstans. Sen av någon andledning så kollar jag upp och där, högt högt upp ser jag två hela våningar som bara blinkar och tänker direkt att det är dit vi ska. Hälften av oss hade inget leg med oss (bland annat jag), men eftersom vi var västerlänningar så var det inga problem så vi tog hissen upp och vid 25e våningen började musiken höras och i samma ögonblick som hissdörrarna gick upp så förstod vi att vi hade hittat rätt!




Stela halsband hos Proenza Schouler


Stela halsband är en trend som vi redan sett, till och med hos budgetkejdor tidigare i sommar. Här hos Proenza Schouler fortsätter trenden ytterligare och I love it!

New York Fashion Week - Anna Sui

Beige nyanser, havrefält, runda solbrillor och allmänt "på landet"-känsla.

Elle Magazine



Skönt!
Nya oktober numret av svenska Elle damp ner i brevlådan idag. Har faktiskt väntat på det eftersom oktober numret brukar va det viktigaste numret på hösten, så jag blev inte förvånad när det var ett ganska tjockt nummet som anlände. Omslaget pryds av ingen mindre än den underbart vackra Julia Roberts. Det finns även en grym fotosession med storslagna Robyn där de lekt med olika färger, coolt. Så nu blir det att djupdyka en stund innan det bär av till jobbet. Puss på er.


Kavajen och långklänningen blir kvar!


Bilder från Jason Wu for Tse under NYFW och där ser man fler tecken på vad som redan kan ha konstaterats under flera modeveckor, att kavajen och långklänningen är de två big no-no's att kasta efter den här säsongen. Så låt de hänga kvar i garderoben för de kommer va lika heta i vår igen.

New York Fashion Week - Trendspaning 15/9

Hervé Léger
Nät, vitt, metallic, långklänningar, läder. 


Vera Wang
Tuperat hår, midjehöga byxor, blommigt (tänk asieninspirerat), rockchic, elegant. Måste säga att Vera Wang är min ABSOLUTA favorit hittills!  Fullkomligt ÄLSKAR hela kollektionen och skulle kunna bära varenda plagg... Ska man någon gång använda frasen "to die for" så är väl det här ett bra tillfälle.

Ta chansen! Var med och påverka Sverige!


Sådär! Nu har jag tagit mitt ansvar, använt min rättighet och skyldighet genom att vara med och rösta i valet 2010. Det är otroligt viktigt att man går och röstar, röstar man inte till valet så röstar man för diktatur. Jag tänker på befolkningen i Kina som inte ens kan vara med och byta sin regering om de vill det, för de kan bara rösta på ett enda parti! Så vill vi ju verkligen inte ha det så gå och rösta nu allihopa! Vi ska va glada att vi ens har chansen.

Det senaste från modeveckan i NY - Skugga gult

I New York har flera stora designers satsat på gult, gult och återigen gult som vårens stora färg på ögonskugga. Coolt men kanske svårt att matcha, men å andra sidan, det kanske är det sm är grejen... Klicka på bilderna för att förstora dem.


New York Fashion Week - Trendspaning 14/9

Marc Jacobs
Hårutsnyckning, transparanta tyger, stora solhattar, kavajen, mönster, rosetter, färger åt det röd/lila hållet.


Betsey Johnson
Gula små hattar, knästrumpor, jumpsuiten, långklänningar, transparent, sjömansdress, sjöjungfru.


Carolina Herrera
Elegans, metallic, transparent, runda solglasögon, blommor, långa klänningar och kjolar.


Halston
Djuriskt, förföriskt, enkelt, orange.


Shoppat i Götet


Det blev inte så mycket tid över för shopping i Göteborg, men jag lyckades ändå få med mig dessa två sjalar från H&M. Tillsammans kostade de 60 kr så det sved inte i någn slånbok heller. Dock är jag fortfarande på jakt efter de där skorna...

New York Fashion Week - Trenderna

Jason Wu
Runda solglasögon, transparenta tyger, rosetter, turbaner, djuriskt.


Christian Siriano
Strama uppsättningar, futuriskt/metallic, vita klänningar, rött.


Alexander Wang
Vitt vitt vitt, yvigt, futuriskt. 


DKNY
Mönstriga sjalar, byxdressen, kavajen, rött, blått och mönster, rosetter.


Tommy Hilfiger
Sjömansinspirerat, rött och blått, hatt.


Diane von Furstenberg
Pepparkaksgubbe, runda solglasögon, MÖNSTER, röda läppar, blått och rött, en del lila.

New York Fashion Week - VLP


Dessa halsband skymtade på VLP's visning inför våren 2011. De nya halsbanden ser nästan mer ut som någon typ av tandställning för halsen, kanske nått att fundera över att införskaffa på alla sjukhus?

MTV VMAs 2010 - Red Carpet


NY SS11


Whitney Port visade upp sin vårkollektion inför 2011 under Ney York Fashion Week.

New York Fashion Week - Diane von Furstenberg


Jag såg trenden med de vintage-runda solglasögonen komma redan tidigt i våras och då införskaffade jag mig i ett par men har frtsatt leta efter dom där John Lennon-runda bågarna sedan dess. Dock utan framgång. Men letar fortfarande och tänker att dom säkert finns i mängder i Kina när jag sticker dit i vår så får väl kanske vänta tills dess då. Notera även att jumpsuiten fortsätter dominera stort bland vårens trender.

Wacko Weekend in Göteborg


Lady Gaga för Japanska Vogue


Lady Gaga poserar för Japanska Vogue iklädd endast köttslamsor. Det representerar blodigt våld och lidande säger de. Ja nog är det slagkraftigt alltid, och vem annars om inte Lady Gaga skulle verkligen genomföra det. Väldigt få skulle jag gissa.

Tillbaka i Örebro!

Sådäääärja nu är jag tillbaka efter en wacko weekend i härliga Göteborg. Helgen har varit grym på alla vis, min nyinflyttade vän Rebecka har en så jäkla fin och lyxig lägenhet på Sten Sturegatan mitt i stan på cirka 5 minuters gångavstånf från Avenyn (ca 1 minuts sprintlopp dit, det kan jag basera på egna erfarenheter). Ska slänga upp lite bilder senare med. Vi besökte även en annan kompis bostad, en före detta klasskompis som numera pluggar till läkare i Göteborg och det va så komisky så vi höll på att dö när vi skulle åka dit! han pluggar till läkare, för att komma till honom tar man en spårvagn mot Sahlgrenska sjukhuset, man kliver av vid Medicinaregatan och går mot byggnaden där han bor på Doktor Belfrages gata... Herregud haha! Ne men som sagt, lägger snart upp bilder.

Roadtrip baby!


Nu sticker jag, ciaaaaaaooooooo!!

Mot Göteborg!


Ser fram emot en superhelg med mycket fest och kul! Lägger upp bilder när jag kommer tillbaka och då ska jag även uppdatera lite från NY Fashion Week. Här ovan ser ni en bild från Nicholas K-visningen. Ne nu kommer mina vänner snart och hämtar upp mig. Rooooaadtrip babyy!!

Packar

Håller på att packa nu inför helgen som väntar. NY SS11 är i full gång och jag åker till ett ställe där det inte finns något internet!! Det är inte skogen såklart utan centrala Göteborg, min vän är så nyinflyttad att internet inte är fixat än så jag får klara mig utan det i ett par dagar.. Har inte kommit underfund med hur man bloggar från mobilen, skrivrutan vill liksom inte komma upp då jag vill det, ja får meka lite mer med det där och se om jag kan komma på hur man gör.

Staaaaan

Panik blogginlägg! Drar in till stan och fixar lite inför imorgon. Göteboooorg! Hörs ikväll, puss!

Even the Vatican knows not to fuck with me


Robyns andra platta i projectet Body Talk är nu ute och jag måste säga att jag gillar det. Robyn blir bara bättre och bättre med åren och jag tror inte vi i Sverige fattar att hon är grymt stor även utomlands.

French Vogue


Screw september, oktobernummret av franska Vogue blir det största numret någonsin med sina totalt 622 sidor... Vi andra kan bara buga och bocka då franska Vogue firar 90 år.

Kristallen 2010

Kan inte undgå att slänga upp några bilder från svenska tv-galan Kristallen. Fashionups and downs kan man säga. Big fashiondown måste jag utnämna programledaren Jessica Almenäs till, hon försökte nämligen slå två modeflugor i samma smäll då hon körde på djurmönstrat och metallic på samma gång. Det hade kunnat funka riktigt bra men nej, hon fick verkligen inte till det. Fashionup utnämner jag modebloggerskan Elin Kling till, modeexpert som hon är fick hon till en klockren avbildning på en tidigare Kate Moss outfit. Snyggt!



Gotta love fashion


Nuuuuu börjar det dra ihop sig... Imorgon drar NY Fashion Week igång och första dagen bjuder på namn som Christian Siriano, mannen som gav order "fierce" ett ansikte, Project Runway, Farah Angsana, Richard Chai, Nicholas K och Richie Rich. Ska bli grymt kul att spana in nya trender. Känner att det är så mycket mode just nu, flera modeveckor är på ingång, London, Milano och därefter Paris! Älskar't!

In ter net

De senaste två dygnen har jag varit utan internet på min dator. Jag kan säga att det är en otrolig lättnad att nu äntligen har kommit tillbaka till detta mirakel om jag får kalla det så. Har känt mig nästan lite ensam under tiden internet var borta, men nu är jag alltså tillbaka två dagar senare ännu starkare, ännu visare och ännu lite snyggare!

Jag har varit i alla städer


Skype måste ju vara världens bästa uppfinning! Pratade nyss med Natalie, en av mina tre vänner sm just nu befinner sig i Kina. Dom har fixat en egen lägenhet och lite så, så för mig är det bara att flytta in när jag kommer, helt underbart!

Snygga detaljer i leopard

Mom of a Bro is always off limits, but a Stepmom is fair game if she initiates it or is wearing at least one piece of leopard print.
- Barney Stinson

Detaljer i leopard är snyggt och fler och fler hakar på trenden. Jag har själv en leopardfärgad sjal som jag har börjar att ibland knyta kring handleden eller runt halsen, snyggt och trendigt.

Här är några av de som hakat på trenden:

Med solen i ögonen

Nyss hemkommen från jobbet som faktiskt gick ganska bra med tanke på att det är måndag. Helgen bestod av jobb (hm?), kräftor, solsken och umgänge med min underbara familj och pojkvän. Men nu laddar vi om inför en ny vecka och det känns som att jag har miljoner saker att fixa med. Planering inför nästa helg då jag tillsammans med två av mina närmsta vänner ska ner till Göteborg för att fira en annan av mina närmsta vänner som precis dragit ett flyttlass ner till Götet och som sedan en vecka tillbaka numera kan titulera sig 20-åring. Sedan måste jag se till att gå och ta kort till läkarundersökningen och visumet. Måste se till att skicka iväg en beställning från bokus och hinna med att träffa ett par vänner med. Fullt upp denna vecka med andra ord. Men ändå är det en klart godkänd början på veckan för då jag kom hem från jobbet var sängen bäddad, rummer såg snyggt ut och på ovansidan av min dator satt en rosa lapp med tre små, men ack så stora, ord...

Vårinspiration


Att hålla koll på under modeveckan i NY


William Tempests snygga partyklänningar.

Jonathan Simkhais citychica kreationer.

Yuna Yangs långa drömmar.

Love


Lanvin <3 H&M


Då var det klart!! Det blir Lanvin med chefsdesignern Alber Elbaz i spetsen som inleder ett samarbete med H&M. Man kan inte annat än älska det!

Odd Molly


Man kan vara stolt svensk då man ser prgrammet inför NY S/S 2011 där Odd Molly finns med på programmet inför den näst sista dagen. Good work, Holknekt!


New York Fashion Week


Snaaaart, snaaaaaaaaart...

Sleep

Äntligen hemma från jobbet, nu blir det lite How I met your mother och sen sova. Världens mest onödiga blogg-inägg. Haha!


Jobb


Sticker snart iväg och ska jobba idag igen, 16.00-00.00. Men snart är det helg och det ska iallafall bli skönt. Hörs, puss.

The Expendables

Vad har Sylvester Stallone, Jet Li, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger och Bruce Willis gemensamt? Jo alla medverkar de i Sylvester Stallones film The Expendables. Kanske bör se filmen bara med tanske på rolllistan, plus att svenske Dolph även medverkar. Hm. Funderar fortfarande.  

Rockbjörnen 2010

Här är alla de som fick björnar iår:
Årets kvinnliga liveartist: Robyn
Årets manliga liveartist: Lars Winnerbäck
Årets livegrupp: Kent
Årets konsert: Tokio Hotel
Årets festival: Peace & Love
Årets svenska låt: Från och med du - Oskar Linnros
Årets utländska låt: World behind my wall - Tokio Hotel
Årets genombrott: Oskar Linnros

Oskar Linnros nomminerad i fyra kategorier fick med sig två björnar hem och stilig som vanligt var han såklart. Men vad har hänt med alla b-kändisar som inte ens håller på med musik längre som va där? För att ge någt exempel så har väl såvitt jag vet Dhani Lennevald inte haft något speciellt att göra med musik sedan år 2001? Och hans så kallade andra hälft glamourmodellen har väl aldrig haft något med musik att göra? Eller? Ge plats åt musiker, kända som inte kända, istället.


Februari?

Varför är det inte februari nu?

Lady Gaga and Marc Jacobs


Lady Gaga och Marc Jacobs pryder V's New York nummer. Gaga som The Statue of Liberty utan plånbok typ... Jag tycker iallafall omslaget är coolt.

Några gissar Lanvin...

Några gissar Lanvin som H&M's nya sammarbetspartner... Visst vore det en dröm men frågan är om det stämmer... Vi fortsätter vänta...

Vem är H&M's nya gästdesigner??

Ingen vet vem den nya gästdesignern för H&M är, men två videor har släppts så att allmänheten får gissa vem det kan vara. På videorna ser man en man och en kvinna, en del har spekulerat i att mannen kan vara Bottega Veneta designer Tomas Maier men ingen vet såklart säkert. Namn på kvinnan finns det många och ingen lär få veta någonting mer förns H&M's innre krets övslöjar hemligheten.. Spännande!


Ny header

Försökte sitta och pyssla lite med utseendet på min blogg men jag är ju inte så bra på datorer och sen så har jag inte riktigt tålamodet för det heller, så jag vet inte riktigt hur det blev nu men. Får sätta mig någon annan gång och testa lite igen, då jag får lust. Nu ska jag sätta mig och fixa lite med naglarna, kanske prova något av de nya lacken. I-lands underhållning på hög nivå.

Wake up everybody


Kom just tillbaka från Marieberg. Fick inte med mig några skor eftersom storlekarna va slut... så jäkla typiskt. Men butiken fick mitt nummer så förhoppningsvis får jag ett samtal då dom får in fler storlekar. Men jag fick iallafall med mig en grymt mysig, stor, tjock poncho som kommer passa perfekt över skinnjackan i höst, rött och guldigt nagellack och det där svarta graffitilacket som jag letat efter hade äntligen hittat tillbaka till butik.

Det var så roligt, jag måste skratta

Hahhah måste bara skratta lite mer åt hela blgg-grejen! Jag som alltid föraktat människor som bloggar och till och med såna som läser bloggar, och nu sitter jag här och bloggar själv och har även börjat kika in på andra bloggar stora som små. Till exempel Blondinbella grejen hahah! Hahhhah det är så komiskt så att jag måste skratta lite!

Just love

Tänkte försöka hinna med en sväng in till Marieberg såhär på förmiddagen. Hoppas komma hem med ett par nya skor, det är iallafall tanken. Hörs senare, ciao!

RSS 2.0