Happy New Year!!



Gott Nytt År allihopa!! Hoppas på en grym kväll!! Ser ni föresten att jag kör på snedbena idag.. första gången på 3 år tror jag haha! Känns både kul och spännande! Vi ses nästa år puuuussssss! :)

Enkla tips gällande accesoarer


Coco Chanel i det numera kultförklarade pärlhalsbandet.

Hej! Jag har alltid jättesvårt med smycken, vet aldrig riktigt vad jag ska använda och känner mig mest bara obekväm i det mesta. Skulle behöva några tips.

Coco Chanel sa: When accessorizing, always take off the last thing you put on.

Det har jag alltid färskt i minnet när jag väljer ut accesoarer. Tänk på att det ofta kan bli för mycket om man har både halsband, armband, örhängen och ringar. Själv har jag tyvärr väldigt svårt för örhängen, även om jag älskar hur stora örhängen ser ut på andra så känner jag mig själv inte bekväm i dom, så därför brukar jag endast ha små pärlörhängen eller liknanade som jag alltid har på mig och som passar till allt. Det jag använder mest är armband och ringar, jag har tidigare skrivit om mitt beroende till de underbara fingerprydnaderna som och står för det också. Jag använder inte så mycket halsband men istället älskar jag ringar och armband just för att dom är så snygga att matcha och att det är så svårt att överaccsorisera dom. Man kan slänga på hur mycket som helst och det ser ändå snyggt ut. Ska välja ut vilka smycken jag ska ta på mig ikväll, lovar att lägga upp bilder! Ska bli så kul att inväga det nya året :)

 
Enkla tips om du gillar:
Stora örhängen
, undvik halsband och använd iställer armband och ringar.
Mycket halsband, undvik stora örhängen utan ansänd istället några lite mindre och satsa på massor av ringar.
Många armband, ös på med ringar men var försiktig med större hansband som drar för mycket uppmärksamhet från armbanden. Stora örhängen funkar om du skippar hansbandet.
Många ringar, funkar med många armband och stora örhängen. Vill du ha halsband till så tycker jag att man ska skippa stora örhängen och bara ha kanske nått armband istället för flera.


Tips till dig som har klädångest inför ikväll!

Klädpanik och ångestutbrott i garberoben? Been there, done that! Kanske inte "London-tjejen style" men ändå. Har man inte inhandlat något nytt inför ikväll eller om det är så att det man inhandlat helt plötsligt inte sitter snyggt eller att man känner sig obekväm i det så har jag några tips. Man ska under alla omständigheter inte ta på sig något som får en att känna sig det minsta obekväm, känner man sig inte snygg så kommer man heller inte att vara det för det skiner igenom. Jag har varit med om att ta på mig någonting som jag själv tycker är skitsnyggt men som egentligen inte alls är min stil och jag har känt mit lite obekväm som att alla vinklar inte är snygga ni vet, och det blir bara pannkaka av allt. Har man en känsla av att det inte sitter bra så gör det oftast inte det heller hur mycket man än vill det. Ställer man sig i garderoben idag och känner att man verkligen inte har någonting att ha på sig, då ska man rota bland de mest neutrala kläderna (svart, vitt, beige, grått). Man behöver inte ha på sig färger och glitter bara för att det är nyår, ta något basplagg som du vet alltid funkar och matcha istället upp det med massor av snygga accesoarer. Det funkar alltid!

Vi har bara ett liv

Isabelle Caro, en fransk modell som talat ut mycket om sin sjukdom anorexia har nu avlidit endast 28 år gammal. 2007 deltog hon i en kampanj mot ätstörningar och sade "I want to recover because I love life and the riches of the universe. I want to show young people how dangerous this illness is". Jag tror att det inte är många som förstår att det är en dödlig sjukdom och att ingen mår bra av det varken den drabbade eller anhöriga. Vill säga till alla er unga tjejer som läser detta att vi finns under en så kort tid på denna jord, ta vara på den tiden och förkorta inte den tiden ytterligare.


Godmorgon... Jaa jag vet att klockan är 22.00!

Klockan är 22.00 och jag har precis vaknat. Sov inte många timmar natten innan, om ens några alls vem vet, drog och jobbade och somnade direkt när jag kom hem på eftermiddagen och vaknar alltså nu. Mitt dygn är helt jävla upp och ner bokstavligt talat, känns som att det är runt lunchtid för mig men folk runt omkring mig förbereder sig inför kvällen. Snart är den näst sista dagen av 2010 slut och den allra sista börjar. Det känns jättekonstigt att lämna det här underbara året, minns hur glad jag var vid den här tidpunkten förra året över att ha hela år 2010 framför mig och jag tänkte att under det kommande året tar jag studenten, det kommer att vara jag som springer ut i solskenet i vit klänning och firar gymnasietidens slut med hela livet framför mig. Och visst blev det så. Det och så mycket annat bra hände år 2010 och jag minns året med glädje i mitt hjärta. Vad kommer egentligen hända år 2011? Inför det nästa år så känner jag mig nästan mer förväntansfull eftersom jag inte kan förutspå någonting alls. Det enda jag vet är att jag i början av året åker till Mittens Rike där borta i öst och stannar där 5-6 månader. Vad som händer där, vad som händer när jag kommer tillbaka till Sverige, eller vad som händer nästa höst har jag inte en blekaste aning om. Och jag tvivs med det.

Easy come easy go

Sitter hemma hos Christopher och bloggar lite, lagade lite mat med för jag va så jävla hungrig. Va förbi på stan för att kolla in rean men det va faktiskt inte mycket att ha, eller så var det jag som va så sämsta shoppinghumöret haha! Fick iallafall med mig en klänning och en ring, såklart en ring eftersom jag seriöst inte kan lämna stan utan att ha köpt just en ring. Är beroende av dom jag lovar. Får se vad som dyker upp till kvällen.

Gave you all I had and you tossed it in the trash


Året var 2010

Januari

Haiti drabbas av en omfattande jordbävning och hela världen stannade för att hjälpa till.

Jag fyller 19 år.

Februari

Drar iväg till Sälen en sväng för att åka aplint tillsammans med Betty, det hela resulterade i att jag placerade henne vid barnbackarna.

Mars

Besöker Kina för första gången i mitt liv och det blir en oförglömlig resa.


April

Den 21 april snöar det. Det var en fruktansvärt lång vinter.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström bryter förlovningen... Det var visst det mest intressanta som hände i april. Jag skyller på skolan.

Ett askmoln ställer till det.

Maj

Världsutställningen i Shanghai invigs. Vi var där och såg den redan i mars.

Jag och mina klasskamrater förbereder oss inför stundande studenten med bland annat skåptömning. Skriver de sista proven och lämnar in de sista uppgifterna.



Uteserveringarna öppnar efter en lång vinter, samtidigt som Sex and the City 2 har premiär.

Rudbecksskolans bal på Elite Hotel.



Juni

Dagar innan studenten lever vi loppan och pimpar hela våghustorget med att rita på asfalten och sätta upp ballonger. Snyggt jobbat tjejer!





Studenten den 4 juni som solklar höjdpunkt! Den bästa dagen i mitt liv. Skulle kunna göra allt för att uppleva den igen. Helt underbart.



Hela juni är en enda fest med ledighet och firande av avslutad gymnasietid.

Äntligen början man grilla ute på allvar.

Fotbolls VM i Sydafrika såklart!

Kronprinsessan Victoria och Daniel gifter sig.

Juli

Vi besöker Rebecka på hemmaplan. Äter Nora-glass och mår allmänt bra.



Sommar, kvällssol, varma vindar, uteservering, en kall öl och en pommes frites-tallrik med Debbie. Sommar när den är som allra bäst.




Augusti

Bland de sista riktiga sommardagarna jag minns spenderade jag med min underbara syster.




September

Åker till Rebeckas nya hemstad Göteborg och spenderar en underbart galen helg med mina allra bästa tjejer.



Val till riksdagen och SD överstiger 4 %. Herregud vilket kaos.

50-öringen skrotades.

Oktober

Christopher flyttar till en egen lägenhet och har självklart inflyttningsfest.




Jag, Betty och Lelja går på vår vän Shalas bröllop.

Världsutställningen i Shanghai stänger.

November

Mona Sahlin avgår. Kanske inte så konstigt. Reinfeldt får ökat förtroende.

Ca 350 människor trampas till döds i Kambodja i samband med en musikfestival. Fruktansvärt.

December

Betty fyller (äntligen) 19 år och det firar vi samtidigt som vi firar hennes stundande resa till Spanien. En helt galen helg som vi kallar "One crazy weekend, eller minns ni helgen då...?!" 



Jag besöker Rebecka i Göteborg över en helg för bara mys och prat. Passar samtidigt på att träffa Vassili och Debbie. Underbara vänner. 

Firar jul med den bästa familjen i världen. 

Vad hände på juldagen? Ännu en galen party-kväll. För mig är det lite av en dimma.



... Och sen blir det att fira in det nya året som kommer. 2010 har varit ett sjukt bra år, men vet även att 2011 kommer att slå många rekord det också. Kommer till exempel att spendera halva 2011 i Kina, ska bli kul att se var världen tar mig.
 

Året börjar närma sig sitt slut

Aftonbladet börjar lista året som gått, har fastnat för några kommentarer.

Fredrik Virtanen listar bland annat:

BRÖDER. Jocke
och Klas Åhlund. Den förste producerade Håkan Hellström, den andre tog hand om Robyn. Hälldes snillelixir i Bagarmossens vatten på 80-talet?

CD.
”2 steg från paradise”, Håkan Hellström. Det är inget snack om den saken och vi behöver inte ens tala om det. Antingen förstår man eller så 1) arbetar man på Dagens Nyheter eller 2) gillar Hoffmaestro och hårdrock.

Sedan har vi Anders Westgårdh som listar några nya ord vi tar med oss fron 2010:


Geely:
En österländsk ­actionfigur som kan springa uppför väggar, hoppa från hustak till hustak och köpa bilfabriker utan att åskådarna varken förstår vad som sker eller vad som kommer att hända.


Small People: Folkspillra som upptäcktes av svensken Carl-Henrik Svanberg i samband med att han ledde Operation Dagsverke för att samla in förlupna bollar från mexikanska golfen. Vid fyndet drabbades Svanberg av medlidande. Han tyckte att de var jättesöta.


Askmoln: När röken skingras blir det allt tydligare att askmolnet var ett ­pr-trick av den amerikanska tobaksindustrin i protest mot den hälsotrend som sprider sig över världen med allt färre rökare som följd.


Ipad: En digital rakspegel som även kan användas som till exempel husdjur, valthorn eller mensskydd beroende på vilka program den enskilde användaren valt att installera.


Klass 2-varning: Ett normaltillstånd där jordens befolkning måste vara inställd på att vad som helst kan hända när som helst. Bland många råd ingår att aldrig gå till jobbet utan en spade, att packa långkalsonger även för solsemestern och att förankra barn under 50 kilo som man önskar behålla.


Spyker: En religiös gestalt med fromt leende och som iförd gycklarkläder med djupa fickor ingriper i till synes hopplösa situationer.


SJ: Ett lotteri där eventuella vinnare belönas med en resa mellan två svenska orter enligt en förutbestämd tidplan och på en överenskommen komfortnivå. Förlorarna tvingas tillbringa timmar i väntsalar, på perronger eller ombord på de spelpjäser (så kallat tåg) som av slumpen tvingats ”stå över ett slag”.


App: Omnämndes redan under tidigt 1900-tal i barnramsan ”App lapp sa att du slapp”, för att avgöra vem som var ball och vem som lika gärna kunde gå hem och lägga sig. Dagens digitala appar bygger ungefärligen på samma principer.


Vuvuzela: Ett raffinerat tortyrredskap som utvecklats i sydafrikanska kåkstäder som hämnd för långvarigt förtryck. Vuvuzelan lanserades genom en massiv tv-kampanj sommaren 2010 och fick medelålders vita män jorden över att be om kollektiv förlåtelse.


Kapsel: Enklare form av mekanisk persontransport som efter att framgångsrikt ha testats inom den chilenska gruvindustrin rönt stort intresse hos svenska trafik­planerare inom såväl SJ som den kommunala kollektivtrafiken.


Hahhhhahahahhah jag döööörrr av skratt!! Vad han skriver om SJ, appar och ipaden är ju klockrent!


You'll always be my hero, even tough you've lost your mind

Har inte varit någonting på mellandagsrean än, rekord tror jag. Brukar altid va tidigt på plats. Är rädd att allt bara ska va slut om jag kommer nu, men ska kanske försöka ta mig till stan för att kolla lite typ imorn eller nått. Nyår på fredag, känns jättekonstigt faktiskt. Ska se vad man ska planera till dess.

Taylor Momsen for John Galliano


SVT emmynominerar Rebecca & Fiona



Dunder-dj-duon blir nominerade till Emmy Awards digitala tävling.

Marie Antoinette provar converse



Såg filmen om Marie Antoinette igår och i en scene där hon provar skor skymtar man ett par ljusblå Converse i bakgrunden samtidigt som man hör låten I want candy. Marie Antoinette levde under 1700-talet och Converse All Star grundades 1923... Tycker sådana detaljer är grymt roliga och tror inte att det är ett "misstag" att de råkar stå där, kul!


I love to hate you

God eftermiddag alla där ute. Har fått positiv respons på förra inlägget angående män som hatar kvinnor och det känns kul, tycker att det är viktigt att man engegerar sig i samhällsproblem. Vad som händer nu är att jag fixar med alla (jävla) papper som måste med då man ska ansöka om visum och allt annat (skit). Vill bara ååååkkkaa nuuu varför ska man behöva krångla så. Känns iallafall som att det är bäst att göra rätt för sig från början så det är vad jag gör just nu.

Män som hatar kvinnor

Tänker skriva ett blogginlägg angående män som hatar kvinnor och då syftar jag inte på den framgångsrika Millennium-triologin av Stieg Larsson utan på riktiga män som saknar respekt för kvinnor. Jag anser att man bör behandla andra med samma respekt som man själv vill bli behandlad med. Under de senaste året har Örebro plågats av väldigt många våldtäkter mot kvinnor och det har skrämt mig, en människa som kan göra något sådant mot en annan människa har allvarliga psykiska problem. Själv har jag hela tiden känt mig otroligt lyckligt lottad som inte själv råkat ut för något överfall och för att inte heller någon i min närhet har gjort det. Det senaste dygnets händelser har dock fått mig att tänka om. Man kan våldsföra sig på en kvinna på fler sätt än det fysiska, det som vi ofta glömmer bort är den psykiska misshandeln som sker hela tiden och som vi kanske inte tar på så stort allvar förrän det verkligen går över gränsen. Vi blir ofta först medvetna om den då det redan är för sent. Jag anser inte att det är ok att säga vad man vill, yttrandefrihetsgrundlagen i all ära men samtidigt är det viktigt att tänka sig för vad man säger, i mina ögon får du yttra dig så länge du inte medvetet försöker såra någon annan människa och så länge du behandlar andra med respekt. Som kvinna ska man inte tillåta någon att kallar en för skällsord. Jag och mina vänner har ofta diskuterat just det att män som har varit med flera kvinnor ofta blir omnämnda som "erfarna" medan kvinnor som varit med flera män blir kallade för "hora". Vad ska en kvinna svara på det? I mina öron är det bara struntprat och jag förstår inte hur man kan nedvärdera en annan människa så grovt. Hur mycket man än försöker att inte höra orden så finns de ändå där för tyvärr är det så att hårda ord fastnar lättare än vänliga. Vill skicka ut en hälsning till alla killar och män där ute att fundera en extra gång nästa gång ni blir upprörda och är på väg att säga något dumt till en kvinna i er närhet, oavsett om det är någon ni känner väl eller inte för tro mig orden fastnar ändå. Sedan vill jag även skicka ut en hälsning till alla tjejer och kvinnor där ute att hålla huvudet högt och inte acceptera någon typ av misshandel vare sig den är fysisk eller psykisk. Alla män har från början kommit från en kvinna, så var rädd om dem.


Minnen (eller kanske snarare minnesluckor) från den 25 december 2010


Vad hände igår?

Hemma efter ett minst sagt händelserikt dygn. Har nog lite bilder på kameran med, har inte sett dom själv än. Ikväll blir en helkväll med tv och godis. Är så jävla trött så kommer säkert somna jävligt tidigt med.  

We do what you don't

Ikväll kommer bli legendary. That's all I'm saying.

God morgon lovebirds

Hoppas er julafton var lika bra som min, är supernöjd med julklapparna har fått så mycket bra saker och sen jättemycket pengar vilket känns jättebra eftersom jag snart åker till Kina. Idag blir det att ta det lite lugt innan det blir party 100% till kvällen. Är faktiskt grymt taggad! Är inte helt säker på vart kvällen kommer sluta men vet att den kommer börja awesome och det är allt som spelar roll just nu. Ska vakna till lite. Vi hörs snart puss.

Ni missar väl inte Kalle Anka?


God Jul!



God förmiddag och god jul! Snart bär det av mot släkt och vänner för att fira en efterlängtad jul. Valde en midnattsblå sammetsklänning med markerade axlar idag, känns som en riktig vinterblåsa. Som ni ser så har jag experimenterat lite med hårfärgen igen, den här gången ser det ut såhär, får se om det kanske hinner ändras lite till nästa vecka. Önskar er alla en riktigt GOD JUL!

Uppesittarkväll

Har uppesittarkväll med familjen och bara myser såhär dan före julafton. På bordet står det uppdukat med godis, en chokladask, chips, julmust, glögg och ja allt möjligt. Ska bli så mysigt imorgon ser verkligen fram emot dagen och bara få umgås med familj och släkt. Sen ska det bli så kul att ge bort julklappar och såklart att få dom också. Det jag ser mest fram emot är när min lillasyster öppnar julklappen från mig, tror hon kommer bli superglad! Ne ska ta och krypa tillbaka ner i soffan nu, God Jul på er! Så hörs vi imorgon.

Alla papper klara, nu bara visum och flygbiljett

Nu har jag alla papper jag behöver för att kunna åka och studera i Kina, nu gäller det bara att få ordning på dom så jag kan ansöka om visum och sen boka flygbiljetter. Det där är nog svårare sagt än gjort skulle jag tro.. men jag ska göra ett gott försök! Åh längtar så kan inte förstå att jag om 1,5 månader befinner mig i Kina för att stanna där i ett halvår. Det är ju helt sjukt och självklart kommer jag fortsätta blogga därifrån! Ska fixa en ny header som är lite mer passande till min nya miljö sen. ÅÅååhhhh!


Lady Gaga shoppar i Paris



Dagen outfit kanske? Kan inte låta bli att slänga upp de här bilderna på Lady Gaga när hon besöker Paris. Om inte den här kvinnan vore galen så skulle ingen veta vem hon var.

"Fula jultröjor" sjukt inne


Stickade tröjor med typiska julmotiv a'la Mark i Bridget Jones är för tillfället sjukt trendigt och själv så tycker jag det är riktigt sådär nörd-snyggt. Så nu är det dags att rota fram de där tröjorna man aldrig trodde skulle bli inne igen och som man har ligger gömda längst in i garderoben, för den här julen kan de inte bli mer än rätt!

Vår egen Alexander Skarsgård i ny reklamkampanj

Nemen är det inte vår alldeles egna Alexander Skarsgård som syns i en ny kampanj för Hickey Freeman! Sexy sexy sexy walk that body, talk that body...


Gisele Bündchen syns i Balenciagas vårkampanj


Tekniktrassel

Har jag någon gång nämnt hur mycket jag hatar tekniska prylar just för att man aldrig riktigt kan lita på att de fungerar? För säkerhets skull nämner jag det nu. Internet har krånglat de senaste dagarna och därför har det varit lite dålig uppdatering fårn min sida. Nu ska dock problemet vara löst och jag hoppas på att det inte ska krångla något mer. Igår var jag och fixade den sista julklappen och tror det är rekord från min sida, idag kan jag bara njuta av julefriden. Känns otroligt skönt. Tänkte försöka fixa till mitt hår nu, igen jag vet, men är inte riktigt nöjd med den nyansen jag har jag tycker inte den passar mig alls. Så jag gör ett försök såhär dan innan jul haha ganska riskfyllt men vafan vad gör man inte.

Around the corner

Bara 3 dagar kvar till jul det är ju sjukt hur snabbt det här året har gått. Snart börjar ett nytt år med massor av nya möjligheter och 2011 är ett år jag ser fram emot något oerhört. Samtidigt kommer år 2010 alltid att ligga mig varmt om hjärtat och det av många andledningar. Ska sammanfatta året i nästa vecka samt blicka fram emot nästa. Men först och främst ska jag fira jul! Är i princip klar med alla julklappar, i princip.... :)

Shoppat i Göteborg


Debbie var för jävla snygg i sin nya frisyr.


Har länge tänkt köpa en turban, så nu var det gjort!
Mmmmmm... Köpt på second hand and I love it. Nyår? Juldagen? Har inte bestämt mig än.

Tillbaka i vardagen

Hej hallå! Nu är jag tillbaka mitt i julstressen i härliga Örebro, eller kanske snarare kalla Örebro för just nu är det drygt 20 minusgrader ute... Helt sjukt kallt. Ska ta och lägga över bilderna från kameran nu lovade ju bland annat att visa min nya supersnygga del-av-en-preliminär-nyårsoutfit-eller-kanske-passande-till-juldagen-outfit. Nu ska jag fixa iordning någon lätt lunch hade jag tänkt innan jag på riktigt hungrar ihjäl. Vi hörs snart.

Hejdå Göteborg, Hej Örebro

Lämnar nu dig för det här året. Har otroligt fina minnen med dig från 2010 och kommer alltid minnas det som ett år då vi verkligen kände att vi kunde lita på varandra igen. Vi ses igen nästa år, 2011 kommer jag igen var så säker. Puss på dig fina fina Göteborg.

You're not easy to learn. Everything with you is so complicated.

Jag och Debster i photo boot.

Ny smyckeskollektion för Erin Wasson

Erin Wasson lanserar nu en ny smyckeskollektion för hennes Low Luv jewelry line. Hon kör lite samma stil som January Jones för Versace, här är bilderna:


Fjärde advent

Godmorgon där ute! Är på ett strålande humör, fjärde ljuset är tänt och jag tänkte göra i ordning en frukost bestående av valnötsbröd, ägg, te och en och annan lussebulle med. Känns som en bra början på en bra dag. Ska hinna med att dra en sväng till saluhallen idag med och sedan träffa Vassili, sen vet jag inte om vi tar någon sväng förbi Liseberg eller Hagakvarteren vi har inte riktigt bestämt oss än. Oavsett så känns det som ett perfekt sätt att fira fjärde advent på.

You can find me on a table full of vodka and tequila

Mötte ju upp Debbie tidigare idag för lite shopping, lyckades inte så bra med att få över bilderna från kameran eftersom jag inte är så bra på apple-datorer haha! Slänger upp bilder när jag kommer hem istället, kan iallafall avslöja att jag troligtvis inhandlade vad som kan bli en del av min nyårsoutfit... I know. Just nu spenderar jag lite kvalitetstid med Rebecka, har verkligen saknat någon att prata med med samma intellektuella kompetens som jag själv. Dessutom har vi en hel flaska Sangria som står bredvid oss. Det kan ju faktiskt inte bli bättre. På riktigt.

Live from Gothenburg


Willow whips her hair

Will and Jada sure did a good job with their kids...

Godmorgon från ett vintrigt Göteborg

Stter hemma hos Rebecka och har precis vaknat. Rebecka själv är på jobbet men slutar under eftermiddagen, tänkte försöka att passa på att dra en runda på stan. Gårdagen bestod av skridskoåkning, skyltfönster, lampor, tedrickande, pratande och den spenderades med Vassili och Rebecka. En välbehövlig kväll på alla sätt och vis. Och idag nya tag som sagt, Göteborg är en helt underbart vacker stad både på sommaren och på vintern och det är så jävla mysigt här. Ska slänga ihop något till frukost nu och sedan ge mig ut. Goooood moorning Göööteboooorrgg!

We're the ones who draw a picture and proclaim that it's art


Mot Göteborg



Nu dara jag mig mot tågstationen. Ska försöka hinna köpa nån tidning med att läsa under resan. Håller alla tummar för att det inte är några förseningar med. Hoppas hoppas hoppas. Vi hörs i Göteborg alla, ciao!

JWOWW Is that really you??


Herregud! Det här ser verkligen inte ut som JWOWW från Jersey Shore. Hon kanske äntligen har släppt förortsstilen och börjat satsa på den lite mer sofistikierade stilen, bältet avslöjar henne dock men ändå. Sminkningen är helt naturlig. Snyggt! Tycker hon är lite lik svenska Emma Andersson, eller numera Zetterberg. Joo lite lik är hon allt.

Frida Gustavsson för Anna Sui


Åh supersnygga svenska Frida Gustavsson syns nu i en ny skönhetskampanj för Anna Sui. GORGEOUS!! Frida är född 1993. Inte vad jag skulle ha gissat på.

Packar


Tycker att det ser ganska bra med min packning faktiskt. Känner mig stolt!

Gotta love those rhymes. Det finns inget annat. Bara kärlek.

Jävla helvetes rygg orkar inte gå runt och ha ont hela tiden! Hoppas att det blir bättre snart. Håller just nu på och packar för fullt, tåget går runt fyra i eftermiddag. Ska förhoppningsvis möta upp Vassili när jag kommer vilket ska bli skitkul eftersom vi inte träffas så ofta längre. Rebecka jobbar och sliter men hon jobbar inte allt för länge som tur är. Ska bli så kul att möta min kära vän Göteborg igen efter 2 månader, ska fortsätta packa. Tar alltid med mig för mycket men den här gången ska det bli annorlunda. yeesss.


Det våras för 90-tal


Robyn är utnämnd decenniets stilikon på Elle-galan iår och hon andas till och med 90-tal. Levi'sjeans, läderbomber, bustier, platåstövlar ja you name it Robyn wears it. Även fast det känns som igår så är 90-talet är tillbaka på riktigt och i vår blommar det ut rejält, ett av de svenska modehusen som har hakat på trenden stenhårt är Filippa K. Mitt älskade Filippa K med sin minimalistiska garderob, sina komfortabla basplagg, svarta långkjolar och linnen med tunna axelband. Allt är tillbaka och för mig som växte upp under 90-talet så ligger allt varmt om hjärtat. Minns nu föresten MONSTER-Buffaloskorna med typ en vågig traktorfot... Hade själv iallafall två par av dom... Undra om något av modehusen vågar sig på även dom så småningom. Jag undrar det ja. Men välkommen tillbaka säger vi iallafall till 90-talet, och viva magtröjan!

Kamoflage är det nya leopard

John Galliano sa redan i somras att kamoflage är det nya leopard. Och i vår fortsätter det att utvecklas och kamoflage är absolut helt rätt till våren. Jag tycker att kamoflage är ett spännande mönster som man kan experimentera mycket med, ett kanonmönster att anpassa till sin personliga stil. So I say go for it!



Kamoflage är även en trend som återspeglas mycket i Andy Warhols konst under det sena 80-talet där han inspirerades mycket av just kamoflage-mönstret. Förståeligt.


Ni som väntar på mitt skrik på mitt skrik

Kom hem från bion, väldigt interessant film tycker jag. Både tragisk och väldigt rolig. Dessutom sanningsenlig. Jag har ju vuxit upp och sjungit hans visor i skolan på musiklektionerna så jag gillade verkligen att få veta lite historia bakom den store legend som han faktiskt har blivit i Sverige. Ska smälta filmen genom att lyssna på lite Vreeswijk-visor. Ja det ska jag.

Bio-kväll


Drar iväg och ska faktiskt på bio den här onsdagskvällen. Jag och pappa har pratat jättelänge om att se filmen om Cornelis Vreeswijk så nu tog vi äntligen tag i saken och bokade biljetter. Hör av mig senare för vidare reflektioner.

Tågbiljetter bokade

Har bokat tågbiljetter till Göteborg i helgen och ser verkligen fram emot det. Ska hälsa på Rebecka och vi ska antagligen ta oss en titt på Lisebergs julmarknad med, det ska bli så mysigt! Hoppas bara att SJ inte sviker mig nu för mamma sa att det skulle komma in snöoväder nu igen, snälla SJ för min skull den här gången! Jag har varit snäll hela året...

Timbuktu i glasburen



Många fick en helt annan bild av Petter efter succéprogrammet Så mycket bättre, ungefär som jag nu har fått en helt annan bild av Timbuktu eller Jason som han egentligen heter. Han är ju en av tre som sitter i glashuset på Gustav Adolfs torg i Malmö för att delta i Musikhjälpen. Jag har i och för sig alltid gillat både honom och hans musik men blev väldigt förvånad över hur grym han är som radiopratare. Han borde få ett eget radioprogram det är vad jag tycker!


Äntligen hemma Jul

Jaaaaa det är pensionärsvarning på mig just nu jag veeet. Min rygg sviker mig vad ska jag anars göra. Sätter mig med familjen i soffan och kollar på Äntligen Hemma Julspecial. Jag gillar julpyssel och jag gillar julen och jag skäms inte över det. Så det så!

HAHAHHAHAHHA

Åhhh herreguuuud vad jag skrattar åt denna video jag dööööörrrrr!!! HAHAHAHH!! Det är Midi, Maxi och Eftis dänga från 1991 Bad bad boys. Det är så braaa men samtidigt då dåligt men mest är det bra hahha! 1991 så det bara skriiiiker om det kan man iallafall konstatera. Sen har även mina kära vänner Betty och Feben gjort en alternativ video med tillhörande dans till just denna låt, kanske är det därför jag även skrattar så åt låten i sig. Det är ju för bra. Haha!

January goes Versace



Mad Men-stjärnan January Jones medverkar i sin första kampanj för Versaces spring/summer kollektion 2011. Donatella sägs vara mycket nöjd med January och man kan väl inte vänta sig annat än världsklass när det är mästerfotografen Mario Testino som står bakom kameran... Hela fotosessionen går i svart-vitt.


Vad är det politikerna aldrig nämner

Godmorgon höll jag på att skriva men menade såklart god eftermiddag. Vaknade för inte så länge sen, tog mig en tupplur, fick ta mig hem från jobbet idag för min rygg lever sitt egna liv och jag kan knappt röra mig. Har bokat tid hos en naprapat imogron för att försöka rätta till problemet. Får se hur det går förhoppningsvis kan kan knäcka till ryggen så det rättar till sig, orkar inte gå runt utan att ens kunna vända mig om ordentligt.

Trött

Ärsåinihelvetesjävlatrött. Ska gå och lägga mig, rekordtidigt tror jag men vafan. Huvudet värker och börjar 7 imorgon. Ne nu sover jag, god natt på er.

Luciafirande i skogen

Var på Luciafirande på min lillasysters dagis imorse, dom hade Luciatåg i skogsbrynet vid ett vindskydd och öppen brasa, hur mysigt som helst. Cirka åtta minusgrader och helt vindstilla. Kunde inte bli bättre, julkänslan börjar infinna sig mer och mer nu.


Adams-Ray etta på sista Tracks någonsin

Tracks har sänts i P3 i 26 år men igår sändes den allra sista Trackslistan någonsin och det var ingen mindre än Daniel Adams-Ray som knep åt sig den sista förstaplatsen. En historisk förstaplats.

Armani Code


Kom hem från Marieberg Köpcentrum för en stund sedan, tänkte handla lite julklappar men kom istället hem med en ny parfym till mig själv. Blev en numera klassisk Armani Code, behövde verkligen en ny för den som jag har använt på sista tiden var helt slut. Känner mig nöjd med dagen, haha!

Shakira wrapped up


Så här såg Shakira ut igår då hon besökte Berlin. New York magazine hade kommenterat lite roligt och sktivit: "how will you know whether her hips are lying if you can't see them?". Hahhha!

Nära döden-upplevelse på Johnossi


Även om inte Johnossi är några favoriter så har de flera låtar som jag tycker är riktigt bra så det va grymt kul igår. Hade även bästa sällskapet i Lelja och Asmir så det kunde inte bli bättre. Lelja ville stå längst fram så jag tänkte ja självklart, men jag ångrade mig snart. Om man nu älskar Johnossi så mycket, varför vill man inte njuta av musiken då utan istället försöka mörda sig själv samt sin omgivning? Jag hamnade mitt i en grupp som gav sig på detta, till slut LÅG jag ner på någon annan människa medan jag såg min omgivning hoppandes ovanför mig. Skulle någon bara hoppa lite fel (vilket hände hela tiden) så skulle bli plattare än Håkan i Sunes sommar. Jag lyckades dra tag i några bredvid mig, hävde mig upp och armbådade mig bort därifrån vilket inte heller var helt enkelt jag lyckades nämligen ramla två gånger till på vägen därifrån. Till slut tog jag mig till ena kortsidan längst bort och där var det glest med folk och jag kände att jag kunde stå upprätt igen. Så där ställde jag mig och lyssnade på musiken istället för att bli ihjälmosad vilket kändes ganska bra.
Hörde några roliga kommentarer med som jag bara måste skriva. Kommentar till Johns sångröst: "Hör du hans röst?! Jag tror jag får orgasm på riktigt och jag skojjar inte den här gången!". Kommentar till Johns gitarrspelande: "Hur kan han göra så många saker samtidigt?! Jag förstår inte!! Det där är omöjligt för en vanlig dödlig!!". Kommentar till Oskars spel på trummor: "Jag har aldrig upplevt killar som spelar trummor sexiga förut, men herregud vad jag har ändrat mig nu...".

Vi ses i dimman


Drar iväg och möter Lelja, ciaaaoo folks!

Johnossi ikväll, kan inte bli bättre!


Laddar upp inför Johnossi ikväll, tror det kan bli riktigt grymt. Vi ses på Frimis!

Michael



Åhhhhh vad jag önskar att Michael själv kunde fått färdigställa detta album. Vet att det hade blivit mycket bättre då. Ett äkta Michael-fan som jag är så kommer jag säkert komma tillbaka och lyssna på det nya albumet men mina favoriter är fortfarande de äldre låtarna, och dom kommer jag aldrig att släppa.

Give me a record, and I'll break it

Kusin vitamin fyller 6 år så ska åka iväg på kalas en sväng. Ikväll blir det att kolla in Johnossis spelning på Frimis, har skyhöga förväntningar. Har hört att dom ska va awesome live så  det hoppas jag på, får även träffa Lelja igen! Har inte sett henne på jättelänge så det ska bli superkul! Hör av mig senare, pusssss.

Victoria på Nobelmiddagen


Ingen kan säga annat än att hon är bländande vackar vår kronprinsessa.

I can never tell myself I didn't try


Julkappsinslagning

Har slagit in lite julklappar på förmiddagen, tycker att det är så kul att slå in dom. Inslagningen är halva gejen tycker jag, det är mycket roligare om julklapparna ser snygga ut. Ska snart dra iväg till jobbet, känns sådär att jobba en fredagkväll men vad gör man inte. Ska försöka hinna hem för att se lite på finalen av Idol med, har inte häng med så jäkla mycket men kan va kul att se vem som vinner iallafall. Hejar inte på någon egentligen, vem vinner: en tjej som egentligen åkt ut för länge sen eller knarkare som inte kan låta bli och röka på och dessutom vara otrogen mot sin tjej med en medtävlande. Herregud, årets Idol slår fan allt. Ett rent jävla skådespel är vad det har blivit.


Johnossi på lördag någon?

På lördag gästar superduon Johnossi Örebro. Känner mig väldigt manad att dra dit har nämligen hört att de ska va "för jävla bra" live. Gillar den nya plattan starkt så mmmm det blir nog kanske att dra mig ditåt på lördagskvällen...

Låt mig höra kärlekens tunga


Åhh va bra hon är. Det här är dessutom hennes egen favorit bland tolkningarna, kanske inte så konstigt efter att ha hört den.

Godmorgon

Var uppe tidigt för ett tandläkarbesök, tänkte seriöst gå och lägga mig och sova igen när jag kom hem men fick istället ett städryck och fixade till lite i rummet. Snart så är det så gott som nytt. Håller på att bli trött igen dock så kanske tar en powernap snart... Vad är det föresten jag läser på skvallerpressens nätupplaga idag, att Idol-finalisterna Jay och Minnah är ett par? Jag förstår ingenting jag trodde han va tillsammans med sin exfru igen men nehe. Jag hänger tydligen inte med alls men det kanske är lika bra.

Jobb

Ska snart dra iväg till jobbet. Känns skönt att det är onsdag för efter idag så vänder veckan och det börjar närma sig helgen. Har inte bestämt mig för vad jag ska göra i helgen än, får seee vart jag hamnar till slut. Ne ska dra nu, puss!

Väntar på antagningsbeskedet...

Väntar på antagningsbeskedet från Nanjing University. Det borde komma snart. Åhhhh längtar!!!





Blogg listad på Bloggtoppen.se

Tove Styrke tar världen med storm

She’s gorgeous, she’s pop perfection and she’s Swedish! Nu hyllas det svenska stjärnskottet från förra årets Idol-upplaga av New York Post! På deras blogg beskivs hon som en av 10 nya stjärnskott att hålla ett extra öga på under 2011, hon blir även titulerad: dare I say it — the next Robyn. Grymt coolt tycker jag. Million pieces spelades sönder och nya monstersingeln White Light Moment spelas flitigt runt om i Europa. Ja det går bra nu, Tove.




P3 Guld!

Påminnelse om att det nu går att vara med och rösta fram P3 Guld vinnarna som ska koras i januari. Det är du och jag som bestämmer inga andra så glöm inte att gå in och rööööstaa nuuu!

Snart är det dags!

För årets Nobel-fest! Själv älskar jag att sitta och iaktta alla klänningar och smycken som rullar fram över röda mattan, tycker att det är lika spännande varje år. Den 10:e smäller det!

En månad av mys


Kanske skulle ta och införskaffa mig en tröja från H&M att mysa i såhär i vintertider... Inga fel! Och det blir ju heller inte sämre när prislappen sitter på 99 kr. Mmmmmm ibland H&M så jävlar får ni till det!

Julen närmar sig

Julen närmar sig med stormsteg och julklappshetsen likaså. Jag tycker att hela december månad är otroligt mysig med snön, alla ljusen och hela stämningen som råder runt om med julmarknader och liknande. Längtar till julafton, juldagen, nyårsafton och allt roligt i december.


Och vi går ut och brinner upp i natten, och skyller allting på våra fyllehuven, undanflykter och självanklagan, jag ser domen i dina ögon


The time of her life


Min underbara älskade vän Bethel lämnar imorgon landet för att under 10 månader upptäcka Spanien. Jag vet att hon kommer att få sin livs resa. Jag önskar henne all lycka och skickar med henne all kärlek. Kommer att sakna henne så otroligt mycket. Vi ses snart igen bett-bettson-bethes-bethel-b_cute69-betty-betti!

Mission accomplished!

Åhhh va skönt det känns! Tänkte skänka bort en påse med kläder som jag inte använder, sen blev det en hel påse med skor som ska kastas. Och så till det bästa av allt, MAN SER GOLVET IGEN!!

Uppdrag: Garderoben

Skyldig till ett väldigt allvarligt brott. Jag erkänner! JAAA! Jag HAR en hög av kläder och skor liggandes på golvet i garderoben och JAAA den är cirka en meter hög och lika bred! Men nu orkar jag inte längre, hittar aldrig några kläder för allt ligger bara i en enda oordnad hög på golvet... Ska ta tag i det nu. Man ska kunna se golvet, det är mitt uppdrag. Sätter på Body Talk i bakgrunden så ska det nog gå undan! Don't go messing with looove, it'll hurt you for real don't you know that love kills...

Helgens kaos i bilder


Har haft en helt sjuuuuk helg

Åh herregud. Vad hände i helgen? Vad hände inte i helgen?! Det finns ett bra ord som sammanfattar: KAOS! I fredags blev det Satin och igår taggade vi Strömpis. Hade så jävla kul och det blev en hel del sprit... Betty hade lite allt möjligt att bjuda på hemma hos henne, bland annat 70% Absenta som vi hade gett oss tusan på att vi tyckte om, herregud. Sen blev det ganska mycket supande väl inne på Strömpis med. Kvällen igår va galen och alla blev jävligt berusade, alla försvann åt olika håll och Feben hade en sjuhelvetesnatt kan man lungt säga. Slänger iallafall upp lite bilder tänkte jag. Puss och glöm inte att tända andra ljuset idag... Och skänk en tanke till Feben while doing it.


Oh you fancy huh

Igår hade vi avskedsmiddag för Betty, det var supermysigt och Betty hade dessutom lagat grymt god mat. Kvällen avslutades på Satin där det var Wintejam och rätt mycket folk. Ikväll ska vi väl se till att komma ut igen, får se om vi drar oss mot Strömpis eller Frimis. Har lust att freaka lite med kläder och smink, ska övertala de andra! Har föresten jävligt många bilder från igår men glömde sladden hemma så slänger upp dom när jag kommer hem. Hörs senare, ciaaaaooo!


Party!

Drar till Betty, uppdaterar därifrån. Ikväll PAAARRTTYYYY!

Hello

Va ju och såg dansken igår, sällskapet var hur trevligt som helst! Tina har välrdens underbaraste vänner, dock var dansken inte lika bra. I och för sig tycker jag inte ens att hans låtar är bra så kanske därför jag inte blev så imponerad, dessutom måste han va typ elitbrottare med tanke på öronen. Han såg lite ut som Nicke Nyfiken. Haha! Vill säga söt men kan verkligen inte göra det, kvällen var superkul iallafall. Kul att komma ut lite mitt i veckan istället för att bara sitta hemma. Nu blir det sängen för min del, känner att jag behöver mer sömn nu inatt än det blev igår. Sooo sweet dreams.. Imorgon blir det dejt med alla tjejerna samt lite andra vänner. Möjligen även utgång imorgon alltså. Längtar!

Utgåååång



Drar till Tina innan vi drar till stan, ha en bra kväll det ska jag ha! Funderar på att måla på lite läppstift, jafan det gör jag nog! Pusssss ciaaaaaaooo

Rasmus Seebach på Ritz ikväll

Ikväll gästar dansken Ritz, är inte ett jättefan har bara hört dom två låtarna som går på radion men det kan nog bli en rätt kul utekväll ändå! Drar lite spontant sådär, Tina lyckades locka mig så jag taggade till på en utgång. Vad är det vi säger, jaa juste BOTTEN UPP OCH RESTEN I HÅRET! Vi ses på Ritz!

Pepparkaksbak!

Bakar pepparkakor. Med familjen alltså. Äter dom inte när dom är klara men pepparkaksdegen är bra god!

RSS 2.0