Första maj

Har börjat tagga för Beijing nu mer och mer, ska bli så otroligt kul att äntligen åka dit har längtat så länge. Celina har suttit och klurat ihop ett litet schema så vi hinner med allt, den preliminära planen lyder som följande:

Fredag: Anländer på morgonen, frukost i närheten och efter det utflykt mot den Kinesiska muren. Lunch vid muren, framåt kvällen besöker vi OS-anläggningarna Fågelboet och Vattenkuben. Middag och eventuellt kolla in någon bar.

Lördag: Tidig morgon, frukost och sen beger vi oss mot Himmelska fridens torg samt den Förbjudna staden. Området är större än man tror så det tar nog sin tid att ta sig runt där, senare blir det middag och sedan ska vi se om ryktena stämmer. Har nämligen hört att Beijings nattliv ska vara helt galet så upp till bevis säger vi bara!

Söndag: Söndagen blir till att kolla in staden, kanske shoppa lite souvenirer eller liknande och bara ta det lungt. Lunch och senare middag, sen blir det nattåg tillbaka mot Nanjing dit vi anländer tidigt måndag morgon.

Fullspäckad helg nästa helg!! Kommer bli jobbigt, men ooooj så roligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0